Stakkels Århus

Stakkels Århus annonym
Stakkels Århus der nu skal have en moske der.Håber den moske bliver plaseret langt langt ude på landet så ingen kan høre der bliver kaldt til bøn,som starter kl 4 om morgenen og eller bare fortsætter op til 5 gange daglig med passende mellemrum.Hvad ligner det at bygge en moske i byen,uden tagen hensyn til befolkningen,om de vil have den,og gerne vækkes fra kl 4 morgen.Jeg ved ikke om den skal bygges i byen eller på landet.Bliver det landet,håber jeg den bliver nabo til en svinefarm.
Stakkels bønder/stakkels byboer/.Godt det ikke er i min by,den skal være.

Hvor ved du det fra? gittedorte
Hvor ved du fra at der skal kaldes til bøn 5 gange i døgnet via højtalere?
Jeg tror ikke der blivet givet tilladelse til at opsætte højtalere op som man ser det fra f.eks. Iran.

I øvrigt kører der allerede en debat med dette tema her:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=41327
hvor du kan læse min mening om en moske i Danmark

Religionspåstyr Kedde
Jeg kan ikke se, at det skulle være anderledes fra at bo ved siden af en kirke, hvor klokkerne forstyrrer. Desuden vil det næppe larme højere end kirkeklokker, da der eksisterer love for lydstyrker i offtentligt rum.

Via højtalere?! informationsministeren
Du tror ikke det bliver tilladt at sætte højtalere op?!

Hmmm! Der er jo givet særbehandling i mange andre sager, så hvorfor ikke i denne sag?!

Stakkels snæversynede mand anonym
Det er synd for dig, at du ligesom mange andre, tror du ved, hvad islam går ud på - for du har vel set tv-avis som alle andre, og tror derfor, at islam er roden til alt ondt, eller noget i den retning.
Sæt dig ind i tingene inden du beklager dig. Der er faktisk allerede en moske i Århus, og der bliver ikke kaldt til bøn andre steder end inde i mosken. Der er ganske fredeligt og smukt i bygningen, og så vidt jeg ved, er der endnu ikke faldet klager fra hverken naboer eller andre. De passer deres egen tro i fred og ro, ligesom du burde gøre, i stedet for at beklage dig over noget du ikke har kendskab til.