Spejlet

Spejlet elven
I Danmark udvikler mange af vore indvandrere sig desværre helt naturligt til at blive et spejlbillede af den psykiske vold, fjendtlighed, isolation eller direkte hadefulde fundamentalistiske danskhed, vi selv gennemtæsker dem med i vores omgangstone, i medierne …..og ikke mindst i det nye regeringsgrundlag.
Til indvandrerne vil jeg derfor sige, at jeg godt kan forstå at mange af jer lukker jer i disse år og begynder at vende jer imod hele ideen om integration …..når I hører dette ord udtalt som var det en straffeekspedition af vore hetzende politikere.

Igen det rene vrøvl galemathias
Det må anføres : Danmark er et af de lande i Europa, som igennem tiderne har modtaget flest flygtninge. Jeg gider ikke rmse op.

Men vi har aldrig forud haft problemer.

Vi har problemer med islamismen som vil ændre vort samfund. Det har ingen villet forud.

Og heller ikke den menige muslim, som er kommet hertil.

Der er forskel på fremmedhad, og kritik af en menneskefjendsk ideologi, som tilslutter sig sharialoven.

Hidtil har der været en såkaldt politisk korrekthed, som hindrede fornuftige mennesker i at kritisere denne isme, fordi sådan nogle som dig straks brugte det billige fyrværkeri i form af skældsord. F. eks. racister.

Det ændrede sig totalt under Muhammedkrisen, og det gav endda genlyd i resten af den demokratiske verden.
Danmarks omdømme har aldrig været så godt som nu, fordi vi turde sige tingene som de er. Det er en kendsgerning, som du selvfølgelig gerne vil tale udenom.

Nu bruger du igen samme demagogik, som er slidt op under Muhammedkrisen, og som sådan nogle som dig langsomt kommer til at æde igen.

Du forstår godt, fordi danskere osv..

Lille mand. Du forstår ingenting, og din meninger er kun postulater.

Det er blop fra gylletanken, hvor den rådnende høne, den rabiate venstrefløj ligger og rådner.

sjov pointe hawa
I USA hvor man ikke har en bistandslov som kan sammenlignes med den vi har, men hvor der alligevel stilles rimeligt store krav før man får et statsborgerskab er der slet ikke den samme lukkethed blandt indvandrerne...

Kan det skyldes, at de kommer for at være der på værtslandets præmisser og med et ønske om at klare sig selv.. og at forholdsvis få, kommer fra mellemøsten..

Jeg er ikke vild med generaliseringer... men vil alligevel lige smide en ind i debatten, og så hvad kommentarer den medfører..

Mange af de "invandrere" fra mellemøsten der kommer hertil, kommer ikke for at arbejde, men for at blive forsørget...
de har hørt historier fra deres herboende fætre og kusiner om, hvordan man kan være i dk og få penge uden at arbejde..
og når det så viser sig at man faktisk "risikerer" at skulle arbejde, er en klage over falsk varebetegnelse nærliggende..
man kan da altid råbe racist..
For så står de radigale , ensomhedslisten og de Socialistiske Fæhoveder klar med opbakning, uden at skele til sagernes fakta..

Synes det er lidt sjov at se at f.eks. de thailændere, vietnamesere, kinesere o.s.v. der er kommet hertil langt nemmere integreres og forsørger sig selv...(endnu en generalisering)

Hvorfor bliver de ikke lukkede og sammenbidte.. eller hvad du nu kaldte det ??

Vås Patienten
Det er din type der er skyld i kampen, indvandre mod danskere.

Du er den svage type som er nervøs for at stille krav til mennesker, du lider af berørings angst, dette opfattes af at indvandre som en stor svaghed, derfor mister indvandreren respekten for din type, derfor kommer alle konflikterne med de Stærke dansker, indvandrer er ikke de skarpeste knive i skuffen, derfor tror de fejlagtigt at alle danskere er den svage type som Elven.

Er du ikke helt med eller hvad er der galt Til Elven
De kan ikke lide vores kultur:

De kan ikke lide vore kvinder:

De kan ikke lide vores tro:

De kan ikke lide vores måde at leve på:

Mange gider ikke lære sproget, de har været her i 20 - 30 år og kan ikke snakke dansk, nogle af dem der er født og opvokset i vores land, snakker sproget meget dårligt.

