Starte forfra

Starte forfra Same Same
Sidder her og føler mig som en 80-årig.. Fuldstændigt ude af trit med verden og helt alene.

Efter 17 år i et fast forhold, der startede i en meget ung alder, er jeg nu blevet single, og er clueless.
Det var mit eget valg at afslutte forholdet, af mange grunde, og afslutningen var den rigtige beslutning, men hva så.....

Jeg savner en at dele livet med, en der holder om mig, en at kysse på. Aner ikke hvordan man er alene, og falder hen i total apati.
Alle vennerne har familier, ikke en eneste single er der imellem, så man føler sig hurtigt som 3. hjul.

Hvordan er det lige man kommer videre.... Sidste gang jeg skulle score, var tricket at drikke sig i hegnet, kaste op i en busk og så råsnave den første der fik ondt af en, og jeg tror ikke den går i dag.
Hell der fandtes ikke engang internetdating dengang.
Af en eller anden grund er det knapt så charmerende og score-agtigt når man har rundet de 30, og alting er pludseligt blevet meget meget sværere og tons mere kompliceret.

Jeg duer bare ikke til at sidde og spille smart på en cafe, eller blinke på en natklub. Jeg er slet ikke vant til hele den scene og har aldrig brugt de steder, for jeg har jo levet Hr. og Fru Danmark stilen i mange mange år.

Jeg søger ikke engang en partner, bare en kæreste, måske endda bare en kortvarig en, rebound om man vil, men hvordan fanden gør man det, og hvor søger man henne.

Hvordan komer man ud af sin lille beskyttede hule, for en ting er da helt sikkert, der kommer ingen og banker på min dør, det ved jeg.

Så single eksperter, kom frit frem og del ud af jeres visdom....

Tips Anonym
Er det sex du søger er det på scor.dk det foregår

Er det det lidt mere seriøse er det på netdating.dk


Jeg har mødt en del kvinder på netdating så det kan klart anbefales. Som kvinde vil du få masser af tilbud på en dating side, så er det bare med at sortere de dårlige fra og se om der er nogle interessante tilbage.

Så der er masser af muligheder også selv om du ikke lige er med på noderne.

Du kan også bare google på dating og så vil du finde masser af dating sider.


Men der er også den mulighed at nyde dit single liv, for det behøver altså ikke at være så slemt at være alene. Jeg har været alene nogle år nu og nyder det faktisk (mand 40 år)

5 til bords annepigen
min veninde deltog i noget, der vist nok hed "5 til bords". Det var noget, hun havde tilmeldt sig over nettet. Det er ikke decideret dating, men mere en måde at møde nogen folk på, og falde man for en af dem, er det jo bare heldigt. Man skulle angive lidt om sine interesser osv. og så ville man få besked, når der var 4-6 m/k'er i samme aldersgruppe som en selv og med matchende interesser, og så blev man ellers beordret ud at spise på et forudbestemt sted og så bare hygge sig. måske det var en ide?

Ked af, jeg ikke kan sige præcist hvad det hed, men prøv om du kan google det...

Held og lykke
Kh Anne.

hej same-same susanne.larsen
Du har så evig ret - den der engang var brugbar i de tidlige teenage år, den holde ikke når man har rundet de 25 *S*.

Jeg står i samme situation og har gjort det siden 1999, men om det ligefrem gør mig til ekspert tror jeg ikke - jeg er i al fald stadig/igen single *LOL*

De perioder hvor jeg ikke har været single, har jeg benyttet mig af firma fester, private fester - sågar nettet en enkelt gang.

Det vigtigst er at du ikke forcere det, er klar og afklaret og åben og har mod på at kører diselv i stilling for MULIGHEDEN for skuffelse, knuste hjerter osv.

Du skal lige lande på dine egne ben, finde ud af at trives i dit eget selskab (hvis du ikke kan det, hvordan kan du så "forlange" at andre kan det?).

Alt godt kommer til den der venter længe nok, den der venter gerne, venter på noget godt [;)]. Det skal nok komme til dig - jeg venter stadig med spænding [s]

Jeg vil ikke ernst_kolding
kysse på en som lige har brækket sig [:O]

At være single kan være dejligt, jeg er selv single efter 22 års parforhold og hold kæft hvor jeg nyder det.

