Stak barnet en lussing

Stak barnet en lussing Melanie
Yep, jeg ved det var forkert. Men har det ikke rigtig skidt med det.

Situationen afvikles således:
Jeg sidder og skriver på mit speciale da nogle unger på gaden begynder at hyle som ulve. Griner lidt og regner med at de holder op. Det gør de ikke !! Jeg stikker hovedet ud af vinduet efter en 20 min hyleri og beder dem pænt om at dæmpe sig. Det gør de så - i 2 min, hvorefter de fortsætter lige nedenunder mit vindue. Det er jo åbenlyst for at provokere mig, selvom jeg bed dem pænt om at dæmpe sig. Venter og ser om de nu ikke alligevel skulle holde op, men det gør de ikke. Stikker hovedet ud igen og siger bestemt, at de skal tie stille, det er ulovligt at larme sådan op. Hyleriet fortsætter og jeg kan høre at andre også råber ud af deres vinduer for at få ungerne til at stoppe. Til sidst stikker jeg hovedet ud igen og råber at de skal tie stille ellers kommer jeg ned og pander dem et par.
Der er lidt pause og så begynder hylekoret ellers igen og endnu engang lige nede under mit vindue.
Til sidst bliver jeg så eddike rasende at jeg spænder ud af døren, løber ned af trappen og springer ud i hovedet på de tre unger og stikker ha, den mest provokerende en syngende lussing på siden af hovedet. Jeg hører mig selv sige "så kan I fandme lære det" og går noget målløs op i min lejlighed. Kan høre at nogen i opgangen overfor klapper af mig.
Da jeg lige havde sundet mig lidt går det op for mig, at det jo nok er ulovligt at gå ud og slå på andres børn, logisk nok. Men jeg har det ikke engang skidt med det jeg gjorde. Hvor fanden var forældrene henne? Opdrager de ikke længere deres børn? Børn plejer da ikke at være SÅ flabede??

Hvad mener du om hele denne seance. Jeg ved dårligt hvad jeg selv skal mene...

Jeg er bestemt imod at man slår børn teknikkeren
der hvor jeg bor er der også børn som larmer, jeg har aldrig haft nødig at slå, jeg taler pænt med den og ikke til dem.
MVh tek-12

Du burde sgu have filtut
et par på ørene, når du slår på andre folks børn. Havde det været min søn du havde slået, så havde han knaldet dig sådan en på låget, så du havde drejet rundt som en snuretop.
Filtut

Ej hvor sejt Løjsa
Er egentlig også imod at man slår, men lige i det tilfælde kunne det godt komme på tale.
Hold KÆFT da for nogle snotunger. Håber de tog ved lære. Godt at der er nogen der er konsekvente når deres opdragelse åbenbart er så amputeret

Ja men Løjsa
her hvor jeg bor er der gså børn der larmer men ikke i så absurd og provokerende tilfælde som det forfatteren beskriver. Der hjælper det åbenbart ikke at tale MED dem

Fedt ! SÅDAN rotterotte
Håber drengen fik sig en lærestreg.
Jeg er ellers imod at man slår børn og ville aldrig slå mine egne heller, hvis jeg fik nogle. Men jeg ville nu også sørge for at opdrage mine børn, så ikke de kom ud i den situation.
Hvor var de da bare MØG provokerende og MØG flabede de unger. Sådan er de ikke engang her hvor jeg bor. Der er de bare forkælede og irriterende (børn af kaffe latte forældre, you know)men de går aldrig målrettet efter at genere nogen.
Kunne godt forestille mig at jeg havde stukket dem et par på siden af hovedet eftersom jeg allerede har slået to teenage drenge, da de stod og kastede bær efter mig. SLAM, klør fem lige i ansigtet !! :-D

Håber den nye generation har tænkt sig at opdrage deres børn, det ville være dejligt

Jeg havde sikkert gjort det samme En der støtter dig
Nok må man ikke slå folks børn men der er alligevel grænser for hvad man skal finde sig i fra andres børns side.

Det der lyder fuldstændigt urimeligt og de gjorde det jo KUN for at provokere.

Iøvrigt stak du jo kun en af dem en lussing. Du tæskede dem jo ikke. En lussing gør jo ingen fysisk skade, den gør mest ondt på egoet.

Ærligt talt synes jeg at det var en velfortjent lussing du delte ud der. Hvis folk ikke kan finde ud af at sætte grænser for deres små forkælede guldklumper må andre jo gøre det.

Jeg husker iøvrigt en episode hvor jeg kom cyklende og det stod en flok provokerende teenage-drenge og spyttede efter trafikanterne der passerede underneden og de spyttede også efter mig hvorefter en af dem sagde "du kan ikke fange os". Der tog han fejl. Jeg blev edderstikhamrende tosset og gal i skralden og jeg fangede ham i løbet af få sekunder hvorefter jeg ruskede ham så hårdt imod en væg at han begyndte at vræle. Jeg sagde noget i stil med at "Det der gør du ALDRIG igen!" samtidig med at jeg sendte ham det ondeste blik jeg nogensinde tror jeg har sendt nogen.

Jeg synes det er en god og aktuel debat. Der er desværre alt for mange børn idag der er blevet opdraget uden at forældrende har sat grænser for deres opførsel.

Godt gjort... abcd&e
Ulovligt ja, men der ER altså bare nogle som man ikke kan tale fornuft med, og som kun har respekt for det du har gjort.

Jeg håber ikke du ryger ud i problemer med det du har gjort, da det jo er ulovligt, men jeg tager hatten af for folk som selv kan løse deres problemer.

Det er altid let at slå... Tjae...
på nogen der er mindre end en selv.

Tænk hvis vi alle slog hver gang vi oplevede afmagt...tror desværre ikke at lussingen virker "efter hensigten" - det eneste mennesker (også de små af slagsen) oplever er ydmygelse...

Præcis laddyladdy
Det var også lidt min tanke. En lussing er vel næppe så slemt i det omtalte tilfælde.
Jeg kunne også sagtens have fundet på det.
Synes det er virkelig godt gjort at du ruskede drengen så han begyndte at vræle - helt ærlig, hvad bilder de sig ind.

Jeg havde en episode hvor jeg kom gående ned ad gaden i min hjemby og pludselig kommer der 2 drenge springende frem og spænder ben for mig, så jeg falder hårdt og slår mig ret meget og river hul i min skoleuniform. Jeg blev så kogende arrig at jeg resolut rejste mig op og gav dem den største skideballe og skubbede dem hårdt baglæns. Til mit held var en af patruljebetjentene lige i nærheden, så han tog sig kærligt af dem. HA !!

Hvorfor er det lige pludselig ikke længere populært at opdrage sine børn ??

Og ja, meget aktuelt emne at tage op i virkeligheden.
Hvor går grænsen for hvad man skal finde sig i fra andre børns side??

Ja, nu har de lært det.. maia
At voksne også slår - ergo må vold være ok. Det kan være, at det er en af de små unger, der knalder dig ned med et baseballbat om et par år, når de er blevet lidt større..Du har jo været et godt og lysende eksempel for dem, må man sige.

Helt ærligt, jeg er ligeglad med hvor provokeret du blev. Så må du sgu' tage fat i forældrene og få dem til at styre deres unger. Jeg ved faktisk ikke om, jeg havde meldt dig for vold, hvis det var mit barn, du slog - eller om jeg i raseri var sunket ned på dit niveau og tævet dig i stedet.

Men som du nok kan læse, så billiger jeg på ingen måde din handling - og synes du bør lære at styre dig selv først og fremmest.

Håber du sover rigtig dårligt Anonym
Hvis min søn kom hjem og fortalte at han havde fået en flad af hende den hysteriske i nummer dum-som-en-dør, ville det kun tage mig et øjeblik at banke din dør ind, og knalde dig sådan et par på låget, at du aldrig igen ville lægge hånd på et barn.

Hvad med at du i stedet var gået ned og spurgt ungerne om årsagen til hyleriet?

Eller: Hvad med at du havde taget fat i det her forfærdelige barn og nægtet at slippe før han med sin med garanti medbragte mobil, havde kontakt med sin mor/far, og du så kunne bede dem komme og hente deres åh så uopdragne barn?

Børn er provokerende, ja, men jo dummere de voksne opfører sig, jo mere vil børnene provokere.

You get what you ask for.

behærskelse er en dyd kære hystade anonym mor
du forventer behærskelse men magter ikke selv den disiplin ?

Personligt ville jeg overveje at anmelde dit ubehærskede temperament, da jeg er imod vold... så du kan lære det.. vold avler vold.. så tillykke med at være det gode eksempel, skal du snart selv have børn ?

du har begået en kriminel handling.. så må vi se om der dukker en konsekvens op.

vh. anonym mor

Det er sgu i orden komododragon
Der må fandeme være en grænse for hvad man skal finde sig i.

De møgungers opførsel lyder jo fuldkommen urimelig og jeg tror de fik sig en velfortjent lærestreg. Det er sikkert første gang at de har oplevet konsekvens.

Jeg kan selv blive noget så træt af andre folks totalt uopdragne børn. De fleste børn er søde og rare, men der er sgu nogle ind imellem der pisser mig af. Det er som regel børn af de forældre der mener at deres børn skal have lov at fylde det hele og opføre sig som de har lyst.

Hvad sker der??! HALLO!!
Hvordan kan så mange billige vold? Skal vold være acceptabelt pga. en smule afmagt?
Hvor moden er man når man løber ned og slår på børn. Hvis barnet er opdraget godt eller har mod nok til at sige hvad der er sket kan du se frem til en voldsstraf. I mine øjne er dette velfortjent - hvordan skal man opdrage sine børn til ikke at brug vold, hvis man acceptere at en lille provokation fører til et fysisk overgreb.
-Børnene opnåede hvad de ville og tror mig de vender tilbage. Du har bare gjort det sjovere, ved at vise din afmagt og frustrationer.
-Hvor svært kan det være at ring til deres forældre, skole eller politiet?

Du har forløbet dig Moderen
Fuck dit "speciale" - det er en undskyldning for at optræde ude af balance.

Skam dig - ikke for ungernes skyld, de kommer over det - men synes du ikke selv det er nedværdigende, at du har så lidt styr på dig selv og så samtidig efterlyser forældre, der skal styre deres børn?

Jeg ville have det dårligt med mit spejlbilled, hvis jeg var dig.

Ja ja ja! Osse anonym mor
For at indlede en dialog med et par snotforkælede unger - dét kommer der noget godt ud af?
Herregud, vi har jo pædagogerne til at taaaaale med uopdragne børn ;-)
Forældre skal sgu da lære deres børn om almindelig pli og opførsel - de unger der, de fortjente sgu en lussing...og forældrene med for den sags skyld!

forstår dig godt! louise1970
Ja, jeg forstår dig godt! Men undgå det alligevel en anden gang! Og så går jeg ud fra, at den forælder, hvis barn ville have slået igen, er helt sikker på, at han selvfølgelig slet ikke ville have opført sig så larmende bare for at genere andre??

