Stine -Stop Volden ! !

Stine -Stop Volden ! ! aristoteles
En søndag aften for et par uger siden fik Stine samlet en mindre skare af ligesindede ved Nørrebro Hallen. Til demonstration mod bandekriminalitet. Anført af Stine, 26 blev der antændt fakler, i samlet flok vandret mod Blågårds Plads, under parolen: -"stop volden, fred og sammenhold på Nørrebro!" - Sympatisk lød det da også, fra hvad der kunne minde om en anden Frelsens Hær!

Den skeptiske iagtager, kan huske en 10-15 år tilbage, hvor bydelen allerede var ved at udvikle sig, til dette multikulturelle paradis, -hvor normalt tænkende danskere, for længst var flygtet til grønnere græsgange. -I det forgangne er det kun blevet værre!

Men hvad lille Stine sikkert ikke forstår p.g.a. sin naive unge alder, så kan vi andre vel konkludere at de multikulturelle, pacifistiske, venstreorienterede naivister, har fået det akkurat som de ønskede sig det dengang, ikke? Dog er volden nok eskaleret en kende mere end de forventede? -Men det sker vel når musikken spiller og illusionerne brister? -De fik det, nøjagtigt, som de ville have det, og det er der ikke mange der kan sige om sig selv, vel?

Men om det var, -og er til befolkningens og almenets vel? -betyder nok mindre for dem, -tror I ikke?

realisten.

Hvad?? Kloge Åge
Hvad mender du? Hvem fik hvad?

"normalt tænkende danskere", hvem er det? Kunne nogle folk ikke være NØDT til at bo der!?
Bestemmer du hvad der er normalt?

"multikulturelle, pacifistiske, venstreorienterede naivister" forventer i sagens natur INGEN vold!!

Hvad er det helt præcist du mener? Da vel forhåbentlig ikke at det er Stine og alle andre fredselskende, åbentsindede menneskers skyld at nogle få laver ballede?

Kære Åge. socrates
1. Ifølge pressens oplysninger mødte nogle få hundrede personer op ved Nørrebrohallen, for at demonstrere mod vold og kriminalitet. Det gjorde de anført af Stine 26 ved at tænde fakler og vandre mod Blågårds Plads. Under parolen........ osv.

2. Normalt tænkende danskere? Ja, de ved det nok selv, tror du ikke? Jeg behøver i hvert fald ikke fortælle dem det! Derfor er det relativt og derfor igen irrelevant!

3. Forventer ingen vold!! Nej det gjorde/gør de ikke!! dertil var og er de for naive! - hvilket er pointen i hele indlægget, som du desværre ikke har fanget!

4. Og sidst, JOV, det er netop Stine og alle andre åbentsindede, drømmende, naivisters skyld at de herboende muhammedanere får, og har fået det råderum, som gør at de idag står så stærkt at de kan sætte det halve Danmark i brand at du og hele venstrefløjen ikke aner deres levende råd. I har levet på et Torneroseslot og nægtet at se sandheden og de, frygtelige, nøgterne, realistiske kendsgerninger i øjnene!

5. Og nu brænder lokummet, og i forsøger fribrilsk at redde stumperne af den ære I aldrig har haft!

realisten

Så er det tid til dit forbandede vrøvl igen En ægte dansker
Har du forhelvede ikke andet end det vrøvl at lukke ud?

Ak man kan ikke engang svarer på noget af det du skriver, fordi det er så hjerneforkvaklet og absurt, man skulle tro det var løgn.

Men du går ind for vold kan jeg regne ud.

Få dig et liv.

Normalt tænkende danskere? tanketorsk...
Det er aristoteles åbenbart ikke, da han endnu ikke er flyttet endnu? LOL[:D]

citat:"-hvor normalt tænkende danskere, for længst var flygtet til grønnere græsgange."

Husk på at de venstreorienterede naivister osv. ikke har magten. Det har det borgerlige V og K sammen med det fremmedfjendske Df. Måske derfor det er blevet værre?

bare en tanketorsk[;)]

Hvorfor skriver du lille Stine iagtager..
og hvad er forkert med være ungt og naiv, når du virker gammelt og naiv.

