Stjæler sigøjnere med arme og ben?

Stjæler sigøjnere med arme og ben? dildo-john
Roma-forening politianmelder FCK for i forbindelse med en fodboldkamp i Parken 5. november at have tilladt bannere, som krænker romaer.

Banneret var rettet mod fodboldtilhængere fra Brøndby, der i flere tilfælde er blevet kaldt 'sigøjnere' af deres modstandere.

I forlængelse af fodboldkampen 5. november har European Roma and Travellers Forum nu anmeldt FCK, Parken Entertainment A/S og direktør Flemming Østergaard til politiet.

Romaerne mener, at bannerne er en overtrædelse af straffeloven, og kræver en personlig straffeforfølgning af direktør Flemming Østergaard, for at have tilladt at det store banner ikke alene blev vist for op mod 30.000 tilskuere, men også for alle de, som fulgte kampen på TV.

Er det i orden med den slags bannere?

http://www.bt.dk/sport/dkfodbold/artikel:aid=483690/

Naturligvis er de gået over stregen Samfundsproblemer
absurd verden

Det må have en ende jetpost
jeg er så dødtræt af at høre om udlændinges problemer med at være i danmark, og at de konstant og hele tiden skal beskylde gud og hvermand for racisme. Alle skal tage hensyn til dem. En flødebolle hedder sgu en negerbolle, det har den altid gjort og det bliver den ved med i vores hjem. Et lakridshoved hedder et negerhoved og det har det altid gjort, og det bliver det ved med. Skulle jeg sagsøge mennesker hver gang der i tv eller på gaden er nogen der nedgør fede mennesker, rødhårede mennesker, folk med handicaps.....Det må have en ende, de er sgu alt for fintfølende.

Ja... jetpost
romaerne.

Romaer er mennesker som du og jeg, ftg
og ligesom der findes danskere der stjæler, findes der også romaer der gør det, men det betyder ikke at alle romaer stjæler. Det kan godt være at romaerne har nogle særlige regler der gælder for romaer og gaje (ikke-romaer), men romaerne er blevet gjort til syndebukke for al mulig kriminalitet begået i Europa. Det er jo rart at have nogen at give skylden. Derfor har romaerne fået et dårligt ry, men de er altså mennesker som du og jeg.

ftg rødhætte
Du er da for naiv at høre på, romaer eller Zig..-.
har da altid stjålet, det er de simpelthen opdraget til.

Har selv oplevet dem mange gange, når de prøver at hjælpe og spørge om der er noget de kan gøre , og jeg taler om småbørn på 9-10 år, som kredser omkring en i Tivoli !!! Men det er jo ikke deres skyld!!

Vil det sige at romaerne ikke er mennesker? ftg
Lad den der er skyldfri kaste den første sten.

ftg Pigen med den røde hætte
Har du mon nogensinde oplevet en tur i tivoli, hvor danske børn render omkring dig, og spør` om der er noget,de kan gøre for dig????

Jeg har gjort det i Tivoli og et par andre steder, haft mit barnebarn med, der på det tidspunkt var 9 år gammel, og straks sagde, Farmor "Pas på" din taske!!!!

Så vi her i Jylland lar` os ikke narre af de "ROMAER".....

Der findes også romaer der er ordentlige mennesker. ftg
Jeg har flere brødre og søstre der er sigøjnere. De lever nu deres liv i overensstemmelse med Bibelen.
Venlig hilsen, ftg