Stjæler en mobiloplader strøm?

Stjæler en mobiloplader strøm? Esben SPARE
Ja, jeg mener, hvis der ikke er tilsluttet en enhed?

F.eks. stjæler en oplader til mobiltelefon strøm, hvis den er sat til elnettet via f.eks. stikdåse uden der er sat en mobiltelefon til?

Og hvad med en strømadapter til en gulvlampe? Jeg har sådan en fancy IKEA-gulvlampe, hvor der er en stor klods af en strømadapter. Stjæler den strøm, selvom jeg har slukket for lyset, men hvis jeg har tændt for stikkontakten, hvor strømadapteren er tilsluttet ved strømstikket i væggen?

Spørger, da jeg har VIRKELIG mange af sådan nogle strømadaptorer, strømforsyninger og andre ting, så hvis det sparer på strømmen, så er det måske en god ide, at tage en mobiloplader ud af stikdåsen (eller slukke strøm til stikdåsen), når mobiltelefonen er opladet og frakoblet mobilopladeren? Er der noget at spare der?

Ja. energibevidst
og den bliver også hurtigere slidt op.
Så tag den ud når den ikke er i brug.

Væn dig til at slukke alt på stikkontakten og du spare 1000- ? alt efter hvor meget strømforbrugende du har i din husstand.

http://www.bolius.dk/viden/fakta/installationer-og-energi/el/reduc-233-r-din-elregning

Mange Tak :-) Esben SPARE
Vil sørge for at slukke for alle stikkontakter når jeg går i seng, måske lige undtagen til kummefryseren og når computeren skal stå natten over og hente film og spil ned [:)]

Mange tak for klart svar!! [:)][:)]

??? Undreren
Hvad gør vi så med de nye stikkontakter hvor der ikke er en afbryderknap?
Skal vi virkelig rende rundt og hive samtlige stik ud hver aften og sætte dem i igen om morgenen???
Det er da ikke videre gennemtænkt...

Ja, gyffe
og der kan være mange skjulte af samme slags, f.eks. microovn med ur, TV med "grøn lampe", et komfur med indbygget timer, antenneadaptere, DVD afspilleren, hub'en og højttalerne til din computer, stationen til den trådløse telefon. Og så er det jo en meget sjov tanke, at automatiske tænd-selv-lys også bruger strøm, når de står og venter på, at der skal komme nogen forbi og aktivere dem, men selvfølgelig ikke så meget, som hvis en pære står og lyser konstant. Så alt ialt skal der nok være en tusse at spare på årsbasis, hvis man tænker sig om. Vel at mærke uden at man behøver at famle sig frem i mørke i vinterhalvåret.

Ikke alt nyt er godt nyt gyfe
Det har du desværre fuldstændig ret i.

igen gyffe
Man kan selvfølgelig sætte en 3-4-5-6-stiksfordeler med afbryder i stikkontakten, men så går lidt af idéen med det afbryderløse jo tabt.

tyrkfjel gyffe
gyfe=gyffe