stikkende smerter

stikkende smerter hvad gørjeg nu?
jeg har igennem flere måneder haft stikkende smerter, der kommer og går. Det er som om, at der sidder en lille knude i mit underliv tæt på navlen (sikkert et fibrom, som ved en ultralydscanning for nogle måneder siden blev fundet) men det underlige i det er, at ca 5 - 7 cm længere oppe imod maven, har jeg samme stikkende smerte....!
Der er ved scanningen fundet 2 fibromer og det må jo så være de to, som har en stikkende fornemmelse.

men kan fibromer sidde så højt oppe i underlivet, at det ca et par cm over navlen, lidt til højre kan give denne stikkende smerte....?

Jeg synes det med tiden er blevet værre og jeg skal først om ca 5 måneder have en ny gyn.undersøgelse/ultralydscanning pga. den 1 årige kræftundersøgelse..

Kan en ultralydscanning eller andet, udenpå underlivet og maven vise, hvad der er galt? for en ultralydscanning i underlivet kan jo kun se, hvor stor fibromet er indvendigt... jeg frygter nærmere kræft...

Pain is a lier Anonym
Det at du har ondt lige over navlen behøver ikke betyde, at der sidder noget lige der. Det kan sagtens sidde længere nede i underlivet.

En dygtig ultralydslæge kan sagtens se forskel på et fibrom og en kræftknude. Og er han den mindste smule i tvivl, vil han iværksætte yderligere undersøgelser.

Hvis du er bekymret og syntes ventetiden er for lang, så bed din læge om en akuthenvisning til en ultralydsskanning. Der er ingen som helst grund til at du går rundt med alle de bekymringer.