spillekort

spillekort skorpia
Jeg er gift med en dejlig mand. Desværre har jeg fået en konkurrent i kortspil på nettet. Min mand sidder hver aften 3-4 timer og spiller kort - han hygger sig med det, kan jeg både høre og se, men jeg føler jeg er begyndt at kede mig. Vi glider mere og mere fra hinanden. Jeg prøver at fortælle, hvor meget det påvirker vores ægteskab, men han vil have den frihed, siger han. Jeg vil naturligvis ikke bestemme og min mand, men mener nok, det er lidt i overkanten med hans spilleglæde. Vi giver hinanden "tantekys" og gåture mv. er en sjældenhed. Kram

grænser peacejuel
tror ærlig talt at der er behov for at der bliver sat nogle grænser, ikke kun for din og for forholdets skyld, men også for hans egen. med det høje forbrug af spil på internettet risikerer han at blive afhængig.
snak evt med ham om det og spørg om der er mulighed for at i kan aftale at han f.eks kun spiller hver anden aften, og kun i 2 timer??

du har ret Skorpia
Hej Nemesis. Du har fuldstændig ret, og vi har prøvet, men vi falder tilbage til den "gamle" rytme, jeg tror desværre også, at min mand er blevet afhængig - og egentlig er det jo også nemt, se på mig selv nu - jeg sidder og tjatter på nettet - og et eller andet sted "derude" sidder der nogle mennesker - ligesom mig - lidt ensom ........... eller hva'. Knus

håber i finder ud af det peacejuel
fornuftigt at i har forsøgt det før,,, det er selvfølgelig nemt for mig at sige at i burde prøve igen, og at du så må være lidt "efter" ham når ham bryder aftalen.. men jeg ved også samtidig at der ikke er nogen i et nogenlunde fornuftigt forhold der har lyst til at skulle lege "politi" overfor sin samlever..

Det at han falder tilbage i samme rytme kunne måske godt lugte lidt af at han enten allerede er, eller er på vej til at blive, afhængig af det han foretager sig.

hvis du konfronterer ham med det vil han højst sandsynlig afvise at være afhængig, og sige at han sagtens kan styre det, og i mit tilfælde ville jeg så ganske enkelt komme med en opfordring til at bevise det..
hvis ham selv siger at han kan styre det, må det næsten være på sin plads at han beviser det. at han godt kan gå en uge/14 dage uden at spille mv..

Håber i finder ud af det sammen..