Spg. om familiemedlem

Spg. om familiemedlem c-c
Hej Helle
Jeg har i mange år tænkt over, hvorfor min onkel valgte at tage livet af sig. Jeg tænker at det måske var en kombination af hans sygdom og at hans forhold til hans eks-kone (min faster) ikke ligefrem var harmonisk?
Han betød rigtig meget for mig, men desværre havde jeg dengang efter deres skilsmisse ikke modet til at tage kontakt med ham.
Vidste han, at jeg ikke troede på hvad hun sagde om ham?
Håber du kan hjælpe mig til at få lidt fred med det her....
Charlotte B. 12/8-1982

Svar: Spg. om familiemedlem hellenemborg
Kæreste Charlotte.
Jeg fornemmer en mand her i den åndelige verden –mørkblond og lidt tæt bygget. En meget dyb og kærlig mand, med en vidunderlig humor. Han kunne dog have tider, hvor alt var sort og havde store smerter. Jeg oplever, at livet var et fængsel for ham, at han ofte følte sig misforstået og alene, på trods af, at der var mennesker omkring ham han holdt af. En ener lidt forstår du?
Jeg oplever at du er lidt det samme. En pige med ben i næsen, et godt socialt liv og et stort hjerte som han, men som også ofte kan føle dig misforstået og alene .......Der nåede I hinanden i ånden er mit indtryk og jeg hr en fornemmelse af, at du ofte har mærket ham siden hen – altså efter hans død, da du er en meget følsom pige også.

Jeg fornemmer ingen lidelse blot befrielse ved at slippe for livet forstår du? Ingen bebrejdelser og han ved. Han kender sandheden og han ved, at du er en klog pige der kan skelne sandt fra usandt.

Hvis du har lyst til det, er du velkommen til at kigge forbi for en session. Tag et billede eller en genstand med, der har tilhørt ham, så kan vi gå mere i dybden.
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at sende mig en mail på hellenemborg@hotmail.com

Jeg håber det gav dig lidt fred

Mine kærligste tanker til dig
Helle Nemborg
www.spiritlight.dk