Spay-sol vestsjælland.

Spay-sol vestsjælland. prinsesse-molzen
Hej alle.

Nogle som ved hvor man kan tage spay-sol henne i vestsjælland?
og hvad koster det?

Jer som har prøvet det, hvor lang tid holder farven?
begynder det at krakelere så man pludselig kun er brun nogle steder
så man skal gå rundt og se hvid/brun ud ? :/ ..
fortæl ..

hmmm Anonym
Har prøvet det. Farven er meget lig den "ægte" men kan desværre variere meget med hvide flager forskellige steder. Derudover har man endnu ikke har fundet ud af om produktet der fremmer bruningen er skadelidt eller ej. Det ligger fast at der er visse kemikalier i, men man ved endnu ikke om de kan påvirke arveanlæggene eller andet, en egentlig videnskabelig undersøgelse findes endnu ikke. Det koster fra 150-200 kr. og farven kan holde fra 4-7 dage.
Spraysolenes fremtidsudsigter er derfor lidt dystre så som udgangspunkt kan jeg kun anbefale en almindelig sol med en kontrolleret behandlingstid på maks 7-9 minutter ved et 160 watts solarium, og hellere tage flere korte ture end få men lange ture.
Overdriver du ikke solbadningen i et solariet er det ikke skadelidt tværtimod. En videnskabelig undersøgelse har bevist at folk der påvirkes meget af solens stråler lever længere og har generelt bedre livskvalitet end folk der opholder sig meget indenfor. Undesøgelsen viste også at personer der havde fået konstateret hudkræft gennemsnitligt levede længere pga tilførslen af D-vitaminer samt en masse andre faktorer der gavner livsvigtige organer. Mange forskere vil sikkert sige at man får hudkræft af at tage sol i et solarium men det er rent faktisk aldrig bevist. Det er videnskabeligt bevist at folk der tager meget sol også har større chance for at få hudkræft men det ligger også fast at disse personer som oftest påvirkes af den "virkelige" sol mindst lige som meget som den "kunstige" sol i et solarium.
Forskellen på den kunstige og den virkelige sol er at du i den kunstige helt selv kan kontrollere hvor mange minutter du vil påvirkes, det er ikke muligt ude i den virkelige sol. Og så bliver man som regel forbrændt med de følgeskader det måtte medføre.

Hej .. prinsesse-molzen
men er det så tydeligt at se når det begynder at skælde af ?
altså kan man godt rende rundt sådanne , eller r det virkelig voldsomt og i angsigtet?

Ja, jeg tager os solaium , men det tager så laaang tid før man bliver brun.'
og jeg skal havde for mange penge før man kan se det bare lidt.

ja jeg tror heller ikke at det er så usundt igen , som nogle siger ..

Mon... yofilo
..der her er tale om en lille salgstale fra en ansat i et solcenter?

En anelse sol er sundt fordi det fremmer produktionen af d-vitamin. Men soldyrkning som det oftest gøres for farvens skyld er skadelig og så giver det en meget grim hud med alderen.

heej prinsesse-molzen
jeg arbejder i hvert fald ikke i noget solcenter.
jeg ved godt der både er gode og dårlige ting ved solcenter.

men nu det os spaysol min debat handler om :)

Nope megaentreprise
Arbejder ikke i et eller sælger heller ikke solcentre eller solarier. Ved bare lidt om meget, og kan godt lide at se tingene fra begge sider. Og gu er det usundt at overdrive. Ligesom løbetræning, rødvin og meget andet der er sundt i begrænsede mængder.
Personligt vil jeg hellere have hudkræft som følge af for meget uv-bestråling, en kræftform der i de fleste tilfælde ikke er dødelig kontra de følgesygdomme der kan komme i kølvandet på at fedte sin krop ind i kemikalier ingen kender noget til.