Stoffer

Stoffer Anonym
Hvorfor er der lige pludselig en stor hetz mod kokain det er tydeligt ekstrabladet OSV. Kun skriver om det fordi de ved der er mange der læser det!!!!!!

Hvor er det bare latterligt for nogle år siden var det exctasy de kørte på er det hver gang de ikke lige har noget spændende i overskriften at de skriver om stoffer er det store problem????

Synes ikke bruger er steget den er som den altid har været så synes der er noget latterligt noget at pludselig rette fokus på?

bare jeg ikke skal betale mr H
folk må sku tage hvad de vil speed heroin exer syre spiritus men når det så går galt og de tager en od eller bliver tossede i bolden af det. skal de sku selv have lov til at betale gildet for deres ophold på div sygehuse.
Det eneste der hjælper på at få folk til at stoppe med at tage div ting er simpel, har de ingen penge til at betale må de sku få lov til at sejle i deres egen sø.Folk skal sku nok stoppe når de finder ud af at kan de ikke betale de 100.000 et ophold på et sygehus i gennmsnit koster.det vil være meget effiktivt når først der er 10 12 stk der er døde uden at få noget hjælp fra nogen

Fængsel Anonym
Smid folk i fængsel for stofmisbrug! Så simpelt er det!


Det gælder også kriminalitet og ligende. Smid folk i fængslerne, så kan folk sgu lære det.