THEY get what they ask for Melanie
ikke ?? Det var dem der provokerede mig og BLEV VED, selvom jeg havde startet med at sige det til dem på en pæn måde.
Jeg kan glæde dig med, at jeg kommer til at sove fremragende i nat og jeg tror jeg ville stikke en lussing igen, hvis jeg blev provokeret så voldsomt igen.
Børn har ikke alle rettigheder i verden, vi andre skal også være her må du huske

du har sikkert ikke børn riz raz
jeg kan lige forestille mig du er en af de typer som laver himmelvendte øjne og bliver møgirriteret fordi du er på cafe og ungen ved siden af græder ?!!

du har højst sandsynlig ikke selv børn ?!!

"Hvorfor er det lige pludselig ikke længere populært at opdrage sine børn ?? " - det ER da populært at opdrage sine børn (believe me, jeg kæmper en kamp hver dag for at opdrage mine børn og lære dem at opføre sig ordentligt).....men jeg kan sku da ikke rende rundt på gaden og holde øje med dem hele tiden, vel ?!!

og dig som knaldede en af ungerne en lussing - du skulle fandme meldes til politiet; det-der gør man bare ikke ! havde det været mit barn du havde slået, og jeg havde set det, ville du pt ligge inde på "riget" med udsigten til at spise youhurt de næste 6 måneder - uanset om du er en tøs eller ej !!!

Eller også Anonym
havde vi proppet din snotunge ned i affaldsskakten og flækket næbbet på dig når du kom ham til undsætning.

...sådan bare for at kommunikere nede på dit plan.

Det var dig der skrev før?? Melanie
Oppe over ?? ;0)
Hvor er jeg en hystade henne? Det ser jeg ikke.
Jeg sad stille og roligt og skrev på mit speciale og siger på en pæn måde at de skal dæmpe sig. Det må man så vidt jeg ved stadig gerne sige til folks forkælede og uopdragne børn idag.

Men du følte dig måske truffet ;0)

Og du kan ikke melde mig for du ved ikke hvem jer er hehe

jo men... riz raz
kan godt være den møgunge fortjente en lussing men det er sku da ikke hendes ansvar at smække ham sådan en, vel ?!!

det er sku da forældrenes ansvar at sætte ungen på plads !!!

og du er mor - vorherre til hest !!

HALLO selv! Melanie
Jeg ved da ikke hvem deres forældre er og tror du selv at politiet kommer til den slags anmeldelser ?? Skal lige siges at jeg bor i Kbh, så de har andre mere presserende ting at se til.

Nu synes jeg jo ikke at en lussing er så slem og indtil videre har hverken børn eller forældre ringet på min dør. Men de skal da være velkomne.
Har en del allierede på vejen, der også syntes de var røvirriterende.
Var de børn blevet opdraget til bare at lege og larme som almindelige børn, så var det her jo ikke sket - kan du se pointen ;0)

ta' en tudekiks ! riz raz
"Har en del allierede på vejen, der også syntes de var røvirriterende" - jamen ligefrem så røvirriterende, at de selv ville have uddelt lussinger ?

Måske du skulle lære komododragon
at opdrage dine snotunger istedet for at rende og slå på tæven for dem.

Hvis dine unger opfører sig på den måde der beskrives her, så vil de uværgeligt rende ind i en lussing på et tidspunkt og du risikerer at det er en stor brutal kleppert der krøller dig sammen og propper dit hoved op din røv når du kommer og puster dig op.

Børn der tror de kan opføre sig som de har lyst er en pestilens for deres omgivelser, så man gør dem en rigtig stor bjørnetjeneste ved ikke at opdrage dem. Ingen vil kunne holde dem ud når de bliver voksne!

Godt gået.... Anonym
Kan kun være meget enig med dig.Jeg havde uden betænkning gjort det samme.

Hvis bare alle tog del i det fælles ansvar at opdrage børn ville meget være blevet bedre. Men folk i almindelighed tør ikke gribe ind over for den slags hvilket nærmest gør, at visse børn ingen respekt har.
Du tæskede jo ikke ungen, men gav en lussing..GODT Gået...

Ja vi er altså ikke idioter vel laddyladdy
Kan godt se forskel på børn der bliver opdraget og bare er lidt flabede engang i mellem og så børn der helt mangler opdragelse og derfor ikke besidder den fornødne respekt for at der er andre mennesker samfundet end dem.
Så slap du bare af.


Og Melanie må ikke stikke barnet en velfortjent lussing, men du må gerne voldtæske en som Melanie ?? Ok, det ved jeg godt hvem siger mest om !!

har DU børn ? riz raz
jeg ville gøre ALT i verden for at beskytte mine børn - og hvis en kæ***** stod og uddelte klaps til min knægt, ville jeg ikke tvivle ét sekund at tage affære

men det tyder ikke på du har børn siden du indtager en forsvarsstilling !!!

Det er bare ikke alle forældre der komododragon
er deres ansvar voksent på det område.

- og så der dem (og det er de værste) som ikke VIL, fordi de synes at deres små skattebasser skal have lov at være sådan!

Behold selv tudekiksen Melanie
du har mere brug for den ;0)

Jeg kan se på det hele, at jeg heldigvis ikke er den eneste der kan sætte børn på plads når de er gået 500 km over stregen :-), så det kunne da sagtens tænkes, at der var en anden der var gået ned og havde stukket dem en på siden af hovedet.

Jeps Melanie
Så man skal næsten til at opdrage to sæt børn.

Hvis bare folk ville have lidt bedre styr på deres børn, så ville det ikke komme så vidt. Mig bekendt kan de fleste børn godt se når de er gået over stregen. Nogen skal have det ad vide lide flere gange end andre, men den fiser dog ind på et tidspunkt. Jeg ved ikke hvad de unger her til aften var støbt af, men ihvertfald noget helt andet...

Uha ja når der er børn med i billedet komododragon
så må man nemlig gøre lige hvad man har lyst til ved dem som er kommet til at forulempe ens små snuskebasser.

Er der en der stikker dit barn en uskyldig lussing, så må du dræbe. For så bliver du nemlig den store stygge bjørnemor der vil gå i døden fordi en kommer til at se skævt til din unge.

Du skulle istedet tage og forsvare din dobbeltmoral for du er fandeme ude på tynd is søster lagkage!

nå nå laddyladdy
så generaliserer vi lige. Men kan da se at der er mødre herinde der er enige med Melanie.
Men det er jo slet ikke sikkert at du behøver føle dig truffet. Hvis du opdrager på dine børn, er de nok bare normalt "flabede" som alle børn jo nu engang er i ny og næ. Det er ikke dem det drejer sig om. Det drejer sig om de børn der har fuldstændig mangel på respekt overfor andre mennesker !!

Tillykke stig-eriksen
Jeg kan godt forstå man bliver drevet så langt ud, at man har lyst til at ty til "alternative" metoder.

Men personligt kunne jeg aldrig finde på at slå på en unge fordi denne opfører sig provokerende overfor mig....Årsagen er nok, at jeg er far til 2 børn (som såvidt jeg ved opfører sig ordentligt - det håber jeg sq for dem).

Det var ikke en anden måde at løse det på: tage fat i kraven på ham eller gå ned på gaden og tale med STORE bogstaver (virker mere troværdigt end hænge ud af et vindue)..

EfB - som trods alt håber du ikke bliver forstyrret af buldren på dørene

Hvor gamle var de? rotterotte
de der møgunger..

du har det hårdt HALLO!!
Når du nu havde fat i barnet kunne du jo have spurgt efter et tlf nr.!! Hvor svært er det??
Hvis jeg havde set dig slå et barn havde jeg selv ringet til politiet og anmeldt dig. Vold skal ikke accepteres! -En lussing gør måske ikke ondt fysisk, men sætter meget stor ar i børns psyke. Næste gang en voksen tager fat i den pågældende, tænker barnet ikke på andet end kommer der en lussing nu?!
- Hvorfor tror du de blev ved.... - de havde fundet et let offer.
Hvis du ikke selv inderst inde vidste det var forkert ville du heller ikke prøve at forsvare det så ekstremt.. sandheden kan være svær at se i øjnene og det er lettere at finde på undskyldninger.. Kan du se pointen?

glæder mig til dit svar...

Ja de fleste børn er da fornuftige komododragon
og forstår godt når man beder dem om at holde op med noget der virker generende på andre.

Selvom børn sommetider godt kan lide at provokere og prøve grænser af, så plejer de også at have en fin fornemmelse for hvornår nok er nok.

Men der altid nogle - heldigvis kun få - som simpelthen bare er umulige, agressive, irriterende, fjendtlige og konstant konfliktsøgende og det er ofte forældrende de kan takke for at de er som de er.
Selvom de kan pisse en af nu og her, så kan man ikke lade være at have ondt af dem. Hvordan skal de nogensinde kunne fungere som voksne hvis de ikke lærer de mest basale ting om pli og god opførsel.

Som om Melanie
de havde givet mig deres tlf. nummer. De kunne jo bare have disket op med et hvilket som helst nummer. De fik en lærestreg og det kan være at forældrene også har fået det og ¨begynder at tænke lidt over hvordan deres børn behandler andre mennesker. Det ville gavne begge parter i længden

ca. 10 år Melanie
vil jeg skyde på :0)

Du svarede ikke... HALLO!!
Du skriver her for at få bekræftigelse... ikke?
Når du ikke får den går du i forsvarsstilling. Du nægter at se de argumenter om at børn tager skade af vold. I stedet for at se det i øjnene du har gjort: At slå på et forsvarsløst barn!

-Hvis du har fat i barnet og kan give det en "syngende lussing" kan du vel også holde fast i ham til du har fået hans mobil eller taget ham med op så han selv kan ringe til sine forældre.
Men det har du jo en undskyldning for ikke at gøre!
Indse at du har et problem med dit temperament!

Var det en god måde tantetiger
Det er langt under al kritik at gå rund og slå, om det er ens egen, eller andres børn, så går man og undrer sig over vold i samfundet, fy og atter fy.
Prøv at få en avíkling for vreden fx i et sport tja. eller dans skulle være sundt.
love and kisses

Jeg fik en gang en lussing som ung Anonym
Vi gik nogle kammerater sammen og fik gejlet hinanden op til at vi skulle gå og sparke lygtepælene ud. De må have haft sådan en slags stormsikring der fik dem til at gå ud, for de begyndte at lyse kort efter igen.
Men det synes vi jo var skide skægt og vi fik mange forargede blikke og det blev det jo endnu sjovere af. Pludselig kommer der en mand og beder os først pænt om at stoppe med det der. Vi griner og løber og han får os jo lynhurtigt indhentet og jeg og en anden fik en lussing mens den tredje blev skubbet omkuld.
Vi kom ikke noget til, men fik lidt skrammer på egoet. Så var vi ikke helt så seje som vi gik og troede.
Derhjemme var der ikke megen medfølelse at hente. Der var ingen tvivl om hvem der havde opført sig dumt i den sag.
Men faktisk kan jeg se idag at vi havde fortjent det. Vi gjorde heller aldrig igen, så meget tøsedrenge var vi alligevel.

