Stakkels Bush.

Stakkels Bush. claespedersen
Når en sandhed er ilderhørt.
Et mand folk der tør sige en sandhed om den amerikanske præsident og hvor kan man være nidkær når man repræsentere et land der har efterretnings aktivitet overalt i verden, og selv har arbejdet på at ombringe Venezuelas folkevalgt socialistisk præsident der har nationaliseret olien for genforhandle kontrakter med olie selskaberne for at indtjeningen kan komme landes befolkning til gode. Samt har over for Amerikas egen fattige befolkning solgt olien til under normal markeds pris og præster fra det religiøse højre i USA har åbenlyst givet udtryk for at det bedst vis Hugo Chavez ikke var der og mellem linerne ombragt.

Det er i den forbindelse vigtig den danske befolkning husker hvor mange højreorienterede militær juntaer Amerika har støtte i syd og mellem Amerika. Samt har aktivt støttet dødspatruljer der fortog henrettelse på venstre fløjs aktivister som fagforenings folk og socialister der kæmpede for et mere retfærdigt samfund.

Men ellers hvad mener læser/debattører her på Sol.dk om de seneste afsløringer af CIA, s bortførelse af borger i andre lande til hemmelige fængsler rundt omkring i verden, og hvordan kan vores regering forsat medvirke i en krig med land der tilsidesætter internationale menneskerettigheder, og bør man ikke rådgive sig med landes myndigheder inden man begynder bortføre mennesker ?.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/09/22/002507.htm

Mvh

Enten er du med os, ellers er du fjenden ! Hitchhiker from the Galaxy
Citat Bush "Enten er du med os, ellers er du mod os"

Her kan man læse om hvad konsekvensen kunne blive:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=304&posting=775556