Stoffer og kærlighed

Stoffer og kærlighed Fjolset
Suk...
Det hele går rimelig skidt for tiden, of det er selvfølgelig noget med en pige.
Jeg har lige mistet kontakten til den sødeste pige. Jeg har nogen psykiske problemer, som jeg er i behandling for, men har på det sidste haft svært ved, at lade stofferne være i weekenden.
Hun ville på ingen måde acceptere brugen af stoffer, hvilket jeg på en måde godt kan forstå.
Jeg havde allerede fået 2 chancer, men røg i igen i weekenden igen, ved et uheld faktisk.
Kan ikke kontrolere det når jeg først drikker. Jeg burde selvfølgelig lade være med at drikke, men har ikke lyst til at sidde hjemme og være ked af det. Vil meget hellere ud og have det sjovt sammen med vennerne, og tænke på noget andet..
Hun gav mig aldrig nogen rigtig forklaring, på hvorfor hun ikke kunne leve med det.
Jeg er meget ked af det nu. Tænker meget på hende.
Græder meget..
Hun bad mig om at slette al kontakt til hende, og det har jeg accepteret.
Jeg ved godt det er mig der har dummet mig, men jeg vil gerne have nogen meninger fra jer, og det med brugen af stoffer.
F.eks, hvad i ville sige til, at jeres kæreste tog noget engang imellem.
Jeg vil ikke forsøge at rette op på noget med hende her, for det er for sent nu, men vil bare gerne have jeres syn på sagen...

Du har kvajet dig elway
BIG time.. Det der handler om tillid.. Du fortæller du allerede er røget i 2 gange.. Hvordan er det så lige hun skal forestille sig en fremtid med dig ? Hun kan jo ikke stole på det osm du lover hende.. Har selv været i det miljø.. Og du ved udemærket godt man bliver påvirket af at omgåes de ting der.. så du kvajede dig, og nu må du tage konsekvenserne.. Sorry, men det er et fact.. Du valgte stofferne frem for hende.

skift vennerne ud nanne27
prøv lige at spørg dig selv om du har nogle ordentlige venner, hvis du ser drikkelag med venner som det eneste alternativ til at sidde alene hjemme.

Tænk lige på hvor mange sportsforeninger du kan melde dig ind i - steder hvor du slet ikke behøver at drikke eller tage stoffer.

Hvis du ikke kan komme ud af stofferne og drikkeriet, så er det altså ikke så svært at se dig om efter nye muligheder i sportsklubber.

Mange stofmisbrugere kommer først videre, hvis de helt cutter båndet til deres "venner" i miljøet.

Tro på dig selv som du er, se dig selv som en sund sjæl i et sundt legeme og at du har mange gode år fremover.

Når du bliver sund er det også nemmere at tænke positivt og indlede et forhold.

Jeg har selv været der, men er kommet videre - når selv jeg kan, kan du også!

Al held og lykke!

hvorfor drikker du anonym
når du ved, at du så ikke kan lade stofferne være... ?

... behøver man at give en forklaring på at man ikke kan leve med at ens kæreste er på stoffer...... - troede virkelig sådan noget var indlysende.

Kære fjols... anniehall
...først et kys på hver kind og et kram til dig.

- tør snuden og lyt godt efter hvad jeg siger til dig!

Det gør ondt at hun siger fra. Det er faktisk det eneste fornuftige hun kan gøre. Ellers ville hun bare støtte op omkring din(e)vaner. (spørg mig hvis du ikke forstår hvad jeg mener med det, ok)

Du har sikkert fået tudet ørerne fulde af hvor ødelæggende stoffer og druk er i en cocktail med at få sigselv på fode psykisk.

Din behandler kan tale med dig om hvordan du kan finde andet at lave i weekenderne end at hænge ud med de sædvanlige og drikke til du ikke kan sige nej til stoffer.

Forstår så godt at du ikke kan bære at sidde alene, ked og tynget af tunge tanker når vennerne kun er en sms væk - og vupti er du fri for at mærke hvordan det føles at være dig lige nu og her.

Der er bare det at konfrontere du ikke dine følelser hel hjertet nu....vil de med garanti vende tilbage senere - og det er et løfte!

Hvem støtter dig udover behandleren - det er nemlig vigtigt at få dit netværk på banen - du skal ikke sidde alene sådan her!

