Spar på tandlægeregningen

Spar på tandlægeregningen jakob.nordestgaard
Der findes flere danske firmaer, som arrangerer tandlægerejser til udlandet, hvor der er rigtigt mange penge at spare. Jeg kan vamt anbefale http://www.sundrejser.dk som arrangerer rejser til Ungarn, hvor man kan få lavet tænderne for en brøkdel af den pris, det koster hos danske tandlæger

God idé tidl tandlægesøn
Tak for linket! :-)

Nu er det et par år siden min fatter gik på pension som tandbrækker og et par år siden jeg sidst var til tandlægetjek - har endnu ikke fundet mig en ny tandlæge. Måske han skal være ungarnsk - hvis man rejser med Malev flyselskab får man ovenikøbet rigtig god mad i flyveren :-)

av min tand... anders_engberg
Ellers er der jo også siden :

www.avmintand.dk - hvor der er mange flere muligheder...

;o)
A

dog uden forsikring Anonym
Får man lavet tænder i udlandet er der ikke garanti på arbejdet som der er herhjemme. Som Tandplejerstuderende i Århus, har jeg set heldige og UHELDIGE behandlinger fra udlandet - det er en satsning man skal være villig til at tage.

Mvh helle , tandplejerstuderende

garanti i Danmark jetpost
hvilken form for garanti har jeg i Danmark

Passer nu ikke... jakob.nordestgaard
Det er ikke helt rigtigt, da der ydes 2 års garanti... Har selv bøvlet enormt meget med min danske tandlæge - og har ikke fået lavet mine tænder på tilfredsstillende måde, før jeg besluttede mig for at tage til Ungarn... Nu er jeg fri for både smerter i kæben, hovedpine m.v. som jeg døjede med før, og jeg kan spise en dejlig rød bøf uden problemer.

Tror de er ved at miste kontrollen... jakob.nordestgaard
Jeg fravalgte selv avmintand, da jeg havde forsøgt at få nogle svar på konkrete spørgsmål fra dem... De henviser til så mange klinikker, at jeg sætter spørgsmålstegn ved, om de nu også har tid til at kontrollere kvalitet m.v. de enkelte steder...

Rejste nu med Sterling jakob.nordestgaard
Det var langt billigere... Mener jeg kom af med under 700 kr. t/r.