spørgsmål til alle, der er villige til at svare

spørgsmål til alle, der er villige til at svare Confused housewife
jeg har længe tænkt over noget som jeg håber i kan hjælpe med?
1 hvordan kan vi vende siden til, alt det vold og misbrug og krig vi har i verden?
2 hvordan kan det være at mange af os er ligeglade+
3 jeg har problemer med at komme frem i livet, jeg er sanger og er tilmeldt en masse casting sider osv. hvad kan jeg ellers gøre for at komme frem?

jeg håber der er nogle der kan hjælpe[f]

Vender siden til? Tænke
Det gør man vel for at blive set i profil...[:D][:D][:D]

Du mener nok vender ryggen til, men hvem har fortalt dig, at det er hvad vi gør?

Du kan vel melde dig frivillig, som så mange andre til Afganistan og Irak - du kan vel synge en sang for dem, så kommer du sikkert i Go´aften Danmark og så er du kendt.

Nu må du bestemme dig black-magic-women...
Er du sanger eller husmor?
Eller måske `den syngende husmor?
Jeg synes ofte, man falder på gulvet, når man vil sætte sig mellem to stole. Keder du dig?

Ja, der er megen vold, misbrug og krig i Verden. Des større grund til at prøve på at være et òrdentligt menneske, der ikke bidrager yderligere til sørgelighederne.
Det er ikke din fejl, sådan har Verden været siden Adam og Evas tid. Op med humøret og husk også at fokuser på de mange skønne ting, der også er i tilværelsen. Hvad med at gå ind i lidt frivilligt arbejde? Bliv f. eks besøgsven i DRK. Nogen derude har brug for dig.

Frem i livet kommer vi alle - altså os, der ikke er døde. Dog nogen gange ikke helt på den måde, vi havde forestillet os.
Hvad gør du selv for at nå dit mål? Sætter du dig delmål for `Morgendagen? Det kunne være et skridt på vejen. Hvis ikke det virker, det du gør - må du gøre noget `andet.

Op med humøret - gå en tur og nyd det dejlige vejr.

BMW [:)]

tak for alle svar Confused housewife
til de personer der faktisk har svaret vil jeg gerne sige tak[:)], så vil jeg gerne svare lidt på jeres spørgsmål

1 jeg er ikke husmor- jeg er en pige på 14 år der ville fange opmærksomheden ved at skrive: confused housewife, utroligt nok er der mere respons til en husmor der er forvirret end til en pige på 14 der søger svar.

2 jeg tror ikke jeg er gammel nok til at melde mig ind i hæren:D og ja hvis jeg måtte ville jeg med glæde synge en sang for dem
3 jeg gør meget for at komme frem, jeg er med i en musical lige for tiden og jeg har som nævnt før en profil på en casting side

husmor styrer the sweetest girl
hej confused husmor! jeg synes ligesom at det er ligesom totalt nice at du sådann tør spørge om sådan noget man! og jeg synes totalt ligesom at du er ligesom totalt sej, du synger garenteret skide godt og er ligesom mega flot og sådan noget, yearh man du styrer! goooooo husmor!!!!- silke[l]