De tager til deres hjemlande på ferie: hov var de ikke flygtninge.

HVORFOR FANDEN ER DE IKKE FLYGTET TIL ET MUSLIMSK LAND, hvor de kan knalde panden i asfalten 5 gange dagligt og stadig beholde deres respekt.

Smukt indlæg Ministeren
Man skal rose når noget er godt, her har du lavet et kort indlæg, som beskriver hele den arabiske indvandre kultur i Danmark

potatoes elven
Synes det er lidt sjov at se at f.eks. de thailændere, vietnamesere, kinesere o.s.v. der er kommet hertil langt nemmere integreres og forsørger sig selv...(endnu en generalisering)

Hvorfor bliver de ikke lukkede og sammenbidte.. eller hvad du nu kaldte det ??

Jeg finder det ikke spor sjovt men ser det netop som et spejlbillede af at den pågældende gruppe ikke er målgruppen der er udråbt til Danmarks interne fjende og derfor heller ikke oplever den diskriminerende isolering , kriminalisering og marginaliseringspolitik og fremmedhad i samme omfang. Langt den overvejende del af også den muslimske indvandrergruppe har et stor ønske om selvforsørgelse og sociale netværk som alle andre mennesker uden forskel.

Vi burde oversætte det til dansk Svendsen
Vi burde oversætte ordet integration til det som, det betyder på dansk. – Nemlig, samvirke, samvirkning eller det, der har med samvirke at gøre.

Så kunne ordet integration nemlig ikke misbruges politisk i samme udtrækning, som det bliver i dag.

Og det ville stå klart for langt de fleste at integration (= samvirke/samvirkning) er gensidig proces – og pr. definition ikke kan være en ensidig proces.

Igen dine postulater. galemathias
Indvandrerne er ikke udråbt til Danmarks fjende.

Derimod er deres holdning til samfundet til debat, og det bør alle holdninger være.

Du dæmoniserer danskerne med disse postulater.

Hvis jeg ikke troede det var nyttesløst ville jeg bede dig om at skamme dig.

Rasismeproblemet værre i USA anonym-1
En mørk amerikaner er lige blevet dansk statsborger fordi rasismen i USA er værre en slem.
han valgte at flytte til danmark og påstår at her ingen rasisme er, den der er kommer fra de fremmede selv ?

Det var klogt skrevet. galemathias
Og det er rigtigt.

Selvopfyldende profetier? Finurlig filur
Enig der Elven

Smider du en person ofte nok i ansigtet at han er underværdig, voldsberedt og ikke-dansk, så opnår du før eller siden præcist det.

Der er ikke den store forskel fra at min lærer sagde til én af pigerne, da vi gik i 5. klasse, "sådan som du dummer dig igennem undervisningen kan jeg garantere dig at dét lærer du aldrig". Den dag idag føler hun sig mindreværdig og tror ikke hun duer til noget som helst.

"Som du råber ind i skoven, vil du få svar". Om du så kan lide svaret må du afgøre med dig selv. Selvmål er altid en dårlig oplevelse.

Nå, ikke det? Pif Paf Puf
Åbenråmanden vil elske det her. Var det ikke en vis Mogens G som allerede i 70erne skældede ud over "de skide muhammedanere"?

Hvordan passer det med at muslimerne ikke er udråbt til vores public enemy?

3xP

ganske klart min ven galemathias
Vi har muslimer i samfundet alle steder. Vi har læger, ingeniører, politikere osv.

Alle er respekterede på deres arbejdsplads, og alle tager afstand fra den rabiate islamiske udlægning af samfundsstrukturen.
Ja da. Der findes jo enkelte fantastpolitikere på venstrefløejen, men dem var ovennævnte muslimer gerne fri for.

Igen. Det danske samfund er bygget på samarbejde.
Og det er ganske godt.

Hvis man vil have indført sharialoven på bekostning af den danske samfundsstruktur er der jo nogen klarsynede danskere der er imod det.

