Stilhed

Stilhed havfruen
Jeg har virkelig brug for et eller flere råd, da jeg selv er løbet tør for løsningsmuligheder.
Min kæreste og jeg har kendt hinanden i mange år, boet sammen de fleste - og i den tid været fra hinanden 2 gange. Begge gange ham, der endte det.

Den korte udgave:

De sidste par år har vi haft det rigtig godt. Men det slutte, føler jeg, brat nytårsaften. Vi havde ingen aftaler og jeg havde mange gange givet udtryk for, at jeg gerne ville holde nytår med ham, da jeg havde arbejdet nytårsaften de forrige år. Men sådan blev det ikke. Han valgte at køre afsted til nogle kammerater. Jeg fik budet om jeg ville med, men havde ikke lyst af årsager, der grunder i tidligere oplevelser.

Dagen efter fortalte jeg så, at det ikke føltes så rart at sidde alene hjemme den aften. Men samtidig at sket var sket og det måtte jeg jo komme mig over.

Herefter er det bare som om han er blevet en helt anden. Han siger ingenting - føler jeg. Jeg har et par gange spurgt om der er noget i vejen, men han siger det er der ikke - han er bare i dårligt humør og har ikke lyst til at snakke. Når jeg prøver at tage om ham fjerner han sig.. Og siger jeg "det føltes ikke særlig rart, når du gør det", så siger han stadig ingenting. Jeg har endda også fortalt ham, at jeg ikke syntes det er særlig rart ikke at blive talt til - men det får jeg heller ikke nogen respons på.
Han er helt klart i dårligt humør over et eller andet, men ønsker åbenbart ikke at dele det med mig. Jeg har spurgt ind til om der er noget jeg kan gøre for at hjælpe - men han siger nej. Han enten sidder eller går rundt og kigger ud i luften. Sådan oplever jeg det ihvertfald.

Før i tiden blev jeg ked af det - men nu tænker jeg bare: Det går jo ikke - det er der ikke meget fremtid i. Og jeg vil ikke behandles sådan. Men det er ikke nemt at gøre noget ved, når det føles som om jeg snakker med mig selv. Hvad kan jeg gøre - Pakke min taske?

Hvad har afholdt dig? Gomorn
Du skal vel veje det op mod, hvad der har afholdt dig fra at pakke taske. Tror du, han forsøger at få dig til at tage beslutningen denne gang? Det er længe han har opført sig på den måde.

2 til en..... elway
....Tango, som man siger..

Altså hvis din kæreste ikke er interesseret i at TALE med dig, så ser det sgu ikke for godt ud, for INGEN kan holde den stilhed ud, eller bare rende rundt og lade som ingenting.

Du må gå hjem og spørge :

1. Er du overhovedet interesseret i det her forhold ?

2. Hvis han siger ja, så må du fortælle ham HVAD de kræver for at få det til at virke.. Du ved kommunikation, lyst, nærhed, engagement osv osv osv.

3. Hvis han siger det ved jeg ikke (til spørgsmål 1).. Så synes jeg du skal smutte... MED det samme..

Det kan sagtens blive godt igen, men det kræver VIRKELIG en indsats fra jer begge 2...Og hvis det kun er dig der vil, så er du bedre tjent UDEN ham...

Forstår dig ikke logge ind
Hej :)

Altså først og fremmest er det normalt at mænd søger ind i deres "hule" og skal have tid til at tænke - uden hjælp udefra vel og mærke. Dette tager dog normalt ikke særlig lang tid og de vil komme ud. Men han tænker helt sikkert som en gal derinde.

Forstår ikke rigtig hvorfor du bliver sur over nytårsaften...
Du siger selv at du havde givet udtryk for at du gerne ville være sammen, men hvad havde han givet udtryk for?
Han spurgte dig jo faktisk om du ville med, så synes ikke ud har grund til at blive sur.

Men synes godt nok det er lang tid der har været stilhed i jeres forhold og synes bestemt du skal give udtryk for at du ikke kan/vil leve sådan.