spørgsmpl om P-piller

spørgsmpl om P-piller anonym
Hejsa

Jeg er kommet til at tage dobbelt P-piller i den tro at jeg havde glemt en p-pille dagen før, så opdagede jeg ugen efter at jeg var kommet til at tage en p pille i den forkerte rækkefølge.

Så er spørgsmålet hvad gør man den dag der mangler en P-pille? springer man den sidste dag over (så minskes sikkerheden jo) eller skal man gennerelt have en hovsa pakke liggede så man har en hvor man kan tage den pille man har glemt? hvad gør man?

Skulle stå spørgsmål anonym
Sorry for fejlen

P-pille svar jessebel
Du fortsætter med pakken til sidste dag, og så får du bare en ekstra dags menstruation.

Hvis du synes det er for besværligt at skulle huske og tage p-piller hver dag, eller du har tendens til at glemme dem, så findes der andre løsninger/alternativer, så som:

P-stav: Bliver lagt under huden, typisk i overarmen.

Spiral: Fåes som kobberspiral og hormonspiral.

P-sprøjte: En sprøjte man får og som holder i 3 mdr., før den skal fornyes.

Håber det var svar nok :o)

Næsten enig... miss-mee
...men jeg vil tilføje, at pille-pausen stadig kun skal være på 7 dage. Altså hvis hun plejer at tage første pille efter pille-pausen på en mandag, så skal hun nu (og for fremtiden) tage den på en søndag. ...mee

P-piller! Supernette
Du skal ikke vær ebange for at blive gravid! (-: Der går ca 3 måneder inden "p-pille"- virkningen er ude af kroppen. så bare rolig! jeg har selv prøvet dette et par gange, bare det ikke sker hver anden dag du glemmer den. men som en af de andre skriver, behøver du ikke gave en "nød-pakke" liggende.

Hilsen Supernette..