Statsminister-frue med kopitaske

Statsminister-frue med kopitaske Bag lover
I BT i dag kan man læse, at statsministerens kone har købt en fake Louis Vuitton taske og haft den med til officielle lejligheder, og derved støttet kriminelle svindlere.

Jeg synes det er ret pinligt, at hun har gjort sådan noget.

Men hvad med jer - Er det i orden at statsminister-fruen går med kopitasker?

årg anonym
Come on... Spild tiden på noget andet...

Skulle du ikke købe Anonym
dig nogle lidt større sko; de må da stramme af helvede til.....

I kan da godt haardamen
svare på en seriøs måde..

Det er et fint indlæg du er kommet med, så har man noget at diskutere om ;)

Syns det er for pinligt for hende at hun går til møder mod svindlere der sælger/køber kopimærker når hun selv har det.. Så er hun jo bar til grin.. :P

Min skostørrelse er ikke til debat Bag lover
Min skostørrelse er ikke til debat. Det er til gengæld er til debat er, om det er i orden, at statsminister-fruen medbringer kopitasker med til officielle lejligheder?

Hun havde den for eksempel med til besøget med Gorge Bush.

Jeg synes faktisk ikke dette er acceptabelt, og er nærmere pinligt for Danmark. Man må regne med, at officielle personligheder, som vores statsminister-frue, ikke viser sig med kopivarer.

Gider du? Millemarie
1. jeg er uening med konen om mænd - meget
2. jeg er uenig men konen politisk - hvis hun stemmer på manden

Jeg kender hende ikke og hendes tasker er mig ligegyldige, men hvem fanden siger det er en kopi-taske. Den giver sig jo dårligt ud for at være andet end en taske. Var det en kopitaske havde man noget fået den til i hvert fald at ligne - det gør den ikke - ikke én eneste model.

BT er et smudsblad, der sælges fordi nogle læsere er lige så naive som du.

Kopi eller efterligning RiggWelter
Nu er jeg ikke taske-kender, men hvis det på lang afstand kan ses, at der ikke er tale om en ægte Louis Vuitton, så kan man vel ikke tale om en kopi-vare, men nærmere om en dårlig efterligning.

Det er ikke ulovligt for privat-personer at købe kopi-varer til eget brug, men det er selvfølgelig ulovligt, at fremstille og sælge kopi-varerne, hvilket faktisk er blevet så god en forretning, at bl.a. rockerne er gået ind i denne branche, da straffen hvis man bliver opdaget er meget mindre en ved nako-handel.

Rager mig en papand! K 39
Find noget andet at gå op i. Tror nu nok at der sker ting og sager i verden, som har min interesse. Hvad folk har af tasker osv. Er deres egen sag.

jeg synes Jyde-mor
at det er dejligt, uanset rang, at man køber lige det, som man selv synes passer til egen pengepung. Jeg er bedøvende ligeglad, om min nabo har råd til LV tasker, eller en fra HM. Jeg er glad for mit liv, og jeg gider ikke bekymre mig og snage i andres, men jeg bliver glad, når andre er glade.............

Hun har generelt dårlige rådgivere mht stil Sisseli
Hun har ofte været dårligt klædt, men det virker som om hun er et varmt og ægte menneske, man siger jo også modsætninger mødes..