ER DET MEGET VANSKELIGT AT FORSTÅ:

hm.... ikke nemt at trænge igennem her.. hawa
citat: "men ser det netop som et spejlbillede af at den pågældende gruppe ikke er målgruppen der er udråbt til Danmarks interne fjende"

Så du mener, at når danskerne skyder på indvandrerne som "dovne" og "samfundsnassere" så er det kun indvandrere med mellemøstlig baggrund der føler sig udråbt til Danmarks interne fjende?? det er kun dem der føler sig truffet og bliver "lukkede" ?? eller ?? du har tabt mig..

citat:"ikke oplever den diskriminerende isolering , kriminalisering og marginaliseringspolitik og fremmedhad i samme omfang"

Så når nogle danskere råber "send dem hjem", og "indvandrerne er mere kriminelle end danskerne" så føler de sig mere truffet... eller kan det være fordi statistikken giver dem der råber det sidste, ret??

Jeg tror ikke, at der er mere fremmedhad i dk nu end der har været før...

Nærmest tvært i mod... den gang alle politikerne sad i deres lydtætte klokker og nægtede at lytte, følte jeg tit, at arrigskaben over mange af vores gæsters opførsel, kom ud i meget lidt hensigtsmæssige former...

men efter at det er blevet et tema blandt politikkerne, er gassen gået meget af " folkets had"...
nu er det mere en snak om at få tingene ind på rette spor efter 25 år uden styring..
det gør ondt på nogen, og generaliseringer er der masser af.. og det er jeg som jeg sagde osse imod...

men jeg føler at nogen af de oplevelser jeg selv har haft gennem tiderne gør, at der i en eller anden grad godt kan generaliseres lidt..

Det er klart, at der en nogle landsbytosser imellem som vil slå dem alle sammen ihjel... men der er osse nogen halalhippier som vil fylde landet til randen med bistandsklienter i sjove farver hvis de får magt... de to grupper opvejer hinanden..

citat."Langt den overvejende del af også den muslimske indvandrergruppe har et stor ønske om selvforsørgelse og sociale netværk som alle andre mennesker uden forskel."

Det både tror og håber jeg du har ret i... men,det mener jeg ikke betyder, at vi ikke skal bruge mange resourcer på, at fortælle resten af dem, at det her er "skik følge eller land fly"...

opfør jeg ordentligt , tag arbejde, vind vores respekt... i stedet for at forlange den..

rent galematias elven
Det du skriver og taget urent lige ud af den blå luft.:

1."Det må anføres : Danmark er et af de lande i Europa, som igennem tiderne har modtaget flest flygtninge. Jeg gider ikke rmse op."

1. Det må du godt vise mig din dokumentation for

2. "Men vi har aldrig forud haft problemer"
2. Det er vås som du ikke har historisk belæg for , der har tidligere været udråbt interne fjender i Danmark og været igangsat smæde hadekampagner. Senest var de Tyske flygtninge
lige efter 2. verdenskrig.

3. "Vi har problemer med islamismen som vil ændre vort samfund. Det har ingen villet forud."
3. Det er der heller ikke nu, og de eneste der vil ændre vores samfund til noget værre er kun nogle få landsbytosser som ikke forstår at begå sig menneskeligt.

4."Og heller ikke den menige muslim, som er kommet hertil."
4. Der er jo det jeg siger

5. "Der er forskel på fremmedhad, og kritik af en menneskefjendsk ideologi, som tilslutter sig sharialoven."
5. Men ingen forskel er der dog til den menneskefjendske og fremmedhadske ideologi som DF
står for og iværksætter

6. "Hidtil har der været en såkaldt politisk korrekthed, som hindrede fornuftige mennesker i at kritisere denne isme, fordi sådan nogle som dig straks brugte det billige fyrværkeri i form af skældsord. F. eks. racister."
6. Ja heldigvis er politisk korrekthed og humanisme og Dansk etik det vi gerne vil påvirke integrationen i retning af

7 ".Det ændrede sig totalt under Muhammedkrisen, og det gav endda genlyd i resten af den demokratiske verden.
Danmarks omdømme har aldrig været så godt som nu, fordi vi turde sige tingene som de er. Det er en kendsgerning, som du selvfølgelig gerne vil tale udenom."
7. Det er en kendsgerning at Danmarks omdømme aldrig har været så dårligt som nu.
Kritik af krænkelse af menneskerettigheder m.m
Så det kan kun være dig der prøver at feje ind under gulvtæppet


8. "Nu bruger du igen samme demagogik, som er slidt op under Muhammedkrisen, og som sådan nogle som dig langsomt kommer til at æde igen.

