Stand up hjælp

Stand up hjælp Ligemeget
Hej alle.

Vi er to drenge på fjorten år, som godt kan lide at skrive stand up, men vi har et problem.
Det er ikke fordi vores problem er så stort, vi mangler bare et sted hvor vi kan fyre vores materiale af eller lære noget mere om stand up.

Så derfor spørg vi jer.

Hvis der er nogle der kender et sted hvor vi kan lave shows eller hvis i kender et sted for man kan "gå" til stand up, så vil vi virkelige være glade hvis i skrev til os.

Hilsen os.

Kan ikke hjælpe Mussen
...men jeg vil tilgengæld sige at det er flot af jer :)

Tak Ligemeget
Det gør ikke noget, men tak anyway

Hvor? Læser
Hvor i landet er I?

hejsa Anonym
Jeg kender problemet, jeg har selv været i samme situation for mange år siden, dog ikke som stand-upper.
Det er en god ide at afprøve materialer for et rigtigt publikum, ikke venner eller jeres klasse, men nogen som ikke kender jer i forvejen.

Prøv at tilbyde at komme og optræde i ungdomsklubber, på skoler ol. i omegnen. Det er en god øvelse at stå på scenen for et rigtigt publikum og hvis i optræder gratis har i jo ingen forpligtelser i forhold til at skulle levere varen.

Der er nok ingen steder man kan gå til stand up, men det er også en god ide at skabe sin egen stil i stedet for at plagiere andre. Husk at den der går i andres forspor aldrig kommer foran. Så lær af erfaringen og optræd alt det i kan komme til. Efterhånden kan i begynde at tage honorar for det.

Held og lykke med det.

Vi bor... Ligemeget
på Amager og regner med noget omkring der inde i København

Tak for svarene Ligemeget
Tak for svarene, det var noget der kunne bruges.

Men angående steder at optræde, har vi tænkt på caféer rundt omkring i København, men skoler og fritidsklubber var også en god ide og vi havde nok heller ikke regnet med at tjene på det endnu, da vi nok stadig er i amatør siden og heller ikke er så gamle endnu.

Vi havde selvfølgelig tænkt os, at opbygge vores stil efter egen erfaring og personlighed, men det er mere det med levering, gode råd og måske kunne finde steder at optræde igennem dem.

her er måske noget... sansao
FBI.dk er jo hoved-selvskabet inden for Stand-up i Danmark. De har noget der hedder Open Mike Night, altså åben mikrofon aften, hvor man kan prøve materiale af.

Gå ind på www.fbi.dk og find Open mike night.

Tak... Ligemeget
Tak, vi skal prøve at undersøge det, men hvis der ikke er noget, så tak anyways