spejling?

spejling? Anonym
Hej,

Jeg har haft en konsultation hos en clairvoyant. Efter denne gik jeg egentlig og foelte mig lidt smaadum, for naar jeg taenker over det, var det, hun havde sagt, noget enhver, som har sat sig ind i spejling, kunne have sagt. Altsaa, at jeg oplevede, at hun sagde det, jeg selv sagde men andre ord - maaske endda troede jeg oenskede at hoere...

For at aflive denne tvivl, kontakter jeg nu dig, for at se om du svarer hen ad det samme. Haaber at du vil.

Mit spm:
Kan du se, om ham jeg er sammen med i dag, er ham, jeg skal leve resten af livet med eller, om det er den anden, jeg er faldet for? Kommer jeg til at bo i DK?

Kaerlig hilsen
den forvirrede

Kære Forvirrede hellenemborg
Jeg oplever, at inderst inde kender du allerede dit svar og et svar fra mig vil kun gøre din tvivl større. Hvis jeg skal svare ordentligt og nå helt igennemtil dig, vil jeg foretrække at have dig her hos mig i klinikken - fordi du har en negativ erfaring med clairvoyante i forvejen.
'En gammel kone sagde engang til mig: "Helle hvis du er i tvivl, så lad være. Lad det ligge og svaret vil komme af sig selv"

Uanset, hvad jeg vil svare dig, vil det ikke ændre på din tvivl kæreste og det er den tvivl du må ind og bearbejde.
Du kan vælge at gå begge veje, men spørg dig selv: "Hvad er det der gør, at jeg kan lukke en fremmed mand ind i mit hjerte når der bor en i forvejen?" Noget ved det etablerede forhold er ikke ok siden du træffer et sådant valg. Hvad savner du? Hvad er det du længes efter og ikke får opfyldt? Er du lykkelig hvor du er nu, eller er du der af tryghed?
Lad det ligge lige nu, svaret der er ved at forme sig i dit hjerte, skal bare have lidt tid til at modnes. Det kan hverken jeg eller andre clairvoyante gøre for dig.

MHT dit andet spørgsmål: Jeg ser der er gode muligheder for Danmark, der er lys på den vej når jeg kigger på den.
Held og lykke med det hele.
I Kærlighed Helle Nemborg
www.nemborg.dk

Tak Anonym
Hej Helle,

Tak for dit svar.
Jeg kan desvaerre ikke komme til dig i klinikken, da jeg ret langt vaek fra DK. Den konsultation jeg havde, forgik over skype. Hun sagde til mig, at det var ok eftersom hendes "svar" kom mere rent til hende... Der er selvfoelgelig gode og mindre gode, og jeg kan jo have vaeret uheldig.

Anyway... maaske har du ret, der skal bare tid til...

mange hilsner