Spinatroulade med laksecreme

Spinatroulade med laksecreme Birgitte
Er der mon nogen der har en god opskrift på ovenstående?

opskrift: mose
4 æg
400 g hel frossen spinat
frisk muskatnød
200 g lax
200 g philadelfia light
1 dl cremefraice 38%
frisk purløg

Optø spinaten, og kram væden ud af denne. Bland 4 æggeblommer i kryder med salt pebber og reven muskatnød. Pisk de 4 hvider stive men stadig bløde, og vend dem i spinaten. På et stykke bagepapir tegnes et felt på 30x35 cm, papiret fedtes, her smøres spinatblandingen på i et jævnt lag. Flyder ikke ud. Bages ved 180 grader i 10-15 minutter, til let gylden.
Skær laxen i strimler, bland philadelfiaen og cremfraicen og kryder med frisk peber og masser af purløg, her i blandes laxen. Har bedst af at blive lavet min. 5 timer i forvejen.

Tag spinat-madressen af papiret og vend den med bagsiden opad, smød laxecremen på og rul den sammen på den lange led.

That´s it !


Denne er rigtig lækker og meget flot Gitte




Spinatroulade med røget laks
Fiskeforretter


Nem.


450 g hakket spinat
15 g smør
4 æg
1/2 tsk revet citronskal
salt,peber og muskatnød

FYLD:
200 g røget laks
150 g flødeost
1 dl cremefraiche
2 spsk dild



Spinaten blancheres og presses fri for væde. Blendes med smør. Æggeblommer piskes godt og røres i. Citronskal, salt, peber og muskatnød tilsættes. Æggehvider piskes stive og vendes i spinatmassen. Massen smøres ud på et stykke smurt bagepapir ca 1/2 cm tykkelse. Bages ca 10 min v 200 g. Skal føles fast men ikke tør. Efter bagning dækkes spinaten til med et fugtigt viskestykke.

FYLD: Ost røres med creme fraiche.Hk. laks,dild,salt og peber tilsættes. Spinatmassen lægges på bagepapir med bunden opad. Oste/lakse massen smøres på spinatpladen. Det hele rulles sammen og pakkes ind i bagepapiret. Hviler i køleskab mindst 3 timer men gerne til næste dag.


Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og pyntes med citronspringer, tomatbåd og en dildkvist.