Forstår ikke... HALLO!!
Dit argument... Du gjorde det aldrig igen så derfor skal man acceptere vold... når man hugger hænder af folk stjæler de ikke igen, men det er vel ikke argument for at hugge hænder af folk. I fik kun ridser i ego'et... men er vi enige om det sidder meget nær i erindringen og du aldrig glemmer det slag? - så har du også et ar på sjælen, som du kunne have undgået.

var det måske dig?? tantetiger
Var det måske dig der slåede mig på gågaden i Odense, bare forde du ikke kunne lide at jeg nyd min tyggegummi, eller var det en som dig, der havde fået det lært som et barn, det er ikke så svært når man først får det lært....

LOL britzen
;D
guller

Nej jeg føler mig ærlig talt Anonym
ikke særlig traumatiseret af hændelsen.
Jeg har da også prøvet at få en røvfuld derhjemme et par enkelte gange. Det var kun hvis man havde gjort noget virkeligt slemt.
Langt de fleste af dem jeg kender husker en episode hvor de har også prøvet at få en flad eller en røvfuld. Vi sad nemlig og snakkede om det til fest en gang.
Det har du vel også hvis du tænker dig om.

Det er helt i orden Carol
Jeg synes det er helt ok. Helt ærlig, det er bare en lussing og de unger var da møg irriterende. Det hjælper ikke at tale til dem når de er så langt ude, som nogen fejlagtigt tror.

Jeg ville som udgangspunkt aldrig slå, da jeg ikke synes det er en opdragelsesmetode man bør benytte, men her var det jo for at trække linjen ofr hvad man kan tilladee sig at chikanere andre mennesker med.

Min veninde prøvede engang, at nogle unger punkterede hendes cykel. Det har alle jo prøvet, men det var mere måden det foregik på. Hun havde lige stillet sin cykel fra sig i gården, da to drenge står og kigger på, grinende. Hun regner dog ikke med at de er dumme nok til at gøre noget ved hendes cykel, men i det hun vender sig om, inden hun går ind af kælderdøren, råber de efter hende "se her sæk" og punkterer hendes cykeldæk med en kniv. De prøver umiddelbart a stikke af bagefter episoden, men min veninde er tilfældigvis lynende hurtig på benene og hun får fat på dem begge og de får hver to syngende lussinger hver.

Siden har de aldrig rørt hendes cykler og der har heller ikke været mere hærværk af andres cykler nede i gården.
Det kan altså desværre være det der skal til.
Men som de andre siger, så kommer det jo ikke så vidt hvis børnene var opdragede til at respektere og vide at der er grænser for hvor meget man kan tillade sig at genere andre mennesker

Børn skal have smæk Rune T
Når de efter mange irettesættelser ikke holder op med at være en plage. Børn skal have frihed men de skal også kende deres plads

sætter ikke mit pis i kog haren_karen
Hvor er nogen folk dog dobbeltmoralske herinde. De må gerne slå dig helt fordærvet, men du må ikke stikke deres sindssygt uopdragne børn en uskyldig lussing.

Er da enig i, at det ikke er vejen frem i opdragelsesregi, men det var jo heller ikke det der var meningen her. Du (og de andre beboere) gav de børn nogle chancer for at holde op, dæmpe sig om ikke andet og det udnyttede de til at dyrke rendyrket provokation. Dét er fandme ikke i orden. Få dg styr på de unger

Jeg forstår slet ikke.. dr100
hvordan man kan "forsvare" at slå på børn.

Er det i orden, hvis bare man mener, de har været rædselsfulde nok? Og kan vi så allesammen gøre os til dommere over, hvornår det præcis er?

Jeg er udmærket klar over, at de indimellem kan være helt og aldeles hændervridende forfærdelige, men der må da være andre måder at formidle budskabet på..

Det nytter jo heller ikke noget, at vi på den måde viser børn, at det er en måde at løse en konflikt på.

Forstår stadig ikke... HALLO!!
Ja alle kan huske hvis de er blevet slået i deres barndom og det er noget vi alle husker... men er det et minde man vil give videre til den næste generation? -Man vil vel heller huske sin barndom for de gode ting og ikke de sure... Det værste er, at du kan give dit barn 200 kys og kram hver uge, men hvis du slår ham/hende en gang vil de 100 % huske det resten af deres liv.
Min pointe er at man sagtens kan opdrage uden at slå!
-De minder som bliver siddende resten af livet er lussingerne og de er ikke til andet ned gene...

Ja, nogle gange mialand
så er børn så langt ude, at man ikke kan få dem til at høre og af og til kan en brat opvågning i form af fysisk kontakt være midlet.
Ikke hermed sagt at man altid skal slå. Man slal aldrig slå, men en sjælden gang hvis man bliver udsat for det som Melanie og hendes naboer har været udsat for, så kan det sagtens være en nyttig metode med blot en lussing, bare for at få barnet til at vågne op og forstå at "det her er overhovedet ikke acceptabelt". Det er sjældent at nogle børn er så stædige og mangler så meget respekt, men vi ser jo desværre eksemplerne rundt omkring på den slags børn. Fordi forældrene ikke har styr på deres mege uvorne børn, er det så ens betydende med, at vi andre skal finde os i det ? Er det ok, at de børn bevist og målrettet provokerer uskyldige mennesker og er det sådan at "det skal man bare finde sig i, fordi det er børn"? Nej, for det er jo på ingen måde rimeligt. I sjældne tilfælde er mild fydidk afstraffelse altså ok. Nogle børn VIL nemlig ikke lytte og hvad fanden vil du så gøre ??

Jeg forstår udmærket Melanie. Kan se på tråden at hun også er blevet mere afklaret med, at det var ok i den situation men at det jo ikke er noget man bare skal forgribe sig til i enhver henseende.
Og det er jo heller ikke det debatten her går ud på, så vidt jeg har forstået

måske husker de mialand
lussingen som dengang de bare var for meget og gik over stregen ? Og den lussing har vækket dem så de aldrig har gjort det igen. Den ene lussing har været nok og det er godt at de kan huske at de sgu gik for vidt dengang. Det tager de ikke skade af. Desuden snakker vi ikke om at OPDRAGE børn med lussinger og vold. Vi taler om et særtilfælde her. Et tilfælde hvor børnene simpelthen har været så absurd uopdragne, at de ikke lytter. De lytter ikke simpelthen, hvad vil du så gøre? Bede om deres tlf nummer ? Helt sikkert at de vil give dig et forkert. Ringe til politiet som forslået? De kommer jo ikke og det havde du nok også fundet forkasteligt alligvel. Tale med dem? Det virkede jo ikke selv over flere omgange. Er det rimeligt synes du, at ungerne bliver ved med målrettet at provokere uskyldige folk der sidder i deres hjem og det skal man bare finde sig i? Nej, det er det nemlig overhovedet ikke. Jeg går heller ikke ind for at slå i opdragelses øjemed, men helt ærlig er det ok i sjældne tilfælde som Melanies hvor det ikke bare var almindelige drengestreger, men rendyrket hetz mod uskyldige mennekser. DÉT er ikke i orden. Kan en lussing vække dem til fornuft den ene gang, så synes jeg bare det er helt ok

Hader uopdragne forældre Sorte
opdrag på jeres børn så det ikke kommer ti lat gå ud over dem, at I er dårlige forældre. Det er jeres skyld. I gør dem en bjørnetjeneste ved at ligge på den lade side. Jeres unger bliver en pestilens for samfundet. Hvorfor bliver vi andre nødt til at sætte dem på plads når de er gået så meget over stregen.

KOM IGANG forældre - eller hvad man nu kan kalde jer

hold op med at piv Bussemand
grow op. Det var nok en retarderet der slog dig. Troede du var del af familien

Fornuftigt indlæg Mor til 2
Det var dog dejligt at læse :0)

Der kippes med flaget! Smitty
JA! det er absolut helt iorden at du gjorde det.

Dvs. Juridisk set er det ulovligt (også hvis det var din egen) - men menneskeligt og moralsk set, så er det 100% iorden.

Forældre som ikke kan finde ud af at bebringe deres egne børn så megen opdragelse at de kan respektere andre; må acceptere at der bliver sat grænser.

Det var tydeligvis børn der ikke kendte til grænser hjemmefra der fortsatte. Provokation - muligt - eller endnu en søgen efter grænser.
Den fik de - og tro mig! De lærer det næste gang du beder om at stoppe. De ved der er alvor bag ordene; og ikke kun meningsløse tomme trusler.

Løsning i stedet for anklage? mig-katie
Hej Melanie,
der er allerede mange der har skrevet, at at slå ikke er den bedste løsning. MEN nogle gange kan man blive så provokeret og frustreret, at der simpelthen ikke findes anden måde at stoppe chikaneriet på.

GODT GÅET!

Jeg synes at alle dem, der lover dig bank, hvis det havde været deres børn, skulle istedet komme med deres gyldne løsning på problemet.
Hvad ville de gøre i en sådan situation? Børnenes forældre var tilsyneladende ikke til stede, så de kunne ikke indrages i løsningen.

Jeg vil sige, at jeg er mor, og jeg har en enkelt gang kommet så langt ud at jeg selv har reageret med en klaps på hovedet. Jeg fortrød det bitterligt bagefter, og sagde mange gange undskyld, men det kan ske at man føler sig fuldstændig magtesløs og ikke kan overskue andre udveje.

Som ung blev jeg en gang så provokeret at jeg slå fra mig med en ordentlig lussing til vedkommende.
Det var i skolen, hvor der var en dreng der syntes det var sjovt at hive mig i håret og sparke under min stol. Han gjorde det ved hver time! Jeg sagde til ham, at han skulle stoppe, jeg sagde det til læreren, læreren sagde det til ham. Intet hjalp. Indtil jeg en dag vendte mig brat om, lige midt i timen, og gav ham sådan en lussing at han sikkert stadig husker det den dag idag, 30 år efter. Det hjalp! Og læreren kiggede på os og fortsatte timen, som intet var hændt...Han synes sikkert, at det var velfortjent.

Det kan godt være, at mange synes det er voldsomt at reagere på den måde. Men jeg tør vædde med, at den dreng som du gav lussingen til er så chokkeret, at han ikke engang tør fortælle det derhjemme. Han har måske lært noget af det, for han ved godt med sig selv, at han har været selv uden om det.
Og, hvis ikke man stopper sådan et adfærd, hvornår skal det så stoppes? Pædagogiske samtaler hjælper ikke. De stoppes først den dag de får problemer med politiet, og der kan det være for sent...

Jeg vil gerne anmelde dig for vold.... Mig selv
For det første er det ulovligt at slå børn, men ligefrem at slå andre folks børn, synes jeg godt nok er frækt.
Du kunne have lukket dit vindue hvis det generede dig så kraftigt.

Hvis jeg vidste hvem du var ville jeg anmelde dig for vold, og jeg håber rent faktisk at forældrene til det barn der blev gjort fortræd vil tage skridt til det. SÅ KAN DU NEMLIG LÆRE DET....

Caffe latte forældre...? Mig selv
Hvad mener du lige med det? Min søn er snot forkælet men jeg drikker sgu ikke caffe latte...
Og ved du hvad - jeg vil forkæle ham til den dag jeg dør, for han er mit kæreste eje...

