Stavblender eller alm. blender?

Stavblender eller alm. blender? Lilje
Min blender er gået i stykker. Det var sådan en i plastik som blendede det helt flydende uden de mindste klumper eller andet.
Jeg købte så en ny i Føtex i går til 300 kroner, sådan en hvor der er high og low funktion (man må dog kun bruge high i korte øjeblikke ad gangen)
Mit problem er så at den ikke blender lige så godt. Den ville ikke blende goulasch suppen fra Føtex helt flydende, der lå store kødklumper tilbage, hvor den gamle gjorde det helt flydende.
Der er små hårde klumper i det andet jeg blendede, selvom det dog godt kunne sies bagefter, men der kom også små hårde klumper med igennem sien.

Mit spørgsmål lyder, er de nye blendere i glas dårligere end de gamle i plastik? Eller er det denne nye jeg har købt der bare er dårlig?

Hvad er forskellen på en stavblender og en almindelig blender?
Blender en stavblender mere ordentligt?

På forhånd tak

Det handler jetpost
om hvor mange watt din blender er på. Måske din gamle var på flere watt end den nye....

Så jo mere jo bedre? Lilje
Jeg må hjem og tjekke hvor mange watt den nye er på

Vil 600 watt blende godt?
Hvad er de højeste watt på?

Tak for svaret, jeg er meget afhængig af blenderen, så skulle gerne have fat på en rigtig god en hurtigst muligt

Min egen jetpost
er på 750 Watt, og den er stadig en mellemklasse blender prismæssigt. Den blender udmærket, men ligefrem kød, det ved jeg ikke

min gamle... Lilje
Min gamle blender kunne sagtens blende kød helt flydende, vel at mærke det der var i de færdiglavede knorsupper (ikke pulver), gullasch f.eks.

Jeg må høre ad i butikkerne, de må næsten vide det :-)