spørgsmål til de modne kvinder

spørgsmål til de modne kvinder Anonym
Hej...

Jeg har et spørgsmål... altså.. jeg er en ung fyr som har set mig en slume lun på de mere modne kvinder.. og jeg vil bare spørge....

Er der overhovedet nogen kvinder vil have sådan nogle unge nogen som os...

Jeg vil lige pointere jeg er 21.. og er en smule nysgerig... for hvis de findes... hvor kan man så støve dem op?..

Tak for jeres tid..

Knight

Ja, de findes... Mand48
Men de er vanskelige at støve op.
Da jeg var 23 havde jeg det ligesådan. Jeg og en jævnaldrende kammerat satte en kontaktannonce i et blad hvo vi søgte en moden kvinde det kunne tænke sig to unge potente fyre, og så var den der bare. Hun var 40, lidt småfed og fraskildt, men virkelig varm og villig. Vi mødtes med hende nogle gange hvor hun bare fik så hatten passede. Hun var med på det hele så vi fik prøvet alt det som vores jævnaldrende kærester ikke ville.

Helt sikkert.. Sanne.Fyn
De/vi findes skam. [;)]

Du møder dem/os overalt, i supermarkedet - på "tanken" - på fortovet osv.
Bare hold øjnene åbne, opfør dig pænt og venligt og måske hjælpsom over for dem - når der er mulighed for det. [:)]

Og jeg tror du en dag vil være heldig. [:)]

Held og lykke... Knus Sanne

Køledisken hjælperen
hvordan skulle man vække din opmærksomhed ?, skulle man gå hen til dig ved køledisken og spørge om man skulle hjælpe dig med at bære dinne frostvare hjem, eller hvordan etablere man kontakten ? hvad skulle til for at tænde dig i suermarkedet ?

M31

hej sanne knægten
hej sanne jeg er en knægt på 19 er det evt. noget for dig svar herinde så kan vi finde ud af noget avt. selvfølgelig skal vi vide mere om hinanden men kontakt først

tænker på mrcash
med omvendt fortegn, er der nogle yngre kvinder der vil ha en gammel gris på 50?

Hmmm... Sanne.Fyn
Den er svær at sådan at svare direkte på. [:D]

Men det er vel noget med om der lissom opstår en "gnist" imellem os, når/hvis en fyr henvender sig til mig af en el. anden grund.

Nogen gange svarer man for eks. kun lige på det man evt. bliver spurgt om hvilket er = med "ingen gnist".

Og andre gange kommer der straks en samtale igang - omend det kun er om et el. andet ligegyldigt emne, og man mødes måske tilfældigt flere gange på samme måde.
Og på den måde lærer man jo hinanden lidt at kende, og der opstår en kontakt, som i nogle tilfælde kan udbygges.
Det er så heller ikke "noget" jeg bare gør - det er såmænd kun sket en 2 - 3 gange, hvoraf kun den ene er endt med noget mere. [:$]

Tjaa, det lyder sikkert som noget vrøvl, men jeg synes det er lidt svært at give den endegyldige opskrift på det. [:|]

Men iøvrigt så, dyrker jeg ikke mere mine lyster på det område, da jeg "rent ud sagt" selv synes jeg er blevet "for gammel" til den slags.

Men held og lykke... Knus Sanne [s]

nææ tak du... Sanne.Fyn
Jeg er slet med på den slags mere, sorry. [:/]

Men tak for tilbudet. [;)]

Knus Sanne

Ja da! Mand48
Du skal bare lige huske et lille beløb, sådan for ulejligheden med at se bort fra at du forlængst har overskredet sidste anvendelsesdato. Du kan også få a conto, men det kræver at du kan dokumentere din kreditværdighed. Her hjælper det hvis du kører BMV eller Mercedes, går i det rette mærketøj og har adresse i et mondænt kvarter.

Næ du, vi er s'gu helt ude af billedet hvad det angår. Har du rundet de 40 har du kun værdi som skaffedyr.

Vrøvl pigepå 28
Selvfølgelig er i da ikke kun skaffedyr når i har passeret 40, jævnaldrende kvinder vil da gerne have jer, men helt ærligt - hvorfor skulle piger tænde på en mand der er 20 eller endda 30 år hende selv?

Det er muligt hun kan blive forelsket og man så ender med en ung pige, men i skal nok ikke regne med at det er den fysiske tiltrækning, der driver værket....de fleste kvinder foretrækker mænd på deres egen alder......logisk nok vel egentligt