Først og fremmest bør du gå hen og se dig selv i et spejl, spørge spejlbilledet om det vil have en som dig, derefter er det tid til at finde ud af singlelivet, der er mange fordele og mange ulemper, men sorter dem og find det der er positivt for dig.

Dernæst kan du jo granske din hjerne for at finde ud af om du har en interesse du evt. deler med andre, aftenskole, sport, hobby eller gåibyen-gen.

Når du så evt. har fundet noget som interesserer dig kan du begynde at søge på nettet efter ligesindede, klubber eller undervisningssteder hvor du kan komme igeng med det som du har valgt.

Hvad med Linedans, det er faktisk et godt mødested for folk, jeg kender nogle som er blevet helt andre mennesker ved at dyrke Linedans og din alder, vægt og udseende betyder intet i den sportsgren det er for alle.

Når du så er kommet igang med at dyrke et eller andet, vil du opdage at singlelivet ikke er så værst og derfra tager du din nye status op til revision, måske du slet ikke ønsker at komme i parforhold igen, singlelivet er skønt.

En ting vil jeg fraråde dig, datingsider, der vil du uvægerlig komme ud for mange mærkelige mennesker som kun er ude på en ting og det er vel ikke det du søger.

At forelske sig på internettet er næsten lig med at blive såret, det er så let at skrive søde kærlige ord, men de fleste har enormt svært ved at føle det op IRL.

Pas godt på dig selv hvis du går på nettet og søger, det er for viderekommende.

God vind

Ernst

Vågn op, verden findes udenfor nettet Nice man
Det ER nu engang ikke ALT, der foregår på nettet. Selv prøvede jeg i 2000-2002 scor.dk og netdating.dk og fik NADA sex.
Sidenhen har jeg fundet ud af, at man slet ikke kan se min charme via et profilbillede, men at 90% af min udstråling skal opleves. Ude i virkeligheden er det nu engang nemmere for mig - og sikkert også andre.

kender følelsen kvindemin
Alt for godt..

tror vi er nogle stykker der har den samme tanke, hvor går man hen, hvor finder man en osv. for NEJ de kommer ikke bare selv og banker på.

efter jeg blev single, begyndte jeg at snakke mere med folk hvis jeg fx handlede eller tog en i en eller anden åndsvag kommentar [:O][:D] folk vil mene man er desperart så. men nej, det er egentlig vild sjovt at se menneskers ansigt udtryk, at man kommer med fjollede kommentar fx hvis de står deres egen verden og ikke ved om det er let eller sødmælk de skal have med sig hjem ;-) kontakt uden at drikke sig stiv eller gå på score sider for at finde dem. plus du bliver et gladere menneske fordi DU udstråler glæde [;)]

jeg er normalt en meget genert type hvad det angår. men igen bryd dine regler. gør ting du normalt ikke kunne finde på :-) skaber kontakt på en god måde ikke for JEG ER DESPERART agtig måde [:)]

Tusinde tak Same Same
For alle jeres svar, det er dejligt at vide man ikke er alene...[:)]
Tror jeg er blevet overrasket over hvor stor "friheden" er når man er single, og hvor lidt den betyder når man ikke kan finde ud af at bruge den til noget.

Her har jeg alverdens frihed, og det eneste jeg kan komme på, er at sidde og glo ud i luften, sørgeligt men sandt[:$]

Jeg har endnu svært ved at være alene, ikke fordi jeg har svært ved at være alene, men jeg har svært ved at komme ud af hullerne hvis det bare er mig, så kan det nemt vente til en anden dag. Det betyder at jeg bliver tiltagende associal, og helst vil kravle sammen i et hjørne af sofaen med en kop kaffe.
Sexen savner jeg selvfølgelig, og så aligevel ikke så meget, men det er nok nærmere bevidstheden om, at det kan man altid få/finde, på den helt uforpligtende måde.
Desværre har jeg aldrig været et hobby menneske, så jeg har som sådan ikke nogen interesser, men det kunne da være jeg skulle skaffe mig nogle, om ikke andet, så bare som undskyldning for at møde nye mennesker..... (mon ikke det er derfor porcelainsmaling blev opfundet[;)]) Jeg mener, det er der vel ikke seriøst nogle der finder spændende.....?

