s.s.blicher

s.s.blicher komododragon
Denne debattør har vi vist efterhånden stiftet bekendtskab med. Jeg søgte under hans nick og gjorde mig den ulejlighed at læse en del af indlæggene fra ham.

Jeg må sige at jeg er lettere rystet over hans nedladende og hånlige tone over for debattører der ikke deler hans synspunkter. Ikke bare den sædvanlige DF vs Ø/SF mudderkastning, men mere sådan en gennemsyrende negativitet og hånlighed i almindelighed.

Her er et par eksempler.

En debattør er træt af at de nu skal til at modtage endnu flere gratisaviser. Det er da klart at man kan blive træt af alle de gratisaviser der efterhånden bliver proppet i ens postkasse.

s.s.blicher, svarer nok så hånligt og uforskammet:

>>Godt for jer....    

I gider simpelhen ikke få en gratis postomdelt avis ???

Hvad bliver så det næste ?

Brok over TV-licensen fordi i er hamrende ligeglade med nyheder gennerelt ?

Gratis aviser med et fornuftigt indhold finder jeg nu genialt, især hvis indholdet er af en hvis kvalitet, og er det ikke, bliver de nok hurtigt sorteret fra af annoncørerne....<<

Et andet eksempel.
En debattør lufter sin frustration over de høje elpriser.

Svar:

>>Tvangsnationaliser......    

... HELE lortet, og indfør komunisme i Danmark... og SÅ skal det nok gå alle sammen...

Du kan også vælge at tørre dine øjne, og betale det det nu engang koster.....<<

Og sådan kunne jeg finde utallige andre eksempler.


Det kunne være dejligt om Hr. Blicher gad finde salontonen frem.
Man når nu en engang længst med at tale pænt til folk. Så meget har jeg dog lært de 2 år jeg har frekventeret dette forum.

nu har jeg icarus
ikke læst hans profil eller andet end det du har skrevet her... men ud fra det du skriver burde han måske omformulere sig en smule pænere ja, men når det er sagt så vil jeg også sige jeg nok deler hans mening, i hvert tilfælde lige i de 2tilfælde.

men jeg ved jeg kan også være strid til tider, men er mest hvis nogen ophidser mig herinde.

men som en kammerat altid siger:
lad være med at diskutere med idioter, De trækker dig ned på deres niveau og slår dig med deres erfaring. ;)

du kan jo glæde dig over sælhuunden.
at Grønland er komunistisk, de hadede det gamle system med KGH og GTO, nu har de selv indført monopoler, for det danske bloktilskud.

royal greenland kom ud med et underskud på 2 miliarder kr. og for at betale renterne, solgte de Pissifik____dem der leverer fødevarer overalt i landet____til dagrofa, som i forvejen leverer varer til overpris, for 224 milioner kr. uffe elleman, og andre røg ud af bestyrelsen, men det har slet ikke været nævnt i den danske presse.

der findes ingen tilbud på varerne, alle sælges til dagspris, hvilket betyder, at kød som har lagt i fryseren i flere år, bliver solgt til den aktuelle dagspris.

grønland sendte lam til danmark, som blev retuneret, da ingen ville købe det, derefter blev det fordærvede ildesmagende kød solgt på hjemmemarkedet til 80 kr pr kilo.

Noget tyder på... s.s.blicher
... at jeg taler et sprog som folk rent faktisk forstår, inklusiv DF´s lakajer hvoraf cirka 95% ikke ligefrem er de koldeste øl i kassen.

Dette bekræftes jo i den grad, når du lige frem skriver at du har brugt tid på at finde flere indlæg skrevet af mig. At du så forsøger at få mig til at pakke mine holdninger og meninger ind, åbenbart for at tage hensyn til dem der ikke kan tåle mosten, kan jeg kun undre mig over. Men det er vel bare en naturlig og forventelig reaktion, fra en debattør der ikke kan argumentere sin uenighed.

Men beæret er jeg da over at jeg efter min ganske korte tilstedeværelse på sol.dk, allerede kan optræde i overskrifterne :-)

He he komododragon
Hvad sagde jeg.

Kan du nu have en fortsat god dag, dit vrissehoved.