Ja, det er faktisk et godt indlæg Søren
Sagligt og velargumenteret uden at kaste med mudder, som mange af især mødrene herinde. Jeg synes du har ret i din perspektivering af sagen

Du mangler da en brik et sted.... Mig selv
Bare vent til du selv får børn, og hvis der så er en der klapper din unge et par på låget....


Håber sgu du får et lag tæsk til gengæld, og at de provokerere dig så meget at dit speciale bliver bedømt til 03.

HO HO HO HOOO Ugla
Fedt svar :-D

der er forskel Søren
på forkælede børn der er opdragede og forkælede børn der ikke er opdragede. STOR forskel. Hvilken kategori hører din så til?

Kaffe Latte er blot et udtryk man bruger om den moderne mor, der skal have det hele til at se pænt ud på overfladen og virke rigtig overskudsagtig, selvom det hele i virkeligheden begynder at sejle godt og grundigt bag facaderne :-)

håber du får et kæmpe spark Thøger
lige i stjernen hvis nogen i offentligheden hører dig tale i vanvid.
Måske kan Melanie godt finde ud af at opdage sien børn. Hun virker som sådan en der godt kan sætte grænser ved sprogets brug og så kommer hendes børn nok ikke ud i de situationer. Børn der lærer hvor grænsen går derhjemme fra ved også hvor den går når de er ude.
De vidste børnene i Melanies tilfælde jo tydeligvis ikke.

I særtilfælde Thøger
HELT ok at give dem en lussing. Så heller ikke mere. Bare lige for at markere

uopdragne børn tot
Jeg så i tv. den anden dag at selv børn ned til 2 år får lov til at være med til at bestemme hvad forældrene køber ind. Så der er vel ikke noget at sige til, at de regner med at de skal styre hele verden med deres råben og skrigen. Forældre plejer åbentbart at rette sig ind efter dem og derfor regner de også med at resten af verden også gør det!!!!Vågn dog op kære forældre,så vi alle sammen kan holde ud og være sammen. Jeres dårlige opdragelse går ud over jeres børn, for man bliver godt og grundig irriteret på dem

Skam dig!! hannah1
Man slår da ikke børn, fordi man er kommet bagud med sit speciale. Jeg har selv fire børn, har fuldtidsjob og har et skrivejob i min fritid, hvor jeg også skal overholde deadlines. Men jeg slår da ikke mine børn med begrundelsen, at jeg har travlt. Gu' har de fleste travlt, men så må man ændre nogle ting. F.eks. sætte tingene lidt mere i system, så et par børn ikke får læsset til at vælte.

Hej, hej ...

endelig en fornuftig Millas
Jeg synes det er nogle gode argumenter du kommer emd, for det er jo netop ikke i generel opdragelsesøjemed at det menes man skal slå børn, men blot som en markering en enkelt gang, når intet andet hjælper

HOV HOV - hvor står det ??????? Thøger
Hvor står der at vedkommende er bagud med sit speciale??? Ingen steder så vidt jeg kan se. Der står at børnene er provokerende og ikke lytter til at folk beder dem flere gange om at tie stille. Så er det sgu i orden at klapse dem en lille lussing. Hvad er meningen at alm folk skal forstyrres og chikaneres af, at nutidens forældre ikke kan opdrage deres børn fordi alle er så pissesarte. De er sgu ikke lavet af glas, man må gerne sætte dem på plads. I kunne jo have startet med at stille konsekvenser for dem i en tidlig alder, så var det nok ikke nået til det punkt at man skal markere

Rigtigt Ja! Anonym
Jeg tror Hanna1 har travlt med at understrege at hun har styr på tingene. I stedet for at givet sit besyv om det nu var OK at reagere som debattøren gjorde eller ej.

Jeg holder 110 % med at det var et fint træk at sætte handling bag ord.

Se dette billede: Du får en opkrævning på 100 kr. Ignorerer den får en rykker på 100 kr. + 250 kr. Var det klar afregning? Her får du end ikke en advarsel.

Skal vi spare vore børn for den slags, er vi nødt til at sige at de skal huske at betale første gang!

Venligst og godt gået

Hulla Hulla

PS. Behøver jeg oversætte?

Jeg synes.. dr100
altså stadig under ingen omstændigheder, det er i orden at slå på børn - eller på nogen i det hele taget.

Igen, jeg er klar over, børn kan være øretæveindbydende, og det var ikke mine børn, der fik lov at opføre sig så respektløst overfor andre mennesker!!

Når det er sagt, så er det er da vores ansvar, som voksne, rationelt tænkende mennesker, at opføre os som sådan.

Man kan da ikke bare stikke folk (voksne og/eller børn) en syngende lussing, hver gang man føler sig tilstrækkeligt provokeret??!!

Småting Støjer
Du har lov til at være en hystade, når du skriver speciale. De har lov til at være børn.

En flad fra en fremmed er ikke noget særligt. I min bog er der intet problem, hverken med dig eller ungerne.

Og jo: Børn opfører sig på den måde, når de er ude og rende. Det er helt normalt.

Man Hejsan
slår bare ikke på andres børn - uanset årsagen!!
Uanset hvad dit speciale er - er du bare en taber - efter den handling!!
Og så er den "støj" du lagde øre til nok en ret subjektiv begreb! Hvad du syntes var utrolig larmende er jo ikke sikkert at andre syntes og de arme unger kan jo ikke gøre for, at du har givet dig ud på et gebet du åbenbart hverken har evner eller koncentration til!!

Nej Hejsan
de skal ej - og slet ikke af tilfældige fremmede mennesker.............

Hvornår går grænsen? HALLO!!
Du modsiger dig selv... du siger: "Man skal ikke opdrage med lussinger og vold" - Men en gang når de går for vidt er det ok! Er det ikke opdragelse? -Jeg har aldrig påstået deres opførsel var rimelig eller på anden måde acceptabel! Børn på 10 år er ved at lære hvad der er rigtigt og forkert. De prøve de voksnes grænser af hver dag og når de går over stregen er det dem som har ansvaret for børnene som skal sætte en grænse. Det er vores ansvar som voksne at formidle denne information og hvis vi viser afmagt og bruger vold, hvilke signaler sende vi så? - De børn er i gang med en proces hvor man lære nogle af vigtigste redskaber om at begå sig i samfundet, herunder hvilke midler der er acceptable bruge.
Dit argument med at hvad skulle hun ellers gøre? At ringe ikke kunne lade sig gøre -retførdiggøre det vold? Hvis vi ikke kan finde en let udvej -så er vold ok? Det er her vi som voksne skal vise at vi har mod og overskud. Der er en grund til korporlig afstraffelse ikke er tilladt.
Dit indlæg er mere en retfærdiggørelse af at det er ok at vi voksne går over stregen en gang... og giver børnene skylden!

Skal man så slå på egne? Anonym
Hejsan skal man så slå på egne børn, når du mener man ikke skal slå på andres?

Jeg tror vi fandt ud af blandt de øvrige udgydelser, at du vist ikke synes at debatørens handling var OK. Det var sådan set det der blev bedt om. Hvor vidt specialet er i orden eller ej, skal vi nok lade lære og sensor bedømme ikke sandt?

Hulla Hulla

Undskyld - men så er det da stadig hannah1
en helt forkert reaktion. Man slår bare ikke børn!!!

Hej ...

"Give sit besyv med"! hannah1
Det gjorde jeg vist nok også. Hvis du læser korrekt, skriver jeg allerede i første sætning, at man ikke slår børn. Er det ikke en holdning!?

Slap nu lidt af. Bare fordi vi har forskellige holdninger, behøver man da ikke at blive vred...

Og hvis andre større børn..... Anonym
Generer dine børn hvad så Hannah1?

Personligt har jeg været utroligt tæt på. Men hensynet til min datter gjorde altså at jeg afholdt mig fra at gøre nøjagtig som debatstarteren!
Lemmedaskeren af anden etnisk herkomst gik midt ude på cykelstien med en del kammerater. Fyldte altså det hele. Jeg var på vej på cykel sammen med min datter på 9 år. og vi ringede i god tid. Lemmedaskeren gad ikke at flytte sit korpus og min datter nåede ikke at komme udenom. Hun påkørte ham og faldt!

Der stod nu 4 halvvoksne store knægte og gloede på, at min lille pige lå slået til jorden og græd, jeg fik smidt min cykel fra mig og gav knægten en verbal overrisling. Da jeg bad om en undskyldning fra ham gloede han på mig og sagde "Jamen hun kørte jo ind i mig!"

Den dag idag nu et par måneder senere, ærgre jeg mig over at jeg ikke gav knægten en røvfuld! Men igen, det var vigtigere at få min datter helskindet i skole, end at ende i karambolage med en snottet indvandrerknægt uden respekt for noget som helst!

Vil du til gengæld "Slå" den

Hulla Hulla
og god weekend

Nej, man hejsan
SKAL ikke slå på børn - men skal vi holde til dine udgydelser er her tale om vedkommende slår på andres børn - ikk sandt..............
Og hvis du ellers læser et "lidt længere op"..er min mening hvis ganske klar.
Og jow i mine øjne er det helt OK at drage hendes såkaldte speciale ind i billedet - noget tyder jo på at hun har ladet sig frustrere - ikke??!! og iøvrigt hvem siger hendes normer for larm er den gængse og gældende. Og det er jo lige her skoen trykker ikke??? Som jeg tolker det, har de jo ikke rendt inde på hendes private domæne - men på offentlig område - og så er det altså ikke hende der egenrådig afgør normen for larm....
Og iøvrigt har hun været så hjernelam, at lade sig provokere - en fristelse ungerne selvfølgelig ikke kunne stå for!

Ok men... kjqhwejkh
nu var de her drenge ikke mere end et år ældre end din datter....

Forkert Hejsan
man slår hverken egne eller andre børn..
Og iøvrigt er din sætning:
"Hvis bare alle tog del i det fælles ansvar at opdrage børn ville meget være blevet bedre. "
helt absurd - hvis du altså mener, den skal bruges til at uddele lussinger til diverse unger!
Dine, mine og naboens holdninger, normer og tolerancetærskler er altså vidt forskellige:
Hvilken af "dem" skal bruges til at uddele lussinger "med"!????

Ja, så slår jeg dem ihvertfald ikke! hannah1
Som de fleste andre børn er mine børn da også blevet drillet, etc. af andre. Men det får da ikke mig som voksen til at give dem en omgang klø.

Sådan er min holdning nu engang.

Hvis man ikke har lov til hannah1
at kommentere hele indholdet i et indlæg, skal man som debattør nok lade være med at nævne det - f.eks. specialet. Vi andre kunne jo komme til at tillægge det vægt.

Hej ...

Du burde ha' jens261
En stor guldmedalje.
For godt nok er det du der har gjort ikke helt lovligt, men helt fint, ungernes forældre gider jo ikke tage sig af sit afkom.
Og hvad hjælper det fis med at sige LILLE SKAT, næ du her skal der den gode gamle opdragelse til, HVIS MAN IKKE VIL HØRE, SÅ MÅ MAN FØLE.
Og jeg kan forestille mig at du pr. omgående fik ro.
Alt tyder på at disse unger ikke havde fået nogen opdragelse, og det fryder mig meget, at du knaldede en af ungerne en, for næste gang der bliver sagt noget til dem, så står de der og ved ikke rigtigt hvad de skal, skal der provokeres, eller skal vi resikere en lussing.
Meget flot gået
Ha' en god dag.

