Spanien søger indvandrere

Spanien søger indvandrere general-napoleon
Så på Tv2`s tekst tv at spaniolerne søger indvandrere. Ku` vi ikke lige tage og gi` dem nogle af vores? For min skyld må de få alt lige fra prinser og prinsesser, til dem der bare er her. De vil godtnok helst have dem der har en uddannelse. Jeg vil også hellere have en Rolls Royce. Men må nøjes med en bambusraket hvis jeg vil nogen steder. Meen` vi kunne vel også give et tilskud til uddannelse, bare sådan lige i dagens anledning.

Spanien har en meget lav fødselsrate Jonathan
det kommer til at gøre meget ondt alle vegne i samfundet. Og det vil blive meget værre hvis de ikke drastisk får øget børneproduktionen. Men det er der ikke lyse udsigter til, Zapatero regeringen har mindsket interressen at få børn endnu mere end den var.

Det lyder da dejligt... en der vil ud..
Så har jeg jo en mulighed, for at komme væk, fra dette lorteland.
- Altså hellere betale skat til Spanien, end til Danmark...

Venligst Klaus [:D]
- IT-Manager
- Computer-superbruger
- Komponist/Sanger/trommeslager

Afsted med dem jetpost
jeg giver gerne et tilskud til enkelbilletten

Bare kom afsted jetpost
det har altod været muligt, men det er måske uden for din fatteevne, men kom du bare afsted.....Kan du hilse de andre alkoholikere dernede

Udemærket lillefrk
"Så har jeg jo en mulighed, for at komme væk, fra dette lorteland." <--- VIDUNDERLIGT. Vi har faktisk heller ikke det vilde behov for flere der ikke kan se det absolutte smukke i vores land. Føler du dig utilpas? Ja, så har du vel kun dig selv at takke.

/Lillefrk der er ved at brække sig stolpe op og ned over mennesket der er så evigt utaknemmeligt!

så må du hellere komme igang med at lære Hofnar
Kastanjetter

Lige som i resten af Europa Hobo
efter at kvinderne er nødvendige på arbejdsmarkedet er karrieren vigtigere end at få børn og derfor daler befolkningstallet, modsat vores tilflyttede og rettroende husmødre som vralter rundt i evig frugtbarhed og dervedøger vores kommende indbyggerantal, dog ikke med Europæere men med rettroende fundamentalister som anser lokalbefolkningen med væmmelse og afsky og underkaster sig
det Islamiske imperialismes moto: Fuck yourself and rule!

Spanierne er komiske Tarzan måske
Men så kan landet da gå under.

Ja! The other islamic bomb Anonym
http://hodja.files.wordpress.com/2008/01/islamicbomb.jpg