Igen, tak fordi i viser mig at jeg ikke er den eneste, så er der jo alt andet ige håb forude...........[:)]

Nej du er ikke alene, der er en der følger dig ernst_kolding
som Sebastian så rammende skrev i en sang [;)]

At du ikke er et hobbymenneske betyder ikke noget, jeg kan komme med en lille fortælling om min ex da vi blev skilt:

Min ex har altid været en sød og dejlig kvinde, men hun var inadvendt, nærmest menneskesky, til tider ville hun end ikke tage telefonen når den ringede.

Nå hun bad mig om at flytte og derefter skete der en hel masse med hende, hun har aldrig haft andre hobby's end hendes have og den måtte hun slippe da huset skulle sælges.

Hun har så siden fortalt mig at hun ikke vidste hvad hun skulle gøre med sig selv, men hendes kolleger prøvede at slæbe hende med i byen, uden held.

Først da hun blev inviteret med til fødselsdage og fik noget at drikke begyndte hun at tø op, gik med i byen og senere begyndte hun at gå til Linedans, hvad der faktisk rystede mig voldsomt, da hun aldrig ville danse når vi var til fester.

I dag 7 år efter, er hun udadvendt og kontaktsøgende, levende som bare fanden, danser Linedans på højt plan og går til koncerter med venner og bekendte, hun er kort og godt totalt forandret, som hun selv siger, det at blive single gjorde at jeg pludselig vågnede op og kom videre med mit liv og i dag er jeg ikke overbevist om at jeg igen vil i parforhold.

Sådan kan det gå, også for dig, det er blot om at tage fat på livet og glemme at man er single, vennekredsen kommer ganske langsomt til at blive det sociale netværk du har brug for og jeg er overbevist om, at du en skønne dag vil sige til dig selv, hvad pev du for, du har jo alle muligheder foran dig.

En gang til

Held og lykke og KOM SÅ IGANG MED AT OPDAGE LIVET [:D]

Ernst

Fantastsik Same Same
Som du lige fik efterladt mig med et bredmundet smil.
Skøn måde at starte sin dag på [:D]

Tak, det glæder mig ernst_kolding
hvis jeg kan få dig til at smile.

Husk på, jeg er selv single, savner ikke en partner, men ok i starten var det da noget af en omvæltning.

Jeg lever, LEVER, jeg kan slet ikke se mig selv med en sambo mere, mine få venner er nok for mig og så min hobby med at lave og spise god og sund mad [:D]

Lige nu er jeg ved at gøre hovedrent i min lille hule, min kollega og jeg skal ud at spise stegt ål med flødekartofler i aften og så inviterer jeg ham hjem til mig for at drikke kaffe og spise skilsmisseost, noget vi begge er vilde med og som jeg ikke kunne få lov til da jeg var i forhold, den ost nærmest stinker, men den smager dejligt [:D]

Nå jeg skal videre med rengøringen.

Fortsæt med at smile

Med ostestinkende hilsen

Ernst

Gå ud i livet....... Løvemor
foretag dig noget. Dyrk idræt/sport.

Find ud af hvad du godt kan lide. Når du får dit liv tilbage, kommer kærligheden såmænd nok til tiden.

Løvemor

puhha løvemor AnonymQ
Det er sku nemmere sagt end gjort :-)

Start med...... Løvemor
at sætte det ene ben foran det andet. Så kommer du på et tidspunkt udenfor.

Nu ved jeg jo ikke hvor du bor, men ellers tag til storbyen, kig dig omkring og oplev. Se farverne, indsnus duftende og lev livet [:)]

Det koster heller ikke noget [;)]

Løvemor

Porcelænsmaling ingalil
Den var god. He he ... Smiler stadig ...

Du har humor, du er helt klart på vej til at finde ud af noget. Jeg tror på dig, du lyder dejlig.

Hilsen, Inga