Sporene slettes

Sporene slettes kaiogkaren
De danske soldater i Afghanistan udleverede 31 afghanere til mishandling i amerikansk fangelejr. Da Fogh nu ikke kan skjule sit kendskab til denne sag ønsker man at dykke ned i den. Farsvaret har destrueret papirene, så her stopper det. Hvad er det for et land vi lever i? Jeg forstår godt man i nogle lande viser utilfredshed med magthaverne med store demonstrationer.

Hvem anonym
Hvem siger at de islamiske terrorister er blevet mishandlet af amerikanerne, udover terroristerne selv.

Lad os høre! smilodon
Har du et begavet alternativ?

Danmark har ikke faciliteter til at spærre dem inde i Afghanistan. Vi kan end ikke forhøre dem effektivt efter tortursagen i Irak. Der overfører man fanger til englænderne, der sikkert banker dem.

Skal de bevæbnede mænd slippes løs igen? Så kan danskerne lige så godt tage hjem. Vore allierede vil sikkert forlange, at vi rejser, når vi slipper fjender løs, der så skyder på dem.

Skal de overføres til Danmark som asylanter?

Sig noget klogt!

Taliban. Anonym
De fucking talibannere er det sgu uhyrligt svært at have ondt af, når man tænker på hvad de har praktiseret af grusomheder så ligger jeg ikke søvnløs pga en fangeudveksling

Taliban rodvad
Ja, det er svært for os at have ondt af taliban. Det skal vi hellere ikke, vi skal bare opføre os anstændigt og civiliserede. Vi ved ikke om alle fanger var taliban, men selv om de var, har vi pligter vist vi fortsat skal være civiliserede, eller syntes du de skal foræres sejren? Du vil tydeligvis overgive dig og indføre deres metoder, den primitive tortur og rettergang. Vil du også, lige så primitivt som dem, tage en sort hætte over hovedet og råbe "gud er stor", når du skiller deres hoved fra kroppen?