Støvallergi - er der bevis for at det hjælper at ryste tøjet før (under :-) og efter tøjvask ?

Støvallergi - er der bevis for at det hjælper at ryste tøjet før (under :-) og efter tøjvask ? dontomasi
Hej,

Det er ikke et væddemål, men jeg vil meget gerne have tid til min hustru, og et sted at
sparre kunne være på al den rysten tøj - før og efter tøjvask. Formålet med at ryste tøjet skulle efter sigende være at minimere mængden af støv i det vaskede tøj. Meeeen er det ikke 100% ligegyldigt (ingen effekt) om det rystes eller ej ? Jeg har fuld respekt for dt at have støvallergi, men man kan vel også 'over do' det - eller ?

Mvh dontomasi[:/]

Aner det ikke sebl
Men jeg troede man ryster tøjet efter vask, for at få det tilbage i form. Men hvad ved jeg.

Men lad mig gætte: Du har ikke været gift så længe. Så jeg vil afsløre en lille hemmelighed for dig:

1) Alle kvinder er eksperter i vasketøj!

Hvis du kone mener casketøjet skal hænges op i farvekoder, så gør du det. Mener hun i stedet det smarteste er at hænge det op så det passer med den rækkefølge det skal lægges ind i skabene, så gør du det. Det kan også være hun mener det skal hænges op efter, hvad det bruges til - så gør du det.

Måske er hun miljøbevidst og vil ikke bruge skyllemiddel. Det kan også være hun synes tøj er ubrugeligt, hvis der ikke er brugt skyllemiddel. Det er ligegyldigt - du er bare enig med hende. Lad være at undersøge det og finde ud af, at skyllemiddel ødelægger viskestykkernes og håndkædernes evne til at tørre - for din egen vaskeeskpert ved bedst.

Du kan ligeså godt vænne dig til det - det kan ikke betale sig at diskutere vasketøj med hende. Konflikternes størrelse modsvarer ganske enkelt ikke spørgsmålets vigtighed. Gem dine diskussioner til vigtigere spørgsmål (såsom, hvad I skal se i kukkassen). Hun er konge i vaskerummet - sådan er det bare!

Endelig ajslebor
en mand der har forstået den dybere mening om kvinder kontra vasketøj [:D][:D][:D]

for ikke at forglemme pergamentpapiret AnonymQ
mellem klemmen og tøjet [:D][:D]

Måske kvinder kender hemmeligheden Phusker
bag det lille monster som altid spiser den ene sok i et par, så den er sporløst forsvundet?

Her er en idé: Støvmiden
Jeg ved at man kan købe en støvsuger, der støvsuger LUFTEN!!!
DET er squ da smart! Så kan din kone holde lidt mere fri.

Den eneste ulempe er at den koster 18.000 i anskaffelse (eller jeg ved selvfølgelig ikke om I har mange penge, men gætter på at det ligger over de fleste almindelige menneskers støvsuger-budget)

Forresten kan jeg bestemt ikke forestille mig, at det hjælper at ryste tøjet... Det svarer lidt til at feje sand ind under gulvtæppet.
Støvmiderne forsvinder jo ikke, men svæver blot i luften en kort stund for så at lande i sofaen, i en anden sweater eller blive indåndet.

Støvallergi - er der bevis for at det hjælper at ryste tøjet før (under :-) og efter tøjvask ? støvmide dræberen
[url=http://www.wellness4u.dk][/url]
det er fantastisk at sokkerne bare forsvinder, det har ingen betydning om du ryster tøjet inden vask der hvor der er flest støvmider er i sengen. Der kan de bekæmpes med et Silver Protect lagen det dræber støvmiderne inden for en uge og du slipper for generne.