Stjernetegn

Stjernetegn Anonym
Hvilket stjernetegn er du og passer dit stjernetegn på dig ?


Hvilket stjernetegn passer du bedst sammen med og tror du på, at du har større chance for lykken med en vandmand eller løve, eller er det overtro?

ja da Fisk Lomis:-)
glider ud mellem fingrene på dig


fuck alle regler, fuck alle autoritære,fuck normpres, og voldsbøller

er min vilje
godt, for mig skidt for dig


stop nu det pis?hvis du finder det betydningsfuldt, så lad dig styre af det der?hvis du bilder dig det ind længe nok, er der vel en, eller 2 ting der passer...


Hævn Over Alle

Syntes det er noget fis. anonym.
Jeg er vandmand og min kæreste gennem 15 år er det samme og vi skulle bestemt ikke kunne sammen. Ja okey 15 år....

Her er en artikel på engelsk man in the moon
som viser hvor stjerneuenige astrologerne er om hvilke stjernetegn der passer sammen

http://www.skepticreport.com/astrology/sunsigncomp.htm

Mth. til om føler man passer på det tegn man nu har så er der lavet mange undersøgelser hvor man har delt personbeskrivelser ud til et stort antal personer og bedt dem om at vurdere hvor godt de passer på dem. De fleste vurdere 4 eller 5 på en skala fra 1 til 5. Problemet er bare at de alle har læst nøjagtig den samme beskrivelse. Det hedder Barnum effekten og den blev bl.a afprøvet på DR1's 'Fornemmelse for snyd' for nogle år tilbage. Man indsamlede fødselsdata fra et antal personer og gav dem efter et stykke tid deres horoskoptolkning - alle syntes det passede overraskende godt. Men de havde alle fået nøjagtig den samme beskrivelse. Det skal man have i baghovedet når man læser sin horoskoptolkning.

... Vægten <3
Nogle gange er jeg fandme inponeret over hvor meget ens stjernetegn passer! Og andre gange passer det så ikk' så godt..
Men jeg er vægten i stjernetegn, og det med at vægte ik'ø kan bestemme sig, passer 100% på mig.

ja... man in the moon
Ja - påstanden passer sikkert på dig, men der er nok også mange mennesker af andre tegn som har svært ved at bestemme sig.

Men prøv at tænke lidt mere over påstanden: 'Vægte har svært ved at bestemme sig'. Har du tænkt over hvordan den er fremkommet? INGEN astrologer kan komme med en forklaring på hvordan den er fremkommet. Der findes ingen undersøgelser hvor man har taget et stort antal personer og undersøgt hvor svært/let de har ved at bestemme sig og derefter sammenholdt resultaterne med deres fødselsdata. Nej man kan kun gisne om hvorvidt påstanden er fremkommet. Det er nok lidt ligesom den sorte kat som løber over vejen og anden overtro. Man ved det ikke. At der er mennesker som lever deres liv (helt eller delvist) efter sådan noget pjat er virkeligt forunderligt - og det er det mest spændende ved astrologi; hvorfor faen tror folk på sådan noget?

Ja selvfølgelig ! junglewoman
Man kan jo sagtens sige at Luft (tvilling,vægt, vandmand) passer bedst til luft eller ild(skytte,løve,vædder) & omvendt og at jord (jomfru,tyr,stenbuk)passer bedst til jord og vand
(krebs,skorpion,fisk).
Jeg er selv skytte og fleste af mine venner og kammerater er luft og ildtegne. Jeg lærer dem nemmere at kende end jord og vandtegn fordi jeg føler de forstår mig bedre og tænker mere som mig hvis i forstår :)
Men der er jo også andre ting der spiller ind i..
Hvilken ascendant man har og hvilket tegn ens måne er i.. jeg kunne evt. f.eks. nå rigtig godt sammen med en tyr som har månen i vædderen eller lign. Alle planaterne spiller hver sin rolle.
Og angående kærligheden, så skal man huske "opposite attract".. /I må undskylde jeg ikke kan huske alle navnene på dansk../
Stenbuk-krebs (jord-vand)
Løve-vandmand (ild-luft)
jomfru-fisken (jord-vand)
Vædder-vægt (ild-luft)
Skytten-Tvillig (ild-luft)
Tyr-skorpion (jord-vand)
Der er en slags anspænding mellem disse tegn som gør det at de bliver enten tiltrukket af hinanden eller ikke kan tolere hinanden.
Jeg kender til dette da min kæreste er tvilling og som før sagt er jeg skytte. Men Tvilling og Skytten er nok de mest lige tegn inden for "the opposites".. for de er begge ekstremt frihedselskende og bestemt ikke planere.. (go with the flow) Og det går meget godt, vi har været sammen i 2 år .. Brad and angelina er btw tvilling og skytte.. :p

tyr & løve..? wovvow
jeg vil godt vide om tyr og løve kan sammme?

Passer sammen hvordan? Gæstekok
Hvad vil du have? Fred og ro og harmoni, eller røg i køkkenet og liv i kludene? Tyr er jord og løve er ild. Løven bliver træt af altid at skulle vente på tyren.

Det er slet ikke nok at se kun på stjernetegn. Det er kun populær-astrologi. Ugebladsagtigt.

Hvad jeg ser... Astrologen
Både tyren og løven har et barnligt træk, som kan gøre det næsten umuligt for jer at løse konflikter. I vil være nødt til at arbejde sammen for at hæve jer over smålige følelser – noget, som ikke vil være let for nogen af jer. Løven kan være selvcentreret og altid føle behov for din kærlighed og beundring, hvilket kan være en frustration for dig. Du har trods alt også selv behov for kærlighed, og du fortjener det. Hvis du og din løve kan lære at skiftes til at give og modtage, vil I have overskud til at fokusere på de positive ting, I har til fælles – passion og romantik. Og det er da noget sjovere end at skændes, ikke?

det tror jeg. Idavitani
Jeg er tyr. og de to mennesker som betyder allermest for mig i hele verden er løver..