Spamfilter

Spamfilter yofilo
Jeg oplever efter "optimeringen" og flytningen at spamfilteret stort set ikke eksisterer. Hver dag må jeg slette mange, mange spammails som jeg faktisk flere gange har forsøgt at blokere afsenderen på.

Hvornår kommer denne funktion til at fungere normalt igen? Det er hamrende træls og øger jo risikoen for virus i pc´en.

spamfilter anonym
jeg har det samme problem og overvejer faktisk og slette min mailadresse for gider ikke så mange spammails hver dag

Tak! Anonym
Jeg har længe tænkt over dette. De gamle filtre, jeg lavede for længe siden, virker vist stadig for det meste, men jeg kan ligeså godt glemme alt om at lave nye, for de bliver fuldstændigt ignoreret af Mailen. Det kan da ikke passe?

Fuck spamfiltre!! Anonym
Glem det!
Kontakt den "system(u)ansvarlige"
Bah HUMBUG!!!!

Hjælp os scherz
Hej

Vi har fået en melding fra vores udbyder om at deres servere afviser mange mails - nøjagtig som den skal. Det generelle spamfilter er altså i funktion, men hvis brugere får usædvanlig meget spam er der noget galt.

Så vi har brug for lidt hjælp. Kan I svare på følgende:
1. kommer spam direkte i indbakken?
2. Står der i titlen "spam"?
3. Kan vi få andre brugernavne end va290540?

Med venlig hilsen
Scherz

mailadresse Anonym
Hej

Har du en e-mail vi kan skrive til dig på så

Brug denne. Lille hjælper
http://www.sol.dk/support/debat/feedback/

Svar: Spamfilter scherz
Hej

Update på problemstillingen:

Systemerne har været meget hårdt belastet de seneste par dage da der er modtaget mange flere mails end normalt. Vores udbyder har omtalt det som en 'spam-bølge'.

Derfor har systemernes regler for blokering ikke været tilstrækkelige, men det er rettet nu i dag.

Vi vil dog meget gerne høre fra SOL brugere, der stadig modtager usædvanlig store mængder spam, der ikke havner direkte i deres spam-mappe.

Problemet med at skrue på spamfilteret er, at brugere imellem kan blive blokeret, hvis spamfilter ændringerne har været for hårde. Så hvis brugere ligeledes oplever problemer med at korrekt mail kommer i SPAM mappen, så vil vi meget gerne vide det.

God weekend,
Scherz

Hjælp til spam yofilo
Selvfølgleig står der ikke "spam" på mails´ne, det gør der da aldrig???

Jeg får bare en forbandet masse nyhedsbreve fra både det ene og det andet. Nyhedsbreve som jeg har sat på listen over junk-mail osv., flere gange uden at det hjælper noget. Det er rigtig irriterende at disse filtre tilsyneladende ikke længere fungerer for det var én af de virkelig gode fordele ved sol-mailen at filtrene fungerede bedre end på de fleste andre web-mails.

Mail - filter eller spamproblemer? scherz
Hej,

Mails ka nvære markeret med [SPAM] i overskriften.

Har man før tilmeldt sig et nyhedsbrev og ikke længere ønsker at modtage det, så kan jeg godt se fidusen i at anvende "filteret", hvis det ikke kan lade sig gør at afmelde sig manuelt. Dette er dog ikke det samme som uautoriseret spam fra spamrobotter og lignende. Det var hvad vi i første omgang har kigget og taget action på.

Er det alle filtre som er ude af funktion eller er det kun nogle?

Er der andre der oplever samme problem?

Med venlig hilsen
Scherz