Spanien tabte

Spanien tabte Truck Curt
Helt sensationelt tabte Spanien til Nordirland med 1-3. Nordirland der forleden tabte 0-3 til Island, ligeledes i Belfast.

Umiddelbart synes dette er være en stor hjælp for Danmark. Jeg er bange for, at det bliver lige modsat. Nu skifter de formentlig træner, og så er de mere opsat, når de skal møde Danmark og Sverige. Også fordi de så mangler nogle pointene til den tid.

Da OB i sin tid slog Real Madrid ud, havde de tabt hjemmekampen først med 2-3, på et mål scoret af Michael Laudrup kort før tid. Havde han ikke scoret det mål, er jeg overbevist om, at spanieren havde taget returkampen mere seriøst, og så var sensationen udeblevet.

Således kan nederlag nogen gange være en sejr. Blot de kommer det rette sted på det rette tidspunkt!

Fupogsvindel Kuju76
Real Madrid og spansk fodbold er for tabere. Tabere kendetegnes på deres abnorme selviscenesættelse. Sydeuropa bruger fodbold som en erstatning for religion og det kan kun resultere i nederlag.

Nej, vi skal bare være glade Anonym
og fryde os over at de tabte. Det ville jo ikke have været bedre heller, om de vandt alle de første kampe og så havde selvtilliden til de sidste kampe. Det kan gå begge veje -vi må bare vente og se og lade være med at heppe på dem :)

Forresten var resultat ikke 3-1 men 3-2..