Jeg syntes stadig at teknikkeren
det er for fladt at slå. Du viser jo din egen avmagt.
tek-12

Du ersgu mentalt syg teknikkeren
vil give en Melanie en gulmedalje. Det er skammeligt at slå på børn.
Tek-12

Rune T. filtut
Bare det ikke er dig der skal have SMÆK, du kunne nok godt trænge til et par på lampen.
Filtut

Har du et bedre forslag jens261
Det hjælper jo ikke at stå der og sige lille skat.
Igennem flere år har man kunnet indset, at den lille skat opdragelse ikke er noget værd, det ser man jo tydeligt, når politiet får smidt brosten i hovedet, skolelærerne siger deres arbejde op, for de kan ikke holde de umulige unger ud, de gør jo lige hvad der passer dem, og skider på resten, for der sker jo ikke noget, derfor syntes jeg at det er helt flot med at svinge mors hammer.
ALLE forældre burde stå til regnskab for deres ungers gøremål og færden, først da' tror jeg at de tager vare på deres afkom.

VOLD hvad er det jens261
Er det vold at stikke en fræk knægt en lussing, det kan jeg ikke se noget forkert i, når de var flere gange blevet bedt om at dæmpe sig, der er jo også andre mennesker til, end uopdragne unger, hvis du skulle anmelde nogen, så må det da' være knægtens forældre for at svigte med ungernes opdragelse.

Hej

Hvad ved du egnetlig om det? Anonym
Mine børn er yderst velopdragne, og de kunne ikke drømme om at provokere voksne. Men det er sådan set ikke mine børn vi taler om, men en kællings irrationelle reaktion overfor børn.

Det er totalt falliterklæring at slå, især på børn, uanset situationen. Det viser i den grad hvor lidt styr den voksne har på sig selv.

Kan regne ud at du heller ikke har styr på noget som helst, siden du bifaler vold.

Lavintelligente væsen!

DU får hvad du beder om! Anonym
Det er lavintelligent og irrationelt at gribe til vold, uanset årsagen. Og især når du slå på børn der fysisk er væsentlig under dig. Hvad nu hvis det havde været en flok 17-18 årige drenge? Ville du så også havde pandet en af dem en flad? Nej, nok ikke, for så ville du jo være den fysisk underlegne.

Du er USSEL!

Husk: Alt hvad du gør mod andre, kommer ti-fold igen! Også lussingerne.

Filtut skal også have smæk Rune T
hun/han er så snævertsynet :0)

det er skammeligt ikke Rune T
at opdrage sine børn, så andre mennesker skal belemres med det og tvinges til at gribe til hårdere metoder, selvom man forsøgte sig emd de gode pædagogiske først.

Jo man slår børn Rune T
Hvis de ikke vil stoppe med at genere andre mennesker og gør det bevidst, så slal de fandme sættes på plads. En lussing kan de sgu godt klare. De er altså ikke lavet af porcelæn

det er ikke normalt Rune T
normalt opdragede børn ved godt hvornår de skal stoppe og fortsætter ikke i timer

nååh hvor er du sur :0) Rune T
Hvad ved du om vedkommendes speciale og hvad hun har kompetencer til?Lige præcis ingenting. Måske er det dig der er lidt evnesvag ???
Du læste at flere andre i nabolaget havde stukket hovedet ud og tysset på ungerne og det gør man jo ikke hvos det bare er normal støj vel. Tænk dig om. Prøv i det mindste

Du forstår INTET Rune T
Men læs mit andet indlæg længere oppe. Vedkommende der skrev gav da netop børnene masser af chancer men ligegydligt hvad du laver, kan du sgu da ikke koncentrere dig (plus at det overhovedet ikke er acceptabelt) når der står nogle unger og hyler i over en time udenforan dit vindue og bevidst chikanerer folk. Nu skal du altså heller ikke tage børn i forsvar bare for at tage dem i forsvar. De fik en lærestreg og det var hvad de trængte til

det har anonym
du jo kun hendes ordlyd for!

der er sgu da grænser Rune T
Et barn på 10 år ved godt at grænsen er nået når op til flere naboer klager over dem og de bevidst søger at provokere folk. Nu skal du ikke gøre dem dummere og mere uskyldige end de er.

Opdragelse er et løbende forløb og at stikke dem en lussing en enkelt gang kan være en nødvendig engangs forteelse. Har ikke ret meget med opdragelse som sådan at gøre. Synes ikke Stalin modsagde sig selv, men du vil du vist bare gerne se. Synes indlægget var fornuftigt, sagligt og uden mudderkastning.
Prøv du at komme op på det niveau

og desuden Rune T
...hvor var de voksne til at tage ansvar for de unger ??? De var der ikke, ergo kunne de ikke inddrages i konfliktløsningen...Man burde nok have haft lidt bedre styr på de børn :0)

stadig Hejsan
IKKE din ret at slå andre - der ikke lige teer sig efter dine normer!

Giver Hejsan
dig stadigvæk ingen ret til at bruge vold.

Jow Hejsan
lige så stor ret - og større - end hendes ret til at bruge vold.
Hvorfor var det nødvendig for hende at hun partout skulle fortælle hvad hun lavede -
det var jo egentlig emnet "vold mod småbrn" uvedkommende!!

Er det dig på billedet? Møller
Og hvor længe har du danset?

:0)

Kristian

ja så enig - super indlæg Møller
det er faktisk ok at stikke dem en lussing sådan en enkelt gang. For hvis forældrene ikke sætter dem på plads, så må andre jo åbenbart gøre det.
Mine forældre var der ikke ret meget for mig da jeg var yngre og jeg kendte ihvertfald ikke ret meget til grænser. Det gjorde at jeg var skide flabet overfor genboen - en lidt ældre dame - indtil jeg en dag fik en lussing. Og hvor var det egentlig rart at der var nogen der gad sætte mig på plads. Jeg havde manglet en eller anden form for respons og efter den lussing (og en uges betænkningstid) så talte jeg ret godt med min genbo og jeg respekterede hende og hendes grænser, men jeg var jo ikke bange for hende på nogen måde.

Det er ikke så skadeligt for børn lige at blive mindet om hvor grænsen går med en flad hvis de nu ikke VIL høre efter. De skal jo ikke have lov at genere andre mennesker, kan vi vist alle godt blive enige om

er du kællingen ? Rune T
Ja det er du, plus alle de andre mobsede madammer med unger der bare angriber med lousy argumenter

OG... Rune T
Det at forfatteren bliver nødt til at gå ned på gaden og få ungerne til at holde op, viser hvor lidt styr forældrene har på sig selv. Det kan sgu er aldrig være hendes skyld at de er pisseflabede

Godt gået Holger
Melanie!

Nej det var rødderne Holger
der opførte sig kriminelt.

du burde biker bitch
sgu have gennem banket dem allesammen. møg unger. Det sgu forældrenes egen skyld,det trodsalt dem som bør opdrage ders egne unger.Hvis det var mig så havde jeg taget den ene og banket den anden med.

Enig. teknikkeren
Jeg syntes bare ikke det bør være nødvendigt at slå på andres børn.
Tek-12

Jeg er skam ikke snævertsynet filtut
Jeg holder bare meget at børn, det er der vel ikke noget ondt i.
Filtut

Du trænger sgu også til en lærestreg filtut
din børnehader. Kællingen har vel siddet for åbent vindue, og så har hun vel også haft sin menstruationer, og så skal det alså gå ud over børnene.
Filtut

Og havde det været mig filtut
Så havde du fået danmarks største røvfuld. børnemishandlerske.
Filtut

nej, det var ikke mig der anonym mor
har skrevet tidligere i tråden. Men dit svar her fortæller mig, lidt meget om dig. Et lidt flabet svar må man nok sige. Du er en hystade idet du anvender vold som argument frem for dialog og derfor et fattigt åndeligt menneske.

nej, mine børn er altid under opsyn og bliver guided til god opførelsel, jeg ved så ikke lige, hvor din godt opførelsel er hende.

Men ja, havde nok meldt dig, hvis du havde slået et af mine børn. De havde jo nok kunne udpege dig og din adresse, tror du ikke ?

anonym mor

Det synes jeg heller ikke Rune T
Det bør visse forældre tænke lidt over. Hvis de vil undgå at folk bliver nødt til at gribe til de metoder, så skal man nok få lidt mere styr på de børn.
Har da også nogle flabede unger i min opgang, men heldigvis ikke på det niveau som dem i Melanies kvarter præsenterer

Hva'ba'? Anonym
Så du mener altså også, at vold er i orden?

At slå på nogen der er en fysisk underlegen, er så lavintelligent, at det slet ikke kan beskrives.

Hvem siger det? Anonym
At det er hendes skyld de er flabede? Det er der ingen der har sagt.

Men det er hendes skyld at hun har så lidt kontrol over sig selv, at hun slår på nogen der ikke har en chance for at forsvare sig.

kick them you know who
sådan nogle unger skulle ahve et rdentligt LOS I RØVEN, så de kan lære at opføre sig ordentligt. Man kunne også lige tage forældrene med i omgangen

jeg synes observation
du gjorde det rigtige. Når folk ikke kan opdrage deres møgunger ordentlig, må andre folk jeg gøre det. Og når andre folk skal gøre det kan man ikke forvente det bliver med mor og fars forståelse og kærlighed, da de jo ikke er dine unger (gudskelov;-)

Ungerne var tydeligvis ligeglade med reprimander, og når du ligefrem advarede dem gentagende gange om de skal holde deres kæft er det ok med mig du stikker dem en.
Desværre var det deres forældre der skulle have haft den, men sådan er der jo så meget.
Så ret ryggen, du skal ikke have dårlig samvittighed over det, jeg ville have gjort det samme, i den situation.

det må du fortælle om ---
du bevæger dig i de lavintelligente miljøer kan jeg høre, you tell me. Ved ikke hvad der foregår i de miljøer

Hun har da kontrol over sig selv Rune T
de skal da holde o med at forstyrre andre mennesker når de bevidst er flabede og provokerende. Fat dog at nogle unger er så uopdragne at ord ikke hjælper

og mens du havede andecreme*
forsøgt at lette dit store fede korpus, havde vi slagtet dig, og skåret dig i bacon strimler.
Hvorefter vi havde fodret dine møgunger med dig så, de havde fået alle dine livstils sygdomme, og døde en tidlige død, så vi slipper for at tækkes med dem.

du skulle have fundet forældrene Esther
og givet dem sådan et lag bank. Især de her nutiden smarte pylremødre hvor det er barnet der bestemmer alt for det er jo verdens centrum. Altså ifølge dem. Derfor behøver de jo ikke opdrage på børnene, for man må faktisk i princippet slet ikke kigge på dem, så kostbare er de.
Mange forældre i dag skulle på opdragelsesanstalt