Du forstår godt, fordi danskere osv..

Lille mand. Du forstår ingenting, og din meninger er kun postulater."
8 Jeg kan kun sige at du generalt tager meget fejl
og at det du skriver er det rene galematias

9. "Det er blop fra gylletanken, hvor den rådnende høne, den rabiate venstrefløj ligger og rådner."
9. Må betragtes som en gal mands ønsketænkning
ud fra devisen at kender man ikke målet og kan argumentere de facto kan man jo camuflere sin manglende viden med obskønne betragtninger, alle veje føre til et intet mål.

Giv dem elven
Mulighed for arbejde og selvforsørgelse istedet for isolering og udelukkelse.

margenalisering elven
Nogle fakta om racisme verden rundt:

Beskæftigelse

Racisme påvirker menneskers muligheder for at få et job.

Danmark: Udenlandske statsborgere udgør 3,8% af befolkningen, men kun 2,7% af arbejdsstyrken og hele 7,3% af de arbejdsløse. Deres samlede andel af arbejdsløse er vokset mere gennem de seneste år, end deres andel af arbejdsstyrken.

USA: Sorte mennesker er dobbelt så udsatte for at blive arbejdsløse som hvide.

England: I gennemsnit er der dobbelt så stor sandsynlighed for, at etniske minoriteter bliver arbejdsløse i forhold til hvide. I nogle grupper er arbejdsløsheden fire gange så stor.

Australien: Indfødte australiere er tre gange så udsatte for arbejdsløshed som den almindelige befolkning.

Canada: Indfødte canadiere er dobbelt så udsatte for arbejdsløshed som resten af befolkningen.

Racistisk vold:

Racistisk vold er stigende i mange dele af verden.

England: 90% af racistisk motiverede overfald udføres af hvide mod etniske minoriteter. Man anslår, at der i 1993 var 130.000 racistiske episoder.

USA: I 1993 var syv ud af ti opgør racistisk motiveret - 36% var mod sorte og 13% mod jøder.

Tyskland: I 1993 døde mindst 52 personer som et resultat af racistiske handlinger.

Italien: Man anslår, at de første ni måneder i 1993 fandt 100 racistiske angreb sted i Rom.

Retfærdigheden

USA: Sorte mennesker udgør 12% af den samlede befolkning, men 48% af de indsatte i fængslerne.

Australien: Procentdelen af indfødte australiere i fængsel er 14 gange så stort som landsgennemsnittet.

England: Etniske minoriteter udgør 9% af den samlede befolkning, men 50% af de fængslede.

Ud af dette kan vi altså konkludere at: Racisme øger menneskers risiko for at blive fængslet, hvis de tilhører undertrykte grupper.

hvem fratager dem det? hawa
synes du kommer lidt væk fra mine argumenter..

kan du ikke argumenter bedre for det du mener ...

eller er det bare lettere at kaste påstande ud i debatten på ægte venstrefløjsmaner og blive småfornærmet, når man ikke bare gir dig ret.... om lidt er jeg vel medlem af DF, racist og reaktionær

Påvirkning til Danske værdier elven
Kan ikke ske ved isolering og ja det er netop
som du beskriver en betingelse at den er dobbeltdeltagende.
Og alle kan være med til at løse op for integrationsproblemerne som et virksomt alternativ til nuværende fejlslagne margenaliseringspolitik;
http://www.flygtning.dk/Det_kan_du_goere.597.0.html

vend den om hawa
hvorfor bliver de ikke bare hjemme..

lad os kikke på et eksempel som mange kender.. ved ikke om det stadig er sådan..

men da jeg var dreng , var det ikke særligt sjov at skifte skole, man risikerede at blive mobbet, specielt starten var svær...
lignede man ikke de andre i tøjet, talte man anderledes, havde man noget andet på madpakken, så blev man hurtigt udsat for en eller anden grad af mobning...
ikke særligt fair, men sådan er verden , sådan er børn, sådan er mennesker...

så hvis udgangspunktet er, når man vælger at flytte til at andet land, at jeg får nøglen til lejligheden i hånden i lufthavnen, der er et job klar, de har også bygget en kirke til den tro jeg har, der er bederum på min arbejdsplads, og skulle der ikke være job , så forsørger staten mig til evig tid... så kan man måske godt få lidt problemer..