Alle er bekymret lille arislist, også mig, og du må gerne kalde mig alt muligt, men der er personer gamle knakker, skal du lige huske, som gør noget, selvom man ikke var med skabe denne forfærdelig verden der hvor du bor.

Skepsis er sundt, skriv hvad du vil, men at kalde et aktivt person for LILLE, er bare dumt og uden realitets sans

Altså.. Kloge Åge
Nu er det jo ikke "os", der har skabt uro i det land "de" evt kommer fra.. Og heller ikke "os" der sidder ved roret i Danmark..

Hvad er pointen, at "nogen" er fredselskere, og derfor kan "de andre" gøre som de vil? Det passer jo ikke.. Selvfølgelig skal der være konsekvenser til visse handlinger, men altså..

At rakke ned på Stine, som aktivt gør noget for en god sag, det er da for svagt!

Du ser tingene i sort/hvidt og sådan er verden (heldigvis) ikke..

I stedet for at sprede galde og skabe splid, så kom da med noget konstruktivt!!

JEG har skam æren i behold, det skal du ikke bekymre dig om!

Hmmm, kom til at tænke på anonym
Litte shithead da jeg var færdigt med dit indlæg
det er faktisk hvad jeg mener om dig aris, do er en lille shithead

Stine er noget andet, hun er stort

Oooh - la -la socrates
Æren i behold!! slutter du af med.

nu er det jo ikke os der har skabt uro i det land de kommer fra! -siger DU. - nej vel!- men hvem så? - ja rigtigt, muslimerne i det land de påstår de ikke kan leve i mere, -men utopi - enhver ethiopier kan leve i sit eget land, under de givne omstændigheder! MEN det er selvfølgelig 100% mere behageligt af få mine OG DINE forældre til at betale for deres, og deres mangefoldige families livslange ophold i mit land, -uden at de rører en finger for at deltage i fællesskabet!! - JA hørte du FÆLLESSKABET!!

Rakke ned på lille Stine? -Aldrig, -påpeger kun denne lille piges enfoldige tilgang til emnet! (hvor har hun det fra)

Og hvilken god sag har lille Stine, når det kommer til stykket? - hun bliver udnyttet, kvag sin uvidenhed! -indoktrinerede uvidenhed - og muhammedanerne jubler, de har frihed til at om gruppere, - enhver dialog er i deres øjne en en svaghed og bliver prompte udnyttet til et yderligere angreb!

Der er kun en fraktion i det danske samfund som kan skabe konfrontation, -og det er de kompleksfyldte, muhammedanere, som ikke har gidet at gå ud af folkeskolen, uden så meget som at kunne læse det danske sprog!! - Og hvordan skulle det danske samfund så med deres aller bedste vilje kunne integrere disse ignoranter i sammenholdet?

De har selv bedt om at være udenfor, og bliver derfor hadefulde og kriminelle! - Ingen gentager, ingen bør have medlidenhed med disse ugidelige ødelande!!

REALISTEN.

Du, -Uægte dansker !! socrates
Selvfølgelig kan du ikke svare på noget af det der formuleres i det oprindelige indlæg!

Jeg vil tro at det går over din formuleringsevne, -så derfor holder du dig til primitive uetiske angreb!

Hvad med at kommenterere indlægget, punkt for punkt? - eller er det for meget forlangt??

med venlig hilsen,

realisten.

Tankerne Vandrer! socrates
Og gudskelov for det!

Nej nogen går ned med skibet, eller kæmper til sidste mand! Har befundet sig hid og did og hjemme bedst, derfor aldrig flytte.

Ja normalt tænkende danere for længst flygtet fra Ny Muhammedanien på Nørrebro, for flere år siden og fundet grønnere og sikrere omgivelser, skoler, fritidsklubber, veje, supermarkeder, stationer, -you mention it!! - Kloge og fredselskende danskere flygter til, hvor de kan leve i fred, fra islamist kriminaliteten!!

