Spilleregler for date

Spilleregler for date Majbrittt
Jeg sad og hørte med stor undren til X og Y i radioen. Jeg fandt det ret underholdende at det faldt nogle ungersvende for brystet, at en kvinde havde opstillet nogle spilleregler, for hvordan hun gerne så en date opførte sig.
De var simple.
Også nogle jeg ville mene gjalt for hverdagen.
http://www.dr.dk/P3/xy/Gode+råd/20060822155747.htm


De mente eksempelvis at en date ville risikere at købe "katten i sækken" hvis de skulle slavisk skulle følge disse vejledninger.

Jeg ville være flov ved at sidde i selskab med en som ikke kan lade diverse åbninger i fred og vil han splitte regningen. Det er jo et godt tegn på at han ikke er intereseret. Så ringer man bare ikke til ham mere.

Hvad synes i???
Er det så forfærdeligt at der er et par vejledninger?

Betale hver for sig anonym
er nok det bedste - eller er du en luder?

regning mari
En af reglerne i USA er at det er den der inviterer ud på date der betaler regningen, syntes faktisk det lyder rigtig fornuftigt.

Det kommer da vel an på irene54
selve formuleringen.

Hvis det hedder - må jeg invitere dig på en middag, betyder det i mine øjne at han har lyst til at give en middag; altså skal man ikke selv betale.

Hvis det hedder - har du lyst til at gå i byen med mig og evt. spise middag, så er det en klar melding om at vi deler regningen.

Nej er du??? Majbrittt
Sikke dog snævertsynet du er...

Det var ikke... Majbrittt
lige regningen der var det mest interesante for mig. Så den skulle jeg nok have ladet ude.
Jeg har gået ud fra at hvis ikke han tog det spørgsmål op med regningen inden daten/invitationen. Så betalte han. Hvis han vel og mærke var den der inviterede. Hvis jeg inviterede, så betaler jeg.

Det var mere det hele hendes vejledning under et som jeg mener burde regnes for at være almindelig omgangstone/opførelse.
Hvorfor er det lige at det åbentbart ser normalt ud at en person sidder med nøglen dybt begravet i øret, eksempelvis? Eller lige slipper en lille"diskret" vind, klør sig diverse steder...

Den køber jeg :-) dr100
Meget fornuftigt, grænsende til logisk i mine øjne :-)

God tone Anden på spanden
Hvem søger for præservativet ?

Går ud fra at det er tøsen. Noget skal hun da sørge for ik'

Så sørger herren for en flüshi, hvis der skal være fest i toeren.

Det har jeg.. dr100
altid selv sørget for at være "bevæbnet" med.

Det er til syvende og sidst mit eget ansvar at sørge for, at jeg ikke bliver smittet med det ene eller andet.

hmmm jeg tror kldt
sku bare dem (x og Y) du har hørt er lidt trætte af kvinder.

I har det ligsom med at ville bestemme hvad der skal ske men det skal være manden der gør en helt masse. Tag dog selv initiativ istedet for at sidde på jeres flade. Ikke underligt at mænd er træt af alt det forholds pis ... sex og så færdig er lykken for os. Man gider ikke alt det besværd

ulogisk og spild af tid ... men kan da godt se man ikke skal opføre sig klamt på en date

Spilleregler fantasten
hvis man er ude med en pige der er interessant, så er det ikke hendes åbneinger man interesserer sig for, jo munden men resten...nej, det kommer forhåbentlig senere.

Fra dinosaurtiden kommer der en regel om at går pigen i seng med dig på første date er hun ikke værd at samle på, min egen erfaring er dog en anden, så den regel er heller ikke brugbar...Hmm

Går en pige i seng med dig på jeres første date er hun billig, og hvorfor er manden/drengen så ikke det ?

Umiddelbart er det svært med en klar opskrift, men det handler vel om at man opfører sig ordentligt, tager det som udgangspunkt som en forretningsforbindelse, med den undtagelse at der bliver talt om personlige ting, ser om der er en fælles reference, med en vurdering af hvad der er.

Er der grundlag for et forhold eller er der noget der ikke er som det skal være...

Ligesom med manden der interesserer sig for kvindens åbninger, så syntes jeg personligt at det kan blive meget pinligt hvis hun kun har øje for en ting.

så tager jeg hende ikke med, hvor jeg kan møde nogle af mine normale forretningspartnere, for det vil jeg ikke udsætte mig selv for, så bliver mødet bagefter lummert og du kan hurtig blive utroværdig...

For nogen er en date ensbetydende med sex for andre måske starten på et fgorhold, det er bare vel de forskelligheder der er mellem os mennesker.