Kom man med den indstilling at man ville lære sproget, sørge for at når man var på en arbejdsplads så faldt man ikke ved siden af den "normale" opførselsmønster på arbejdspladsen, f.eks. man kræver måske at få lov at gå med et tørklæde, der endda er forbudt i hjemlandet, o.s.v... og måske endda havde set i øjnene at starten godt kunne blive en kamp.. men at man ville slås for at blive en succes i sit nye land... som f.eks. thai, kinesere og vietnamesere... så tror jeg mange af dem ville havde det nemmere...

men mange af dem har en herrefolkmentalitet, alt og alle skal rette sig ind efter deres mønster..

Det gør vi elven
Jeg ved ikke hvad du er eller hvordan eller hvorfor og er ganske upåvirket i forhold til dit tilhørsforhold, men jeg forstår at postulater er noget du gør monopol på.
Jeg kommer aldeles ikke langt væk fra tråden og jeg synes at kunne spore at du nu prøver forplumringens taktik.
Udelukkelsen fra erhvervslivet er et faktum og en af de væsentlige faktorer der betinger ghettodannelse og isolering , således at påvirkning til Danske værdier næsten umuliggøres. Ligeledes forholder det sig med skræk og hade-kampagnerne fra både medier og populistiske politikske trends.Det har desværre en selvforstærkende virkning således at disse mennesker bliver endnu mere isolerede og ender ud med total social eksklision.

du snakker i tåger nu hawa
Hvad er det jeg forplumrer ?? Hvordan??

Du siger at de bliver holdt ude af arbejdsmarkedet..

de arbejdspladser jeg har været på, har ikke haft problemer med de indvandrere der har været der i længere tid... dem der kom til tiden, passede deres ting, ikke altid var syge 3 dage efter lønningsdag...
de andre blev nemlig fyret, ligesom de etniske danskere der opførte sig lige sådan...

det er rigtigt at der tit var nogen og søge arbejde som ikke fik noget, men der var også mange danskere der ikke fik jobs..

og danskerne havde det forspring at de kunne sproget... det var et problem for mange at "indvandrerne"..

man kan ikke sende en mand ind på eksempelvis et raffinaderi eller et kraftværk, hvis du ikke er sikker på at han fatter hvad du siger til ham..

det er for farligt.. og man begynder altså ikke at ansætte tolke fordi folk ikke gider gøre sig den ulejlighed at lære sproget..

hvem holder hvem ude... hvorfra.. hvad er det for kompetente udlændinge der kan sproget som ikke kan få jobs idag ??
er det dem der kun kan feje du snakker om... for det er osse de danskere der ikke får arbejde...

Fejemanden elven
Det er vist dig der forholder dig til fakta som til tågesnak. De fakta fra indenrigsministeriets hjemmeside :
Ifølge såvel FN"s Racediskriminationskonvention som den danske Lov om forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet er det forbudt tilsigtet eller utilsigtet at forskelsbehandle mennesker på baggrund af deres race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse. Der findes kun få undersøgelser af omfanget og arten af diskrimination i Danmark. Men de tilgængelige data viser blandt andet:

At udenlandske unge har vanskeligere ved at få en praktikplads end danske unge. Det kan dog skyldes andre forhold end diskrimination, fx valg af uddannelse.
At visse grupper af udenlandske kvinder bliver dobbelt diskrimineret på arbejdsmarkedet, dvs. både på grund af etnisk baggrund og køn.
At en del udlændinge selv føler, at de bliver diskrimineret - på arbejdsmarkedet og i lokalsamfundet. Det gælder især de mest ressourcestærke udlændinge og dem, der har opholdt sig i Danmark i mange år.
At der er betydelige forskelle mellem, hvor ofte de enkelte nationaliteter oplever diskrimination. Somaliere føler sig fx langt hyppigere diskrimineret end bosniere. To ud af tre somaliere har oplevet at blive råbt efter på gaden. Det har kun hver niende bosnier.
Desuden har Europarådets Kommission mod racisme og intolerance blandt andet sat spørgsmålstegn ved, om den danske lovgivning mod forskelsbehandling og diskrimination er tilstrækkelig effektiv, og om den anvendes flittigt nok.