NEJ korrekt, de ugudelige, venstreorienterede, naivister har IKKE mere magten!! - OG hvorfor?? lad den stå lidt!!

Og hvem er fremmed fjensk? -ingen! - danerner er bare, -gudskelov bare ikke nemme, men nøgternt kloge! - De kan godt adskilde bræk fra bæ!

Derfor er danerne blevet klogere, på det seneste.

realisten.

Intet forkert i... socrates
at være ung og naiv, -det har vi alle været engang, ikke? - eller du er det måske stadig?

At kalde en person for "lille" kan på dansk betyde flere ting:

1. at personen er under middel i højden.

2. at personen psysisk, socialt, måske lider af komplekser som gør at personen agerer med lidet storhed, eller rettere med en form for mindreværd, som måske udmønter sig i aggression, eller negativ adfærd overfor sine medmennesker!

3. I dette tilfælde er der tale om en ren novice, som var 6 (seks) år da realiteterne udspillede sig!! - Så fortæl os lige allesammen om jeg retteligen skulle kalde denne lille pige, for STOR eller LILLE???

Venligst svar, bitte!!

med de venligste hilsener.

Nej du er for langt ude en-aegte-dansker
Dit indlæg er for sygt til at kunne svares på. Føj.

Hvor sødt!! socrates
Og det skulle lige komme fra dig, -hvorfor anonym??

Men hvis do ik har fat inlæg, så en gang til! helt fra begynd, tk!

Der er absolut ingen som har insinueret at lille Stine ikke er en folkehelt, -ja en person som masserne utvivlsomt higer efter at give de gyldne palmer!

Har Ari på noget tidspunkt modsagt dèt?? - nej vel? - Læs igen, tak - hvo ikke kan læse indenad, burde ikke fordømme!

Det der insinueres, for at skære det ud i pap, så selv skovløbere kan fatte det, er: Ja, Stine er en naiv lille pige som har ladet sig rive med af bølgerne, UDEN at have sat sig ind i hvad lå/ligger bag!!!

Så hvis ophavs haveren skulle være et lortehoved, -må ovennævnte indrykker i det allermindste være en overmudret svinetryne!!

med de kærligste hilsener.

egon fra de store skoge.

Gentagelser!!! socrates
Når det danske talte eller skrevne sprog ikke er til rådighed!!

Ja så har man jo altid ederne! - de giver måske også en vis forløsning??

med venlig hilsen.

Du ved jo socrates. Mjølner.
At når talens evne ikke rækker længere, overtager håndens magt !........ det er derfor Islamisterne og de Venstreorienterede er ekstremt voldelige !...... også i deres sprogbrug !..... [;)][:D]

Snork zzzzzzz en-aegte-dansker
Din plade kører i hak Mjølner,vi gider ikke hører om dine røde grise mere, røde grise mere, røde grise mere, dine røde grise mere, røde grise mere, røde grise mere,dine røde grise mere, røde grise mere, røde grise mere zzzzzzzzzz snork

Forkert! Kloge Åge
Du er så pr definition en ret lille person eller hvad?
"personen agerer med lidet storhed, eller rettere med en form for mindreværd, som måske udmønter sig i aggression, eller negativ adfærd overfor sine medmennesker!"

Når man peger på andre vil 3 af fingrene altid pege på en selv!

Hvad får dig så helt præcist til at sige at realiteterne var noget der skete i fordums tid? Har du bemærket at Jorden stadig drejer videre?

Lad være at udtale dig, så alle skæres over en kam, f.eks. betaler mine forældre så vidt jeg ved, ikke noget, der hvor de er nu(!) men selvom de begge var hårdtarb. "rigtige" danskere, så var de bestemt osse rigtige mennesker med overskud, på alle måder!

Er livet ikke for kort til had osv?

Jeg vidste det !. Mjølner.
Din lille røde gris !.......[;)][:D][:D][:D][:D][:D]