Stjernetegn og kærlighed

Stjernetegn og kærlighed hannah1
På forskellige sites, i bøger, etc. kan man læse om, hvilket stjernetegn, der bedst egner sig som partner for ens eget tegn. Er det noget du går og tænker over, eller er du bedøvende ligeglad? Jeg finder det faktisk lidt underholdende, specielt hvis man som min mand og jeg kunne læse på en side, at vore tegn var bedst sammen til at finde ud af, hvor forskellige vi er!!! Vi har været lykkeligt gift i 7 år nu.

Hej, hej :)

Kærlighed og stjernetegn. Medlem.
je tror ikke at man ligefrem går og leder efter sit passende stjernetegn, men jeg tror at hver tegn har visse egenskaber.

jeg har ikke studeret det, men jeg har læst en bog der hedder_hvem er du_ og så har jeg prøvet på at gætte kvinders stjernetegn.

jeg kender en kvinde som er løve, og hun er altid den sidste der kommer, så hun kan sole sig i alles beundring.

hun er meget smuk, og meget klog, men hun virker altid som en genert og uskyldig pige, hvad hun bestemt ikke er.

hun mødte sin mand under omstændigheder, som man normalt kun ser i film, hun er fra et andet land, og blev sendt til et andet land for at lave nogle IT løsninger, hun skulle slet ikke have mødt sin mand, som var IT ansvarlig i en anden virksomhed, men da der kun var 7 andre kvinder fra hendes land, i det fremmede land, mødtes de helt tilfældigt, og vi advarede ham alle om, at opføre sig pænt, og undgå enhver tale om sex, eller andet relateret.
naturligvis var hun jomfru, og manden måtte pænt rejse ud, og spørge hendes forældre først.

jeg blev ret hurtigt hendes fortrolige, fordi hun selv skulle købe sit mad, og nogle gange købte hun noget, som hun slet ikke kunne spise.

hun arbejdede mest om natten, og hun ringede til mig, og bad mig sige til manden, at han ikke måtte banke på hendes dør når hun sov.

heldigvis var det ikke ham, han havde blot lagt en buket roser uden for hendes dør, men det var de andre kvinder som forstyrede hende.

jeg har selv kendt en løve, dog fra et andet land, og hun tænkte konstant på sex, jeg tror også kultur betyder noget.

en tyre kvinde er en død sild, ligeledes jomfruen, skytten er nok den bedste for mig, også intelektuelt, men en vandmand kan gå an, dog har hun mange flyvske tanker, og et stort privatforbrug.

jeg er selv tvilling, og derfor meget flexsibel, men også med mange personligheder, jeg svarer slet ikke til den gængse opfattelse af tvillinger, jeg har desværre en mørk side, så jeg isolerer mig, jeg har aldrig været til fest i byen, kun familiefest, jeg har aldrig smagt øl eller spiritus, eller drugs, jeg lever et fornuftigt kedeligt liv.

kvinder har en tendens til at snyde mig, både følelsmæssigt, og finansisk.

jeg har en dum fornemmelse af, at jeg altid skal betale ekstra for andres hjælp, så derfor undgår jeg andre mennesker, og lever alene.

Jeg har Anonym
haft tre velfungerende forhold, og de mænd var alle tvillinger, hvilket er mit bedste match. jeg tror 100% på det, og i dag gider jeg næsten ikke gå ud med folk jeg ved er noget andet i stjernetegn :)

I know, it's crazy...

Tak søde, jeg er også tvilling, Medlem, second time.
men desværre ret kedlig, hvilket også fremgår af mit tidligere indlæg.

jeg er født den 14 juni, midt i Pinsen, hvilket måske burde være et plus, men jeg kan ikke tale med en kvinde på normal vis, jeg kan ikke formulere mig, jeg er meget bedre til at skrive, og jeg skriver sammen med mange udenlandske piger, Chatter__og jeg chatter bedst med skytter, vi deler mange sjove interesser.

jeg har kendt en del kvinder, men kun boet kort tid med 3, jeg kan ikke tænke så langsomt som de taler, jeg ved næsten altid hvad modparten vil sige, så derfor er det at chatte idielt for mig, vi mødes naturligvis aldrig, men vi kan udveksle kultur og erfaringer.