Vi mener, at Danmark bør signalere over for omverdenen, at spørgsmålet om diskrimination tages alvorligt, i det omfang diskriminationen er konstateret gennem seriøse undersøgelser. Ellers kan det bidrage til mere permanent at ændre Danmarks internationale omdømme, når det gælder behandlingen af etniske minoriteter.

Ingen mennesker er illegale elven
Verdens konflikter skaber flygtninge. De skal hjælpes.

Men desværre Europa lukker sig.
både politisk og populistisk mentalt ud fra undskyldninger og løgne.

Gennem en stram politik holdes folk ude af Danmark. Talrige stramninger i den danske lovgivning betyder, at stadig færre får opholdstilladelse. En del af politikken er i strid med internationale konventioner om flygtninge og om basale menneskerettigheder.

Derfor er asylsøgeres retssikkerhed i fare.

Flygtninge i Danmark mistænkeliggøres og udsættes for fremmedfjendske og racistiske holdninger og marganiliseres.
Den politiske højrefløj har gjort flygtningepolitikken til et slagnummer - og dens holdninger er blæst langt ind over midten i dansk politik.

Postulater på postulater Skandinaven
............

Fuldstændig elven
Jeg giver dig fuldstændig ret i at det er uanstændige postulater at kalde alle flygtninge indvandrere asylsygere illegale .
Den politiske stemning i Danmark har længe været sådan, at mange ikke har kunnet finde ud af at sige flygtninge, men i stedet tror, at det hedder kriminelle flygtninge eller bekvemmeligheds-flygtninge. Mange kan ikke længere sige asylansøgere, men snakker om illegale grænseoverløbere. Flygtninge og asylsøgning er i opfattelse blevet en foragtelig forbrydelse på linie med grov narkobagmandshandel.
Men bare fordi usandheder bliver gentaget i det uendelige, bliver de ikke til sandheder
Fordi ingen flygter af bekvemmelighed. En del flygter af økonomisk nød. De kan ikke opnå beskyttelse i Danmark. Men de flygter ikke af eller til bekvemmelighed. (Nogle danskere flygter fra skatten til et liv i London eller på den spanske solkyst. – men det er en anden snak, og bekvemt og usselt på en helt anden måde end flygtningenes liv.) Vægtskålens ubalance og uangribelighed, forstået på den måde at angribeligheden er nemmere over for svagere stillede.

Danmarks grænser er i praksis lukket for asylansøgere. Hvis man vil søge asyl her, må man smugles eller smugle sig ind i landet. Det er ikke en forbrydelse men en nødvendighed for at kunne søge om den hjælp, et beskyttende asyl er.
Ingen mennesker er illegale

Måske er en given asylansøger ikke en flygtning efter dansk lovgivning, men det gør ikke vedkommende hverken kriminel eller illegal.

du springer rundt som en kakerlak på en stegepande hawa
ved ikke om det er bevist.. men du kaster bare et par nye postulater ud i luften... dit indlæg står som svar på mit... og jeg har intet skrevet om illegale ... hverken flygtninge eller andre... har du godt... eller er du dehydreret ??

Føler du dig trængt elven
Siden du nu begynder at gå efter mig personligt og ikke efter tråden ?
Du spurget mig om hvorfor de ikke bare blev derhjemme, og det har jeg svaret dig på. At svaret så ikke lever op til dine fordomme kan jo bero på et større menneskeligt klarsyn end du er vant til.

vil lige prøve at forholde mig til dine "fakta" hawa
"At udenlandske unge har vanskeligere ved at få en praktikplads end danske unge. Det kan dog skyldes andre forhold end diskrimination, fx valg af uddannelse."
ja... eller indoktrinering hjemmefra.. har i mit job som frivillig idrætsleder hørt mange "spændende udsagn" fra forældre viderefortalt af deres drenge... ord som " du får aldrig arbejde" eller "det er samfundet der må klare den".. ikke nemt for de knægte at tro andet.. måske skulle de tvangsfjernes fra deres forældre..