Skide godt indlæg laddyladdy
:0)

glem det observation
hun og sikkert også hendes børn er uden for pædagogisk rækkevidde.

er du så dum observation
du rent faktisk tror du altid har styr på hvad de unger laver, også når de bliver ældre?
Jamen hvis det var tilfældet burde der jo ikke være problemer i verden, vel
Det er den slags naive forældre som skaffer pædagoger, psykologer, og senere fængselsvæsnet arbejde.

jamen observation
selvfølgelig, lad os da sætte det hele offentlige system i sving fordi de sidder og hyler.
Var det ikke smartere bare at stikke dem en, og så stop det der.

lol, andecreme*
det har du sikkert under alle omstændigheder.

prøv nu og brug hovedet andecreme*
ej, glem det sgu spild af tid og forklare dig, vil alle må tage ansvar, og når nogen (i dette tilfælde forældrene fejler) må andre folk tage over. Men du kan jo ikke forvente fremmede folk skal elske de møgunger lige så meget som forældrene, derfor er tålmodigheden nok heller ikke så lang. HUn gjorde det rigtige, og de fattede budskabet, mere kan man ikke forlange.

hvis du holder andecreme*
så meget af børn, hvorfor har du så problemer med at opdrage dem?
Opdragelse er også kærlighed, og når forældrene ikke som ikke det tilfælde opdrager ders unger ordentlig er der noget galt.

det er tydeligt andecreme*
du ikke læser andet end se&hør, for det kræver faksisk rimelig meget koncentration at skrive et speciale.
Men man kan vel ikke forvente du skulle kunne forstå det.

nu må I satme styre jer laddyladdy
hysmødre. I ved udemærket godt, at når der er op til flere personer i nabolaget der stikker hovedet ud af vinduet og tysser på de kræ, så er det nok fordi at de er til gene. Hvorfor synes I det er i orden, at eftersom børnene ikke adlyder på flere pædagogiske advarsler, så skal man bare finde sig i deres provokationer, hvilket det tydeligvis har været.
Jeg tror faktisk ikke I selv ville synes det var rart fedt hvis I havde et hylende ulvekor hjemme i jeres stue eller ude foran vinduet.

Børn skal sgu have grænser og sættes på plads fra start. Det kan sagtens gøres uden vold, men det skal tages i opløbet mens de er små og det er det øjensynligt ikke i Melanies tilfælde. De børn var ude på at genere og hørte ikke efter de advarsler de fik. emlanie skrev oveni købet, at hun først ignorerede det, bagefter sagde pænt et par gange at de skulle dæmpe sig. De fik fandme de advarsler og de reagerede med at provokere yderligere. Hvordan er det retfærdigt, at naboerne så bare skal finde sig i det hylekor, i at blive provokeret og chikaneret, fordi der ikke er styr på de børn? Hvordan fanden er det retfærdigt? De børn hører jo ikke. De fik sat en grænse og det har de nok lært af og det har været godt for dem. Endelig én der kunne sætte en grænse.

Jeg går ikke ind for at slå børn i opdragelsen af dem, overhovedet. MEN nogen gange er det tydeligvis nødvendigt. Det er ikke i afmagt, det er simpelthen et wake up call til de unger der gør livet surt for rigtig mange mennesker, der ikke har gjort dem en skid.

TAK !!

Lidt insiderviden rotterotte
fra skoleverdenen :0)
Det er bevist, at grunden til det hastigt øgede antal at støttepædagoger og børnepsykologer på skolerne, er den manglende opdragelse børn får i dag. Det er gået støt ned af bakke med børneopdragelsen. Børn i dag får lov at bestemme alt for meget og kan jo naturlig nok senere i livet så ikke selv se hvor andres grænser går henne.
Der skulle være forbedringer at hente om nogle år, når en ny generatin bliver forældre. Vi glæder os :0)

det er også utroligt rotterotte
at nogle børn bare er så stang irriterende og uopdragne at det kræver en fysisk opvågning fra et andet menneske. Heldigvis er det da de færreste børn :0) Bare synd at Melanie og hendes naboer har trukket nitten med de børn. Men man kan håbe på, at de har taget ved lære og ikke kommer tilbage som hylekor, men bare som almindelige legende børn der har fået sig en god lærestreg.

ja du må være mentalt syg Esther
når du synes det er ok at børn med fuldt overlæg generer et helt nabolag

nådada *GG* laddyladdy
jeg har da pandet en 18 årig én. Det kan man godt :0) Jeg gider da ikke finde mig i at blive generet som uskyldig hvis jeg har bedt vedkommende om at lade mig være flere gange og oven i købet på en pæn måde. Det skal da ikke gå ud over os, at nogen ikke kan styre deres børn. Det her er et samfund hvor vi alle bør respektere hinanden, vi skal alle kunne være her og respekterer man ikke hinanden, så må der sættes grænser. Sådan er det. Hverken du eller jeg eller nogen anden kan vist kalde det særlig respektfuldt, det de unger lavede

SÅDAN fandme også en far
endelig nogen der tør sige fra i det her samfund. Godt gået :-)

Er selv pissetræt af de unger i vores gård der render og generer vores andres børn der godt kan lege stille og roligt og faktisk er bange for lømlerne. De stopper bare ikke og forældrene hvad gør de? Ingenting naturligvis. De kan ikke sætte sig en skid i respekt. Hallo, det er deres egne unger og de kan aldrig nogensinde styre dem, hvad fanden skal der blive af de børn. De blliver en pestilens, folk kommer til at hade dem. Er det fair? NEJ. Altså er det satme godt at Melanie sagde fra engang for alle og markerede hvor grænsen går

Rigtigt Volmer
Så kan de lorteunger opdrages på den kontante måde, når deres forældre ikke gider opdrage dem.

Hvorfor gider forældrene ikke opdrage deres børn længere ?

jeg har kraftedeme ikke filtut
problemer med mine børn. hvad faen bilder du dig ind din nørd.
Filtut

ja det kan biker bitch
du sgu tro du kan få. pak da sammen gyldespreder.... så ta da, at fut af mand din pædofile narrøv..filtut prut... du lugter af lort......

i er møller øller
nogle opdigtede billige hore som ikke kan finde ud af at opdrage jers egne fucking snotunger,i får dem vel bare for pengenes skyld... så kan vi andre få lov og hører på ders skråååål ude på gaden... klart man går hen og banker den ene med den anden...ta den øffe..pivvvvvvv. jeg vil skide dig et styk

DE gider biker bitch
ikke opdrage dem....de får dem kun for pengenes skyld.. så kan vi andre få lov ,at hører på de snotungers skråååål ude på gaden..klart man får lyst til at banke den ene med den anden.. så kan de enlige mødre sgu lære det

dig din kusse lis
jeg skal sgu prop dine snotunger op i røven på dig din oplæste op jappede plæver maskin....

Respekt Kajbajsen
Hvis de ikke viser respekt for deres omgivelser, skal de sgu' have et lag tæsk.

Hvis forældrene ikke gider opdrage deres unger til at opføre sig ordentligt, så må andre tage de hårde metoder i brug.

Jeg gider ikke have deres balade. Enten er det kæft eller en på kassen !

sikke en tone anonym mor
nej, jeg er ikke så dum. Jeg har ikke udtalt mig, om jeg ved, hvad de laver og ikke gør, når de bliver ældre. Men de få af vide, hvad der er rigtigt og forkert i forhold til de gældende regler i loven og hvordan man behandler sine medmennesker herunder også hvilken omgangstone man bruger.
.....sidstnævnte kunne du lære lidt af, sammen med indlægsfortatteren. Fornem tone i debatterer i.

Men måske du selv har problemer med din sociale omgang med andre. Jeg havde nok fravalgt dit selvskab. Ja, børn skal jo lære hvilke mennesker man skal vælge til og fra ikk ? :-)

kan du have et godt liv

Hvad helvede.. Selv enlig mor..
har det nu med enlige mødre at gøre?

Vi er mange enlige mødre, der godt kan finde ud af, at opdrage vores børn.

Hvor må det være svært, at være så intolerant og negativ, som du er!!

Vi kunne.. anonym
jo også bare smide dem direkte i spjældet, når de bliver født. Så ka de lære det, de små sataner!!!

Hvor er det trist læsning, det her.

Er I slet ikke klar over, det er BØRN vi snakker om - ikke hårdkogte kriminelle?!

I fejler da.. Anonym
et eller andet.

I må ha fået alt for mange slag i hovedet som børn.

Man må aldrig håbe I selv får børn eller nogensinde kommer i kontakt med børn på nogen måde!

Flot.. Nå da
og velskrevet indlæg i debatten!

Det må du sgu ha tænkt længe over.

Idiot!!

Men det er observation
ok børnene må skabe sig?
Jeg kender en psykologi studerende og hun har fortalt mig der er en mindre "revolution" igang i den verden. Den bæøde pædagogik har spillet fallit, men lad os nu se med tiden hvem der får ret, ihvertfald i følge videnskaben. :-)

hold nu din kæft filtut
og få behandlet dine fladlus og syfelis.
Filtut

I ER SGU EN FLOK SNOT ÅNSSVAGE filtut
KVÆRVOLANTER hele bundtet
Filtut

Snot x Snot Bussemanden
Yep, jeg ved det var forkert. Men har det ikke rigtig skidt med det.

Situationen afvikles således:
Jeg sidder og skriver på mit speciale da nogle unger Nazister på gaden begynder at hyle som ulve. Griner lidt og regner med at de holder op. Det gør de ikke !! Jeg stikker hovedet ud af vinduet efter en 20 min hyleri og beder dem pænt om at dæmpe sig. Det gør de så - i 2 min, hvorefter de fortsætter lige nedenunder mit vindue. Det er jo åbenlyst for at provokere mig, selvom jeg bed dem pænt om at dæmpe sig. Venter og ser om de nu ikke alligevel skulle holde op, men det gør de ikke. Stikker hovedet ud igen og siger bestemt, at de skal tie stille, det er ulovligt at larme sådan op. Hyleriet fortsætter og jeg kan høre at andre også råber ud af deres vinduer for at få Nazisterne til at stoppe. Til sidst stikker jeg hovedet ud igen og råber at de skal tie stille ellers kommer jeg ned og pander dem et par.
Der er lidt pause og så begynder Nazisterne ellers igen og endnu engang lige nede under mit vindue.
Til sidst bliver jeg så eddike rasende at jeg spænder ud af døren, løber ned af trappen og springer ud i hovedet på de tre Nazister og stikker ha, den mest provokerende en syngende lussing på siden af hovedet. Jeg hører mig selv sige "så kan I fandmer lære det" og går noget målløs op i min lejlighed. Kan høre at nogen i opgangen overfor klapper af Profeten.
Da jeg lige havde sundet mig lidt går det op for mig, at det jo nok er ulovligt at gå ud og slå på andres Nazister, logisk nok. Men jeg har det ikke engang skidt med det jeg gjorde. Hvor fanden var forældrene henne? Opdrager de ikke længere deres børn? Børn plejer da ikke at være SÅ flabede??
Hvad mener du om hele denne seance. Jeg ved dårligt hvad jeg selv skal mene...

