Støtter projektet dårlige kærester

Støtter projektet dårlige kærester laddyladdy
Jeg støtter sgu indlægget fra for nogle dage siden, med søskende der har røvirriterende kærester. Sådan én har vi nemlig også i min familie. Hun sætter rekorder i at være falsk og indsmigre sig, fordi nu skal hun bare være del af familien med alle sejl hejst. Jeg er ved at kaste op. Jeg hader når nogen forcerer at opnå min respekt. Hvorfor kan sådan nogen ikke bare slappe lidt af ? Nogen gange aflyser jeg sgu også møder med familien hvis jeg ikke lige er i humør til det der klistershow. Det er især piger der er sådan. Nu har de endelig fundet en kæreste og så skal det bare dyrkes til folk omkring dem bliver vanvittige og slet ikke kan ånde.
Så jeg kan godt følge tidligere indlæg fra Mette om, at nogen gange er det sgu bare for meget med det der forcerede klistershow.

Jeg synes det er helt fair at have det sådan sålænge man kan opføre sig om ikke andet neutralt overfor vedkommende, hvis man endelig skal være i samme rum som dem.
Nu vil jeg overlade indlægget som den rendyrkede provokation tidligere indlæg åbenbart var for en hel del bedrevidende mennesker med nypudset glorie herinde.

GO NUTS, slå jer løs !!! Fortæl mig hvor barnlig og dum og jaloux og umoden jeg er. Kom så, you can do it !!!

Way to go girl Morten Kaas
Forståelse fra mange af solens debattører er det rene selvmål. Her giver man kun kritik. Dette er stedet hvor folk kan komme ud med deres indestængte vrede og frustrationer. Det er så nemt at lade det gå ud over én man ikke ser og kender

Kun en naturlig reaktion m34
Jeg tror ikke der er mange, der har noget at indvende mod dig, laddyladdy, tværtimod synes jeg det er en naturlig reaktion. Samme følelser bliver kaldt frem i mig, når jeg oplever så overfladiske personer, som du beskriver. Personer som gerne vil foregive en masse og at de kender dit og dat om mine interesser og når det så kommer til stykket ved de ikke en disse. De kan endda knapt huske, hvad mit navn er. De rider bare på en succesbølge baseret på falskhed.

Jeg forstår ikke hvordan de personer fungerer indeni, egentlig vil jeg helst heller ikke vide det, livet er jo egentlig for kort til dem. Men jeg forstår ihvertfald din reaktion!

I like :0) laddyladdy
Svar accepteret. Nej, pjat ;0)
Jeg blev bare så skuffet over, at en pige i et tidligere indlæg har det på samme måde som os og ville bare gerne have nogen at tale med, som havde prøvet det samme og så var folk straks nedladende og hånlige osv. Det overraskede mig alligevel. Jeg ved jo hvordan det er og man vælger jo ikke ikke at kunne lide et menneske. Det er meget besværligt, men der er ikke så meget man kan gøre ved det desværre. Bare rart at kende nogen man kan dele det med. Er glad for at du forstår situationen, jeg hader absolut falske mennesker der skal indsmigre sig. Man ved jo ikke hvor man har dem henne og hvad kan man bruge det til? Så vidt jeg ved har jeg aldrig været sådan overfor en svigerfamilie. Måske da jeg var helt ung og grøn ;0) Men kan ikke forestille mig det

muligvis laddyladdy
Det skal jeg ikke kunne sige, men man kan godt få det indtryk tit. Heldigvis er her mange søde og sjove debattører og det er hvorfor jeg stadig er her. Man kan få mange gode indput og bred viden om alt muligt mærkeligt herinde, det er fedt :0)

Anstrengelser? krampen
Jeg har ikke læst det tidligere indlæg du refererer til?

- og jeg kender heller ingen klister person, andet end fra børneårene.

Sidder og tænker på den interaktion i, at indtræde som ny og prøve, at komme ind i en familie? – i bund og grund, når man anstrenger sig, kan det så forveksles med sleskhed og falskhed?

Hvis man møder afstandstagende, når man anstrenger sig for, at blive godkendt, tror jeg, at det kan resultere sig i endnu større anstrengelse, som så bevirker, at man løber med tungen og savlet slasket op, af div. r… - som ja virker frastødende – lidt en ond ring og måske et reelt magtmiddel – hvis man er bevidst om dette.

Man kunne måske sidestille det med en jobsamtale – at hvis man ikke har de bedste kvalifikationer og ikke er efterspurgt, så vil man måske sælge sin bare r.. bare man får jobbet?

Når det så er familien, der er tale om, er det måske vigtigere at blive godkendt, da der her spiller en masse følelser ind?

Men fedt kunne det have været hvis du havde givet et eksempel, der var foregået i forhold til det, at være indsmigrende og falsk?

Ligeledes tænker jeg på, hvordan opnår man din respekt – hvorfor ikke bare give den?

:) Krampen

Hvem kan det? Aliasa
Hvem kan holde den type ud. Har selv prøvet det i min familie og det var endnu værre, det var nemlig min fars kæreste. Jeg ønskede bare hun skulle hoppe i havnen. Hun var simpelthen så falsk og han var SÅ forelsket i hende. Jeg var decideret skuffet over at MIN søde, kloge og sjove far, kunne falde for sådan en tilfældig og simpel kvinde. Men det var tilfældet. De er heldigvis ikke sammen i dag og hende han ser nu er meget mere hans type, hvis man spørger mig. Hun er helt afslappet og naturlig og meget interessant at tale med. Hun har personlighed og man føler sig bare afslappet i hendes selskab. HENDE må han gerne beholde

Man får min respekt laddyladdy
bare ved at være sig selv. Ved at slappe af. Det er ganske enkelt. Jeg har svært ved at respektere folk der er falske og klistrede. Det er slet ikke nødvendig i min familie.
Jeg tror vedkommende skal opleves, det er svært at forklare, så man helt forstår det.
F.eks skamroser hun alt og alle i familien. Alle møbler i vores hus er bare ZÅ fantastiske og jeg er bare ZÅ fantastisk en lillesøster, hun har aldrig mødt noget lignende (skal lige ud og kaste op, øjeblik)...
og hun er allerede igang med at lave bedste veninde planer med mig. Ikke bare, "lad os gå ud og få en øl en dag his du vil". Vi er ude i at tage på heldagsudflugt sammen. Os to. "I don´t think so" !! Hende han havde tidligere var meget sejere. Hun var bare sig selv og afslappet. Og jeg HAR givet hende den nye mange chancer, men der er bare ikke kemi og så er der ingen grund til at forcere det yderligere :-/

:0)

læste lige dit indælg før laddyladdy
og ja, det er det vi er ude: folk skal bare være afslappede og sig selv, så vidt muligt. Der er ingen grund til at skamrose alt man kommer i nærheden af. Jeg synes min brors tidligere kæreste var meget sejere. Hun var bare sig selv og en meget interessant person. Men så fandt min bror "kaffe latte" og så var det desværre slut. Ikke om jeg begriber det !!

Du er blevet lidt Lolly
rapkæftet på det sidste :0) Er du inde i en spansk periode ???