Sprogøe - den enes død, den...

Sprogøe - den enes død, den... skytsenglen
Som alle andre, smerter det mig at høre, at Egon er afgået ved døden.
Som alle ved, var han folke-eje. Og som mange - især journalister burde vide - havde han knald skarpe skodder mellem job og privatliv. Så langt så godt.

Men hvad sker der så? B.T. nassede sig til at erfare, at Sprogøe fik godt en måned på et plejehjem. Og medierne mener at det vedkommer folket, at hans kone, Eva, døde den 20 august 2004. Aha.

Men når sprogøe nu i hele sit liv har tordnet for privatlivets fred, hvorfor respekterer medierne det så ikke. Det var de nødt til, da han levede, men nu....

Nu buldrer journalister, parasitter og fotografer fra alle landets medievirksomheder, for at snage, udspørge og forhøre alle Sprogøes bekendtskaber, om sit og familiens liv.

Jeg formoder, at de hungrende dagblade og kulørte ugeblade dækker reportagen for usselt mammon og øgede oplagstal. For det kan da ikke være for respekten til Ove Sprogøe.

Og til jer andre derude - køb ikke sladderbladene, men vis den sidste ære ved at leje nogle af hans film i stedet for. Vis ham og hans efterladte den respekt.
TAK FOR ORDET.

Hvor har du dog Padborg1
ret.
Lad os alle mindes Ove Sprogø ved at respekte hans ønske om at have sit privatliv i fred, og undlade at købe de blade/aviser der ikke respekter dette.
Æret være hans minde.

Vil godt vædde kedelig-mand
En halv million på at der bliver solgt rigtigt mange ugeblade, med et billede af Ove´s kiste på forsiden.

Ugebladene opfylder jo bare et behov, og især kvinder svælger ugeblade i sig med stor lyst - at halvdelen af hvad de skriver, er noget de selv har opdigtet er tilsyneladende ligegyldigt.

Befolkningen har kun de ugeblade, som befolkningen selv ønsker at have.

Præcis nfha
Jeg behøver ikke skrive noget, Du har jo skrevet det.
Flot indlæg.

Det undrer mig meget padborg1
at der skal blandes "kønskamp" eller "diskrimination" ind i alle debatter her på siden.
Det må da kunde lade sig gøre at diskutere uden at der skal "nævnes navne".

rigtig godt skrevet. sylvan
Du har fat i noget af det helt rigtige.
Lad os minde manden, som i så mange år har spille teater og film og på den måde glædet andre.
Han var for god.
Ære være hans minde.

Kunne ikke... Mio
have skrevet det bedre selv. Du har så evigt ret.

Venlig hilsen
Mio

Hvem er Habibbi
Ove Sprogøe?

Fantastisk indlæg hot-lava
Du siger selv det hele, har ikke noget at tilføje, men ville bare udtrykke min enighed. Ove Sprogøe var en fantastisk skuespiller og et meget begavet menneske.

Vh
hot-lava

Olsenbanden? melcor
Siger det dig noget?

http://www.apsoft.com.pl/alex/olsenbande/image/film07-bild1.jpg

Han var en kendt dansk skuespiller, som har været med i mange-mange film. Jeg tror han er mest kendt for Olsenbanden, hvor han spillede Egon Olsen.

Jeg ved ikke specielt meget om ham faktisk, men ved dog, at han var en meget respekteret og elsket mand.

Åhhh ja Habibbi
Han sjov mand, synd han død.

snøft!!. sciencefiktion.d.15/9.04
man må huske på hans seje film..han noget at lave til borgerne.-øvøvøvøv,han kan ikke være det bekendt at dø lige nu!.nu skal vi undvære hans fede (olsenbandefilm)trist..men livet må jo gå sin gang..sådan er mennesket inrettet.men det er somsagt lidt svært ,at hyle/græde af en som man ikke har haft på tæt hold hvis i forstår hvad jeg hentyder til?.men man kan kun VISE en vis medføelse for dens "afdødes familie".man må lære af sin mistets sorg.komme vidrer med sit liv.:)