Du har så sandelig jens261
ret i det du der skriver, jeg vil bare mene at du burde måske ikke bruge så mange eder og forbandelser.
Men ret det har du,

Hej med dig

Kan vi her få jens261
at vide hvad du vil have gjort.
Ville du ha' lille skat 100 gange og stadig være til grin.

Hej

Det var da.. Selv enlig mor..
noget af grov generalisering.

Kunne godt sætte mig ned på dit niveau og kaste med mudder, men jeg gider ærlig talt ikke!

det møller
sgu dig som fejler narrøv

det kan biker bitch
du sgu selv være

små slag biker bitch
filtut nu det vist dig som er den grimmme stykke ulv. SÅ LUK DA SKUFFEN

kast du bare øller møller
men så skal jeg sørge for du for gylde igen.....

Det du skriver kan jeg ikke bruge til en dyt. teknikkeren
Alfa Omega er at det melanie gør er hamrende forkert.
Jeg er enig i at børn skal opdrages, men ikke med øretæver/tæsk, det er sgu for fladt, og et tegn på at man ikke er i stand til at føre en saglig dialog med børnene/de unge mennesker.
Tek-12

Øh.. Selv enlig mor..
mener du gylle, søde ven?????? :-)

du har nok ret laddyladdy
færre skældsord ville være klædeligt i indlægget :0) Blev lige grebet af kampens hede :0) Uden dog at have ændret mening mht budskabet

Det er hamrende rigtigt laddyladdy
det Melanie gjorde. I et samfund hvor vi alle skal kunne være her, må man have lidt bedre styr på sine unger. Melanie var jo ikke den eneste de unger generede, men hun gjorde heldigis noget ved det. Dejligt.

Bortset fra det, så synes jeg også det var et mystisk indlæg det du lige svarede på :0)

Jeg forstår dig jens261
så godt, man ser noget der lige får ens blod i kog, og så kører det bare derud af.
Nu som den knægt der fik rettet sig et drag over nakken,det er da' ok, når han nu ikke ville høre efter, men selvfølgelig burde man da' ikke gøre det, men så må knægten jo så tilgengæld så se at få noget opdragelse ind i hovedet.
der står et sted skrevet om en der ville anmelde hende for vold, det er synres jeg godt nok noget fis, jeg vil ikke kalde et drag over nakken til en person der selv har bedt om det vold.
vold er efter mit synspunkt, når man gentagende gange slår eller sparker en anden person, og måske samtidig bruger et eller andet til at slå med, den slags vil jeg kalde for vold, da' ikke en over nakken.
Hvis det at få en over nakken er vold, så vil alle os der har en del år på bagen, vi er så alle voldsramt.
Nej du jeg har godt nok meget svært ved at forstå, at man med den blødsødenhed man lægger for dagen, tror man kan få nogle glade og arbejdssomme unge mennesker, hvis man ikke giver dem en ordentlig opdragelse, så finder de jo aldrig ud af hvordan man fører sig frem her i livet, og sidegevinsten, ved en god opdragelse, det er at man også føler et ansvar, overfor de personer og ting, man kommer i kontakt med i dagligdagen.

Hej med dig, og pas godt på dig selv.

Hilsen Jens

Det var nu ikke jens261
nogen dum løsning, men jeg kan godt forstå at hun lige flyver i flint, og knægten har lært at ma kan alså godt komme ud for at få reddet sig et drag over nakken,for hvis man ikke vil høre, så må man føle, sagde min gamle mor for mange år siden.

Endelig en, der opdrager jens261
sin børn, så kan du jo godt falde ned, for det er jo så ikke dine unger der redder sig en, for så har de jo lært at høre efter.
Du skriver her.
"Hvorfor er det lige pludselig ikke længere populært at opdrage sine børn ?? " - det ER da populært at opdrage sine børn (believe me, jeg kæmper en kamp hver dag for at opdrage mine børn og lære dem at opføre sig ordentligt)

Hvis du ellers ser dig omkring, hvordan der ødelægges ting, stjæles osv. gå ud i byen og se hvor mange børn, og ret unge mennesker der render rundt i byen, på et tidspunkt hvor de forlængst skulle ha' ligget i deres seng. så vil du opdage at det med opdragelse, det er noget samfundet må tage sig af, og ikke dem der har avlet ungerne.

Jeg har set flere steder at der er nogle der skriver at hun skulle anmeldes, for hva' var der nogle der skulle anmeldes så var det da' knægtens forældre der skulle ha' en omgang, for ikke at opdrage deres afkom.
Det du her truer med, det er vold af den grove slags, som du åbenbart går ind for, og den slags skal meldes, ja men et uskadeligt drag over nakken til en knægt, der ikke vil høre, herreste gud da'.
Knægten her, han skal nok vare sig næste gang, det kan du tro, han har så lært det på den hårde måde, men sådan er det.

Du kan tro jens261
At knægten har lært noget, han kan huske mange år frem.

Pædagoer og min bare jens261
men ved gud hvor har du ret.
Hej med dig

I dagens Danmark jens261
taler man ikke om ansvar, det er der ikke nogen der vil ha'.jeg vil give dig ret i at det er knægtens forældre der skulle tage hånd om deres afkom. men det er jo sådan at man i Danmark ikke gider tage vare om det man selv har været med til at avle, det er samfundets opgave.
Og i det tilfælde her er der ikke noget der hedder afmagt, det er en unge der ikke har lært at lystre, så må andre træde til, og du kan tro at knægten har lært noget, som han kan huske mange år frem.

Sådan er det jens261
desværre, i mange små hjem, og det er jo synd for ungerne, for de aner jo ikke en disse om, hvordan man fører sig frem.
Så de får det virkeligt hårdt fremover.
Hej

Du skriver at jens261
der må være andre måder at formidle budskabet på, HVILKET
Jeg ser frem til et svar fra dig.

Hej

Gud faderbevares jens261
Det så jeg godt nok ikke, for så havde jeg da' fået kaffen galt i halsen.
Ganske flot besvaret.

Hej

Ja- det er jo forkert Ninus
og vel egentlig vold du har udoevet - men jeg synes sku det er godt gaaet, og vil forvente foraeldrerne bakker dig op is tedet for at anmelde dig - men det er jo ikke sikkert.

Ja det har du ret i teknikkeren
det er et underligt indlæg, som jeg ikke kan bruge til ret meget.
Jeg fortrækker alså stadig dialog frem for vold.
Tek-12

Dette svar Anonym
... er svaret på, hvorfor vi har så uopdragne unge i Danmark. Forældrene støtter tilsyneladende sine børn i, at tæske løs på personer, som de selv lægger ud med af provokere. Jeg støtter bestemt ikke vold mod børn, men se alligevel hvor vi er endt, fordi spanskrøret er blevet forbudt og forbudt, at klappe sine børn en i røven, når de ikke kan høre efter. Børn/unge har magten! - de er jo indlysende - når man ser, hvordan de hærger gaden og overfalder gamle og unge, for at få deres penge eller andre ejendele - at de ikke har en pind respekt for noget som helst. Alt dette eksisterede ikke da jeg var yngre, men da måtte man også få en ørefigne eller et klap i røven, når man var gået over stregen - og jeg har bestemt ikke taget skade af det!
Jeg slår ikke mine børn, de er heldigvis sådan af natur og ganske almindelig opdragelse, at de ikke provokerer folk, eller stjæler andres ejendele - men lever et liv, men respekt for omverden.

jo, du har andecreme*
sgu da. En så stupid og uviden person, har da ikke andet end problemer. Derudover tror jeg ikke du har børn, baseret på dine tåbelige og hellige udtagelser.

nej, det er ikke i orden anonym
overhovedet ikke i orden at børn skaber sig. Men det er heller ikke i orden at slå dem. Mine børn bliver fortalt at respektere at andre voksne også irettesætter dem - de skal respektere andres grænser.

Men der er langt fra at gå ned og irettesætte børnene til at slå på dem, der er deri problematikken ligger.

vh. anonym mor

Havde det været min unge du havde slået..... AnnaNymfe
Så havde du fået dobbelt så mange bank! Ingen skal retfærdiggøre overfor mig at det er ok at slå på mit barn. Du udviser det dårligste eksempel i verden på problemløsning, og det vil du have at børn i dagens Danmark skal se som forbillede? Jeg synes due r ussel og har hovedet helt begravet i dine egne behov!

Du VED jo godt at hvis ikke de unger fik opmærksomhed på deres hyleri, så VAR det ikke sjovt at gøre, men I var jo mange om at vedligeholde opmærksomheden og du var åbenbart den der var nemmest at "hyle" ud af den (tænk lige over hvordan det udtryk er opstået)

Du kunne have gjort det enhver moden og voksen person ville have gjort, SAT NOGET I STEDET FOR. Puttet lyttebøffer i dine ører så du kun kunne høre den form for larm du SELV valgte. Hvis du overgiver valget af larm til omverdenen og mennesker udenfor på gaden, så må du jo finde dig i at den nogen gange består af noget, du ikke kan acceptere.

Men fordi du lige sidder i en situation, hvor du ikke kan acceptere noget bestemt larm, og at du også lader dig provokere af drengestreger, det berettiger dig på ingen måde til at begå vold mod andre. Og slet ikke mod andre folks børn. du har i den grad overtrådt loven, og en grænse for hvad der er acceptabelt.

Tænk hvis voksne sådan skulle have lov at rende at slå på egne og andres børn, bare fordi DE vurderede at børnene havde overskredet grænserne. Jeg synes ikke de unger havde overtraådt en skid, andet end vist dig hvor lille og intolerant og dårlige en problemløser du er.

Du er garanteret typen der "reparerer" fjernsynet ved at slå på det! Og du kan heller ikke se det forkerte i det. Det går sgu godt i det lille lorteland, når folk som diog tror det er ok at de slev overtræder loven, fordi de ikke fatter, hvorfor den er der.

Men det er er altså for at beskytte børn og unge mode den lovløshed folk som dig legaliserer. Men fat det: Det er ALDRIG ok at slå på børn, og hvis du er i en situation, hvor du finder det nødvendigt, så er det DIG der har ryggen op mod muren! Det er ikke dig der har evnet at løse noget problem! Tværtimod, nu har du vist de tre børn at det er ok at overtræde loven, og at vold er en legal løsning.

Jeg synes du skulle give ham overhyleren en undskyldning, for du VAR forkert på den, og bed ham om at komme og hyle under dit vindue ofte og tit (put ørerpropper, eller musik i ørerne når, og hvis det sker). Så skal du se, så er problemet nok løst alligevel.

Hel iorden............... Hahahihaha
.........men trist at du er nødt til at opdrage andre menneskers børn, da det nu helt åbenlyst er tiltrængt.

Du har ret! Hahahihaha
Hvis din unge hylede op neden for mit vindue var det DIG jeg ville give et par på kassen. Man kan ikke forsømme opdragelsen af sine unger, og så påregne at resten af verden bare finder sig i det.

Stor misforståelse! Hahahihaha
Du "Ejer" IKKE dine børn. Din fejlagtige indstilling kan muligvis være en medvirkende årsag til, at din snotunge er utålelig for sine omgivelser.

