Stikdåse med mange huller! - HVOR?

Stikdåse med mange huller! - HVOR? Hr. Olsen
Hvorfor fanden i min fede bare hvide røv kan man ikke køve' en lang stikdåse med *mange* udgange? Jeg har måtte lodde to sammen på hver 6 for at få en 12-stikdåse - hvor svært kan det være at lave sådan en fyr? - det må et af jer EL-installatør-genier da for fanden kunne svare på hvis det altså ikke er for svært? Jeg vil ha hul! 12 huller!

vh.
Hr. Olsen.

Og 10 huller er altså ikke nok som her: Hr. Olsen
http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=6777&n=10&KundeID=

hv.
Hr. Olsen

tag til Thailand anonym
der kan du få alle de huller du vil.

Husk bare at tage nogle dollars med.

jada Hr Nansen
og husk at tag stikket med

Skal man ha' slag af fars hammer?!? Hr. Olsen
*S*?

Der er altså grænser Holger
Med 10 ampere sikringer må hvert hul i gennemsnit max. forbruge 200 watt, ellers går sikringen.

Ohms lov Ekssoldaten
Det du skriver passer ikke med 10A har du kun mulighed for 230W og ikke 200W pr. stik (HVIS der er ti huller i stikdåsen). Hvis du har en spænding på 230V kan du hive 230W ud af lysgruppen pr. Ampére du har forsikret med. Dvs. med 10A = 2300W og har du 13A bliver det 2990W. Dog skal du vide at hvis du bruger de gammeldags smeltesikringer og ikke automatsikringer kan du godt overskride grænsen lidt inden de springer, du skal bare "overbalaste" sikringen langsomt, med små belastninger hele tiden. Hvis du gør det forsigtigt kan du næsten hive 30% ekstra ud af dem.
For at vende tilbage til stikdåserne, tror jeg at de ikke laves/leveres med mere end 10 udtag for ikke at komme til at overbalaste selve ledningen til stikdåsen. Ellers skal du op i et tykkere kvadrat på selve ledningerne...

Stikdåser Hr. Strøm
Det er fordi at en stikkontakt max. må belastes med 2300W, derfor max. stikdåser med 10 udtag, og da sikdåsen skal tilsluttes stikkontakten, går det op i en højere enhed. Med hensyn til dit sprogbrug burde du ikke have svar, eller have lov til at skrive indlæg her.

Men 10 er altså stadigvæk ikke nok. Hr. Olsen
Takker venner!

Det virker jo logisk nok i og for sig. Det må jo være lavet sådan så selv den mest tomhjernede blondine ikke kommer til at tilslutte flere end 10 ting af gangen med en gennemsnitlig belastning pr. apparat. Altså fx. 200W for at være på den sikre side. Imidlertid skal det jo også være plads til andre end blondiner uden hjerner - JEG fx. har brug for at have en masse periferiudstyr kørende til pc'en. Her er 10 ikke nok. Så det giver alligevel ikke 100% mening. Konklusionen er jo derfor at jeg må lave lortet selv. Rend mig i røven!

Det man burde have så der også var noget til os fornuftige mænd med svedskjolder under armene og dårlig ånde, var jo en skinnesystem hvor man kunne koble hunner sammen til man havde nok udtag. Man skulle så begynde med en dock. med ledning i og vanligt hanstik i den anden ende og så kunne man parrallelforbinde hunner til man havde nok - 22 fx. Et mere legoagtigt system.

Den eneste LOGISKE regel I "genier" kan overbevise mig om er at man ikke SAMLET må belaste med mere end X watt. Man kunne jo desuden have en lokal elektronisk sikring i docken.

Altså hvor SVÆRT kan det egt. være at lave sådan et system - det jo pisse nemt - det er LEGO? Kunne ikke bare en af jer kassevognshåndværkere lave sådan noget istf. at sidde og drikke kaffeslapperads ude på div. rastepladser i arbejdstiden og holde fri kl 14 om fredagen?

vh.
Hr. Olsen.

Jamen 10 er kvoten pr. person Holger
ellers er man en energi-frådser.

Her er en med 15 Carsten Nørgaard
http://www.deltaco.dk/ søg på strømskinne eller 19-15PDU

Hvis du finder et sted de kan købes af den alm. forbruger, så oplys venligst hvor.

Luk så røven ...
Det er hjernedødt så ussel du er at høre på! Kom nu over det!

Re: Stikdåser Stoney Ducky
10 er max i Danmar,k hvis man vil havde sikring med. Ellers kan du bare købe en i udlandet, så risiker man bare at brænde huset af.


Det er et spørgsmål om miljøvenlighed og sikringer~

her er den ErikAmdi
http://www.acelshop.dk/product_info.php?cPath=10_100_101_674&products_id=613