"At visse grupper af udenlandske kvinder bliver dobbelt diskrimineret på arbejdsmarkedet, dvs. både på grund af etnisk baggrund og køn."
mon man ikke her skulle medtage manglende uddannelse og sprogkundskaber og vilje.. kan de bare snakke 25 ord dansk får de uden de store problemer job i hotellerne med rengøring , bare se Thaipigerne.

"At en del udlændinge selv føler, at de bliver diskrimineret - på arbejdsmarkedet og i lokalsamfundet. Det gælder især de mest ressourcestærke udlændinge og dem, der har opholdt sig i Danmark i mange år. "

Det er svært at argumentere mod eller om hvordan mennesker føler, bare sige at det er sørgeligt hvis det er tilfældet for en stor del.. en del kan godt være 5 ud af 100... det kan osse være 95.. ikke nemt at gennemskue..

"At der er betydelige forskelle mellem, hvor ofte de enkelte nationaliteter oplever diskrimination. Somaliere føler sig fx langt hyppigere diskrimineret end bosniere. To ud af tre somaliere har oplevet at blive råbt efter på gaden. Det har kun hver niende bosnier. "

den kan jeg ikke kommentere på uden at bringe mine værste sider frem.. sorry.. vil hellere tie stille.. bare sige, kig på kriminalitetsstatistikkerne..

"Desuden har Europarådets Kommission mod racisme og intolerance blandt andet sat spørgsmålstegn ved, om den danske lovgivning mod forskelsbehandling og diskrimination er tilstrækkelig effektiv, og om den anvendes flittigt nok. "
Sat spørgsmålstegn??? i mine øjne er det meget tæt på en blåtstempling... netop denne komite er vel om nogen den "politiske korrektheds" bannerfører.. så når de ikke har sat fingeren på noget og skreget ud : RACISTER, så er det i orden..

Har du noget med kød på... eller er det bare dine postulater... kommenterer du på nogen af mine argumenter... eller bliver du bare ved med at kaste nye postulater ind ???

Nej .. ikke trængt hawa
Måske lidt til grin... du farer rundt i alle retninger..

Jeg har ikke snakket om flygtninge... men om indvandrere... hvis her er så skidt at være, og hvis vi skal lave alting om for at de kan holde ud at være her... hvorfor bliver de så ikke hjemme??

Dit menneskesyn , det havde jeg luret... det går ind under betegnelsen halahippie..

men trængt ... af en der aldrig svarer på noget , men bare japper pladderhumanistisk lal af... det føler jeg mig ikke... på nogen måde..

Kan godt være du har en god sag, men din måde at argumentere på er ikke eksisterende.. du postulerer bare i et væk.. og danmark hverken kan eller skal brødføde alle de mennesker du har sympati for.. beklager... det er ikke vores opgave..

du er ikke rask hawa
kan du nu også bestemme om lovgivning skal overholdes eller ej ::: drop det. du får ikke flere indlæg fra mig.. du er jo hamrende useriøs... og ikke på nogen måde klar til at bo i et demokrati,,,

Det er ikke elven
Mine konklusioner eller de statestikker du nu prøver at mistænkeliggøre ,men derimod Indenrigsministeriets de fakta holdninger du prøver at bearbejde omformulere så de dækker dine egne ikke de fakta holdninger og fordomme
Læs selv her:
http://www.inm.dk/publikationer/integration2001/kap06.htm

Det er dig elven
Der postulerer i et væk og kvæk og helt uden fakta og kun ud fra din egne fordomme.
Indvandrer kan godt have haft flygtningestatus eller have været asylsøger.
Det gør heller ikke automatisk en indvandrer
kriminel eller illegal at migrationen er på grundlag af familiesammenføring.
Og at migrere af nød er vel heller ikke illegalt.

postulat igen elven
Nu påstår du at jeg jeg vil bestemme over om lovgivningen skal holdes, men jeg kan oplyse dig at du ikke får medhold til et monopol på postulaterne.
Hvor har jeg skrevet det ?

Selvmål Bwadr!
Selvmål er kun skidt når det står alene. Mange selvmål derimod, mange nok i hvert fald - bliver stuerene og politisk korrekte. Nu har I to hinanden.