Når englebarnet forvandles….!!!! mummi-39
Hej Melanie ;o))

Tråden her var tidligere var så fyldt at der måtte et helt nyt indlæg til for at smide en kommentar til dig… -nu ser jeg den er blevet indskrænket lidt så der igen er ”plads”
Så jeg har kopy/pastet min kommentar ind til dig her, da det jo er her den hører hjemme, i din debat :o))

/Mummi


*^*^*^*

Når englebarnet forvandles…!!

Til det mest dødirriterende flokdyr. Som folk er flest så udvikler barnet hurtigt den tendens som egentlig er meget alm. Blandt mennesket: Flokdyrs mentaliteten. Og i flok der kan vi det hele og er rigtig seje. Tænk på støj niveauet de vokser op med i det meget fyldte institutioner, tror du ikke også det gør lidt ved børn i dag….??

Det at du stak hovedet ud af vinduet, er jeg 100 på at de her unger så som en sejr. Jaaa en vi kan drille og du lod dig køre med på deres udspekulerede plan. Børn er her også som folk er flest, meget udspekulerede og beregnende.

Mine er store nu, men jeg kan nok mindes hvordan det også var da de var børn, så søde og rene engle hjemme hos mig. Men ude sammen med vennerne har de som end nok også rigtig været på slap line. Men ville de have gjort noget der ville kunne frem provokere en fremmed voksen til at slå på dem, så lover jeg at der ville have blevet reageret.
Og hvor havner man så..?? En masse fnidder fnadder de voksne imellem pga. børnene..

Måske hvis du fra start havde gået ned og lige “rusket op..” i dem, verbalt vel og mærke, lige sagt : Hey unger hør lige her ;o)) Man kan nemlig rent faktisk godt “tale” med sådanne unger og jeg tror ligefrem man ville kunne få et godt forhold til nabolaget unger ved denne her metode. Jeg må sige at jeg her taler af erfaring ;o)

Mange er inde på at det her er forældrene det er galt med…!! Ja opdragelsen er noget meget veg end da jeg var barn, det er helt sikkert, men det er godt nok også et andet samfund vi serverer for de forkælede unger i dag.

Altså Come On, i min lokale Rema 1000 der kommer en mor med et par tvillinger på max 3 år og det er godt nok de små der her sætter en dagsorden for hvad der skal købes ind, med hver deres lille indkøbsvogn… -og de kan køre rundt med denne her mor..?? Er det okay?? NEJ det er ikke okay, efter min mening og her er den allerede ved at køre af sporet og et par nye små “terrorister” er her ved at blive skabt efter min mening…

Jeg tror klart på at en dag, når du selv får nogle unger så vil du indse og det vil gå op for dig at det her er mere svært end som sådan og klart vil din egen tærskel for tålmodighed og at kunne lukke lidt af for sådanne udbrud fra børn være rokket en del, tro mig… Men lidt lærdom er der vel også idet..?? Når du selv kommer til den del i livet hvor du skal have børn, så ved du nu med sikkerhed, at dine børn, de skal godt nok ikke opdrages til Ulvehyl ;o)) -og du vil tænke tilbage og sige til dig selv. Der er bare nogen der skal lægge hånd på mine børn ;o))

Men noget har du vel fået ud af det..?? Har du ikke hørt fra nogle utilfredse forældre..?? Så må ungerne jo ikke have sladret og er de der små engle derhjemme og har tænkt…-uha, det her fortæller jeg ikke mor og far..!! Og ligefrem populær i nabolaget er du tilmed blevet, for der var jo folk der klappede af dig… Vil du så ligefrem gøre det igen eller hvad har du lært af det her..?? Og har du lært noget af det ved dette indlæg..?? Hvad synes du tendensen er til…?? At det er Hot Or Not, at slå på børn og vel og mærke andre folks børn..??

Jeg bor i dag et sted med så megen fred og ro, at det sku lige er ved at jeg her i sommer ligefrem har savnet lyden af legende, hujende glade unger. Og så det ikke engang løgn ;o))


/Mummi

Du vil bare ikke lytte! Anonym
Hej Hannah1

Du er forhåbentlig ikke moderator herinde er du?

Enten læser du ikke hvad der står, eller du forstår ikke hvad der står, eller du har så travlt med at fortælle hvor god DU er, til at du kan komme med et kvalifiseret svar.

Der var ikke tale om at en stor dreng drillede min datter. Det havde heller aldrig fået mit p.... i kog, men om en ubehøvlet respektløs og frivillig modbydelig handling, overfor en forsvarsløs lille pige, der havde fortjent mere end en verbal afklapsning!

Hvordan havde du reageret Hannah1? Havde du været et RIGTIGT mennesker og ladet det passere uden kommentarere eller en løvemor der forsvarer dine unger?

Hulla Hulla

Nå... Støjer
Jeg tror du forveksler "opdragede" med "overvågede". Børn i selskab med børn opfører sig ikke som derhjemme. Det ved du vel? Ellers lever du sgu i fornægtelse.

Nå jeg prøver lige igen teknikkeren
Sol sletter åbenbart mine indlæg som det passer dem!!
Jeg mener stadig at dialog er at foretrække. Jeg er afdelingsformand i et større blokbyggeri,hvor der bor både børnefamilier unge og gamle. Jeg har en rigtig god dialog med de unge og børnene, faktisk så god at det er lykkes mig at få skabt ro imellem 1200 og 1330, sådan at de ældre kan få deres middagslur. Det kræver selvfølgelig at børnene og de unge for lov til nogle forskellige aktiviteter på nogle andre tidspunkter af dagen. Det har jeg givet dem lov til, under forudsætning af at de overholder visse spilleregler, jeg har lige ledes fortalt dem at jeg stoler på dem, men de har nu heller aldrig givet mig andledning til andet. 2 gange om året mødes afdelingsbestyrelsen med børnene og de unge, hvor vi sludre over friskbagte pizzaer og nogle kasser sodavand. Dialog kan alså lade sig gøre , hvis man evner det.
Tek-12

Sorry Tek ;o)) mummi-39
Det er mig der er synderen her ;o(´

Jeg var selvf. ikke lige obs på at dine og dr100´s svar røg med da jeg selv slettede og smed mit ind her i debatten hvor det hører hjemme.

Så ser du også med her dr100... -så er dette en undskyldning til jer begge ;o))

Men jo Tek... -man kan komme ret så langt med en mundtlig dialog med nogle legesyge og noget højtrøstede unger ;o))

Altså vi skal sommetider vende bøtten lidt og tænke tilbage til egen barndom også. Har vi næste ikke alle prøvet at være bare lidt "slemme..??" Stjæle pærer i en have på vej til skole og den der dur..??


Smil til dig fra

/Mummi

Klap KatjaMaj
Det synes jeg var rigtig godt gjort.
Jeg er også så forarget over at forældre ikke opdager deres børn.....
Hvorfor skal vi fremmed mennesker fortælle dem hvad er normal høflig, hensynsful og social opførsel????
Det kræver mere end bare at føde børn at have dem, men det er der desværre rigtig rigtig mange forældre i DK der ikke ved.

Min bedste Mummi teknikkeren
Alt er naturligvis forladt, når det er dig :)

Jeg holder meget at børn og unge, og det er faktisk utroligt så langt man kan nå ad dialogens vej.

knus Tek-12 :)

ja vi elsker vores børn Dagmar
Jeg har 3 voksne søde rare fornuftige børn
jeg har selv opdraget mine man kan godt forkæle sine børn selv om de bliver opdraget
der skal være grænserog børn vil gerne have grænser jeg har heller aldrig slået mine børn men hvis de ikke kunne høre hvad der blev sagt skulle de sidde alene på deres værelse til de var søde
og det er godt nok kedeligt at sidde der imens andre er ude og lege ville de ikke i seng om aften talte jeg til 10 så skulle de ligge under deres dyner og det gjorde de da jeg kom til 7
og det bruger min søn også til sine børn
straffen kan være nedsættelse af lomme penge eller lørdags slik
hilsen Magda

Det er vold Mig selv
at slå børn, både ens egne og andres. Det blev i 1997 vedtaget ved lov, at man ikke må opdrage på børn ved at slå.
Det kan give fængselsstraf, som jeg helt klart mener skulle tages i anvendelse ved den sag her.

Du har et seriøst.... panden
...vrede kontrol problem - ærgerligt, at de ikk var store nok til at pande dig en tilbage. Tsk tsk

Hej Jens dr100
Har ikke set din indlæg før nu, men vil da gerne uddybe, hvad jeg mener :-)

Det er min erfaring, at langt de fleste børn absolut ikke bryder sig om at blive irettesat af en fremmed voksen, så det havde været et alternativ at gå ned til dem og tale med meget store bogstaver, mens man kigger dem direkte i øjnene, i stedet for at fare ud ad døren og stikke en lussing.

Jeg har prøvet det første et par gange (også med "børn" på 15-16 år), og det har virket.

frk..Snot ± Snot ;-)
Du skal da ikke snakke om IQ af alle mennesker, skal du da ikke råbe for højt om manglende IQ

Vær du blot qen
Glad for at jeg ikke er mor til det barn du stak en lussing..

Jeg havde slået dem til ungarnsk gullash Bente Bent
Men derudover er du vist også nem at kalde ikke Katja Kaj? Du kunne jo også have lukket vinduet. Ulempen er bare at du næste dag måske har 12 unger stående og div. perkere rendende og måske skræller de din cykel. Du bor på Nørrebro, ik'?


vh.
Bente Bent.

Dit eget problem...... nææhnej
.....er vist væsentligt større [:DD]

Nej nogle af os...... nææhnej
....er faktisk ansvarlige nok til at undlade. Planeten er overbefolket, hvis det skulle være undgået din begrænsede opmærksomhed. [:DD]

Det er fint hvis du er kulturberiger Radikal
men det er forbudt, hvis du bare er dansker.

du har sikkert ikke børn Bare mig
Det hører mwed til opdragelsen, at man IKKE behøver at rende rundt efter sine unger hele tiden - at de har lært at opføre sig pænt hele tiden - og ja, jeg har børn

Havde det været MIT barn meltemi
ville jeg helt sikkert være gået over til dig med ungen i hånden og konfronteret dig med hændelsen og hørt din version af det.
Havde du så fortalt den historie som du her har skrevet, ja, så ville jeg helt bestemt have ladet mig nøje med det; ja, jeg ville oven i købet have belært barnet om, at der altså er grænser for hvordan man kan opføre sig.. Det er fandme ikke rimeligt at børn i den grad skal chikanere andre mennesker.

jeg synes at det er helt ok at folk irettesætter og belærer andre folks børn hvis det sker indenfor rimelighedens grænser; og en lussing er ok....

Alle I "hellige", hvordan ville I have taklet den situation...??? Børn KAN være SÅ infame og virkelig påholdende....

Selv i dyreverdenen for ungerne et klask hvis de opfører sig forkert...

Jeg går BESTEMT ikke ind for vold mod børn eller andre personer, men på et tidspunkt må NOK være NOK... Og så hjælper søde ord ikke.... Hvor fanden er forældrene henne..?? Hvor er børns respekt for andre mennesker....???