jeg er et skvat når det kommer til kvinder, jeg kan ikke sige, jeg elsker dig, eller købe blomster, eller invitere ud at spise, derfor har jeg heller aldrig spiritus, hvis jeg skulle sige jeg elsker dig, eller købe blomster eller gaver, er det for mig det samme som at "købe dem, jeg har det svært ved at sige, at du er den smukkeste kvinde, når jeg ved der er 1000 vis, der er meget kønnere.

i 1988 tror jeg nok, kunne man ringe til et nummer, og der var altid mange kvinder på linien, jeg fik også mange besøg, men der skete ikke noget, naturligvis på grund af mig selv, jeg husker specielt en kvinde som kom, og hun sad i en lænestol, og jeg sad i sofaen, ca. 3 meter væk, pludselig siger hun, at hun fryser, så jeg åbner for varmen, men ½ time efter frøs hun stadig, så jeg skruede helt op, men damen frøs stadig, så jeg tog en dyne, og lagde over hende, og efter kort tid sagde hun, nu er det fandme nok, jeg tager hjem.

bagefter vidste jeg naturligvis godt, at jeg skulle have varmet hende, men jeg havde slet ikke den slags tanker.

mange sagde ligeud, at de tændte på at blive fotograferet nøgne, en rodede i alle mine skuffer og skabe, og på badeværelset, og en ville absolut flytte ind med det samme.

jeg havde lige købt en ny seng, en halvanden størrelse, tidligere havde jeg kun en enkeltseng, og for sjov spurgte jeg, om nogen ville være med til at indvie min seng.

en kælen stemme sagde, det vil jeg gerne, hendes stemme lød som en pige på 26 år, og hun sagde også, at hun lige skulle ringe til en veninde for at få passet babyen.

da hun kom var det en bedstemor på ca. 60 år, og babyen var hendes datters, så jeg undskyldte mange gange, og fortalte hende, at jeg var kaldt på arbejde, så sengen er stadig "jomfru.

Det er Margit25
nu synd for dig, at du har alle de kvaler med kvinder..... Du behøver jo heller ikke sige du er den kønneste........ du kan jo sige at hun er dejlig, ser godt ud og så videre,hvis du mener det.... Der er ikke tale om betaling for noget som helst fordi du giver en kvinde en blomst eller et eller andet andet.

Hvis en kvinde første gang i mødes bliver ved med at sige at hun fryser, og så bliver sur, fordi du ikke overfalder hende og tager henden med i seng, så har HUN et problem, ikke du........

Du lyder jo som et dejligt menneske, så tag da ud og mød mennesker og glem lidt af din skepsis....

Held og lykke

Jeg er også tvilling zenta4
har lige mødt en fisk......... vores match er målt til 37% - det er ikke meget.

Tænker da en del over det - for der er jo mere mellem himmel og jord, omvendt er jeg jo heller ikke meget for at blive skuffet, og hvem er det...

Jeg ville egentlig gerne en gang møde tvillinge mand, bare for at se om vi virkelig passer bedre sammen end så mange andre......... og jeg stiller ofte spørgsmålet..... vil der være bedre forståelse mellem os, vil vi være mere tolerante o.s.v.

Det betyder helt sikkert noget (: Kir.
jeg tror på det. jeg er selv krebs, og jeg har fornyligt fundet ud af det der med parmatches. jeg har læst alle steder at det tegn der passer bedst sammen med mig er stenbukken, og et af de værste er jomfruen. for et år siden havde jeg en kæreste der var jomfru. og vi ku slet slet ikke sammen. idag har jeg en der er stenbuk, vi har kommet sammen lidt over et halvt år, og han er fantastisk. vi kan så godt sammen, og jeg får stadig sommerfugle i maven når jeg tænker på ham. :) så jeg tror helt klart det er godt at gå bare lidt efter hvem man passer bedst sammen med, det vil man komme længst med. knus kristina.

stjernetegn og kærlighed hopsa
Jeg synes at det er utrolig spændende - særligt mht. hvad de forskellige astrologer har at sige mht. kærlighed og stjernetegn. Fandt denne side, som andre måske også vil finde interessant... http://www.amine.dk/horoskop/9abbad0708104ce49f9d0a4163914b5c/Passer_vi_sammen_.aspx
Generelt på amine.dk har de meget om stjernetegn. Bare en lille anbefaling :-) :-)