spytter din lærer dig i hovedet eller råber han af dig osv.

spytter din lærer dig i hovedet eller råber han af dig osv. skarmory
spytter din lærer dig i hovedet eller råber han dig i hovedet når han blir så på dig eller dine klasse kamerater. oki det ikke så sjovt når en lærer spytter en i hovedet når han skæller ud på en vis du har gjort noget forkert jo eller han begynder at råbe dig i hovedet f.eks. i min klasse har vi en lærer som gør alt det her og skole styrelsen gør ikke noget ved det hvad synes du om det

Hva faén Knægt ! znabel.a
Du kan bare opføre dig ordenligt !!!

Problemer med mundvand nimbuto
Det lyder som om at din lærer spytter som resultat af at han råber. Det lyder ikke som om, at spyt er en del af opdragelsen. Naturligvis skal han ikke spytte. Jeg går ind for mere disciplin i folkeskolen, så jeg vil også anbefale at i opfører jeg ordenligt.

Hvis han desideret spytter, vil jeg anbefale at i filmer det med en mobiltelefon, så i kan bevise det.
I kan også vise rektor klatten. Jeg vil stærkt anbefale at i ikke prøver at snyde med klatten da det nok bliver opdaget.

Så kan din mor vel tage sig af det? dulkis
- hvis skolebestyrelsen ikke vil. Og så kan din far fortælle dig, hvordan du bør opføre dig, hvis du er i tvivl, men det er du ikke vel?

Du skriver, at han hannah1
spytter, når han skælder ud. Ergo så spytter han ikke for at spytte, men som et "biprodukt" af at skælde ud.

Jeg foreslår, at I, der ikke vil spyttes på - læs: skældes ud - opfører jer, så han ikke behøver at skælde ud. God idé, ikk'

Hej :)

pladder Filtut
Så knald da den åndsvage læreidiot et ordentlig par på bæret, så han husker at man ikke spytter på eleverne
Filtut