Smil fra komodovaranen

Der er forskel på komododragon
at have en mening og så være barnlig i sin debatform.

s.s.blicher mener at alle der ikke deler hans holdninger er debile. Måske ikke ligefrem den mest begave måde at diskutere på hvis man spørger mig.

PS. Det med erfaring skal man nu ikke kimse ad. Som 44 årig må s.s.blicher vel have 14 års mere erfaring end jeg har. Den er øjensynlig bare ikke ud i hvordan man fører en god debat.

Ja det må man da kalde komododragon
dårlig forvaltning så det basker.

Men jeg tror det er svært komododragon
at være postiv, hvis ens liv ikke har et positivt indhold.
En ond spiral hvor man bare sidder og bliver mere og mere vrissen og støder andre fra sig, tror jeg.

Ja..... s.s.blicher
Hvad sagde du egentlig ??

Det er jo ikke ligefrem debatlysten der træder frem af din kommentar.

Itedet for at gisne om mit humør og mine holdninger, burde du jo gå foran med et godt eksempel, og debattere på et sagligt plan.

Her i efteråret kan du deltage i en forelæsning på Århus Universitet om "Girafsprog", evnen til at forholde sig til problemet, istedet for at gå efter manden. Det har du så 14 år til at lære ;-)

God dag til dig også.

hehe icarus
ja det skulle man mene...

men ja du har ret, vi burde kunne holde en sober tone herinde... men han er ikke den eneste der er sådan ...der er efterhånden mange.

Er debat et spørgsmål om at få det sidste ord? jm-2
Er debat bare et spørgsmål om at få det sidste ord?

I min naivitet trode jeg, at den dybere mening med at deltage i en debat var (ved hjælp af gode argumenter) at få modstandere og/eller tilhørere til at skifte standpunkt og mene som en selv.

Hvis f.eks en politiker, som en anden damptromle, tromler henover andre debatdeltagere og deres synspunkter, kan han uden tvivl få det sidste ord; men hvis han ikke har fået nogen til at skifte standpunkt, har han jo ikke vundet nye vælgere/stemmer, og så er der efter mine begreber tale om en Pyrrhus-sej og spild af tid.

Jeg håber, du forstår en hårfin hentydning?

Argumenter.... s.s.blicher
Du skelner mellem gode og dårlige argumenter. Hvad er et dårligt argument ?? Er det et argument du ikke er enig i ??

I bekræftende fald vil det blive til en underlig debat.

Samtidig sammenligner du debat på Sol.dk med debat politikere imellem. Det er en ret dårlig sammenligning i denne sammenhæng, især fordi det er en ret lille procentdel af indlæg på sol.dk der kan betegnes som debat.

Så, nej. jeg forstår ikke din hentydning.

Du glemmer en pointe Anonym
for at deltage i en debat, går man ind med et åben sind - derfor er du også modtagelig for at ændre mening og ikke kun modparten.

Glimrende pointe - som jeg tager til mig jm-2
Kære anonym,

Tak for din fine pointe, som jeg med åbent sind tager til mig.

Jeg håber også, at andre debattører tager den til sig (ingen nævnt og s.s.blicher ikke glemt).

M.v.h.

Mon ikke...... Brorson Grundtvigsen
...vi alle har formuleret os lidt "alternativt" i den ene eller anden debat? Jeg er næsten sikker på, at søger vi bare længe nok så vil vi finde et sådant indlæg hos de fleste. Og med rigtigt meget held, måske endda i et indlæg af Kommodovaranen? Jeg ville ihvertfald ikke skråsikkert udelukke det.

BG

Brugt tid på? Læs og Forstå
Men han skriver vist ingen steder noget om hvor lang tid det tog.

Citat: Jeg søgte under hans nick og gjorde mig den ulejlighed at læse en del af indlæggene fra ham.

Lær hellere at læse og forstå inden du farer i blækhuset.

Inden man gør sig klog..... s.s.blicher
... på noget man ikke ved noget om, så må man bruge tid på at undersøge sagen, inden man fremsætter påstande.

Også DU kunne iøvrigt lære lidt af "Girafsprog"