Hvad pigen angår kan du nok kun bevise hvor vigtig hun er for dig (til hende altså)gennem dine handlinger....at lade stofferne være...ihvertfald indtil du er positiv og glad igen.

Mine varmeste kram til dig

Du sgu god Annie elway
Er helt tosset med din sympati, medfølelse og den måde du lever dig ind i tingene/folks problemer.. :) Kort sagt : Dejligt indlæg..

Problemet Folset
er, at jeg selv opsøger stofferne når jeg bliver fuld.
Jeg er i behandling for socialfobi, som jeg har lidt af i nogen år efterhånden.
Jeg er først lige gået i behandling, og alle de problemer det har givet mig, har bare hobet sig op, da jeg ikke har fået snakket med nogen om det.
Stoffer er det perfekte "her og nu" middel mod fobi´en.
Gruppen jeg går i er faktisk ikke præget, af et misbrug hver weekend, men vi er et par stykker der falder i engang imellem, og det sker ALTID når vi drikker.
Når jeg sidder her ædru, så vil jeg uden tvivl vælge pigen, og hver gang jeg er faldet i, er jeg os begyndt at græde bagefter, fordi jeg godt ved jeg har lavet noget lort.
Jeg burde bare blive hjemme så, men det er svært for mig, da vi ikke rigtig kender hinanden.
Vi har kun set hinanden een gang på de 2 måneder der nu er gået. vi har skrevet meget sammen, og fortalt meget personlige ting om os selv, og det er selvfølgelig med til at gøre det sværere..
Jeg flytter hjemmefra inden for den næste måned, og får et hel hus jeg skal passe, samtidig med mit arbejde. Tvivler på der bliver hverken tid eller råd til at gå i byen, men det nok os meget godt.
Men en fremtid med hende her får jeg ikke.
Jeg har kvajet mig...:'(

rødmer....lidt... anniehall
- altså på den tjekkede måde!!!!!;)....du har jo selv rem af huden.

Tak Elway.

Smiler til dig.

Jeg har haft flere kærester... miss-mee
...da jeg var yngere, der tog "noget" engang i mellem og ved du hvad; du mister ikke kun pigen, du mister sq også noget af dig selv hver gang du tager stoffer. Lidt af din forstand, lidt af din personlighed, lidt af din potens og en masse af den respekt andre har for dig:-(

Nu ved jeg ikke, hvad du har taget (E, speed eller hash måske?), men de kan faktisk forværre din sygdom, gøre den kronisk eller give dig andre og værre psykiske problemer end din socialfobi. Nu du gerne vil være rask og har en masse godt igang med at flytte hjemmfra, job og behandling (ja, og der kommer jo nok flere piger også*ss*), så pas godt på dig selv. Du har alt foran dig:-)

Jeg kender en fyr i starten af 30'erne. Han ser sk*ide godt ud, er tidligere bodybuilder, har et godt job, en fed lejlighed og rigtig søde forældre. Han har taget en masse lort, da han var i starten af 20'erne både i forbindelse med hans sport og til fester. Han kunne have en sød kæreste også, men han er så fucked up, at han ikke kan ringe og lave en date, fordi han tror at hans telefon bliver aflyttet af CIA. Han tror at der er aflytnings udstyr i naboens lejlighed fordi de har fået afhøvlet gulve. Han kan ikke engang have et engangsknald, fordi han er delvis impotent af alle hans steroider...

Jeg håber det bedste for dig og jeg er sikker på at hvis du vælger rigtigt nu, så skal det nok komme dig tilgode senere. Held & lykke med det hele;-) ...mee

Rigtigt Fjolset
Vil give dig ret i det du skriver.
Stoffer er ikke særlig smart når man har det psykisk dårligt..
Nu nævner du ham din ven. Jeg træner selv, og har os taget steroider.
Det var faktisk det jeg brændte min første chance på.
Jeg vil gerne væk fra det, men nu hvor hun er ude af mit liv for altid, har jeg faktisk lyst til at starte igen. Det vil være dumt ja, men det giver en smule selvtillid. Noget som jeg ikke har ret meget af..
Der vil da sikkert (måske) komme andre piger på et tidspunkt, men det er slet ikke noget jeg kan tænke på nu.
Jeg har aldrig følt for nogen pige, som jeg føler for hende, og det er ved bare at have skrevet med hende...

kender det icarus
har haft en del venner og kærester der både har taget og solgt stoffer...

dengang var jeg ligeglad fordi jeg var så lykkelig over at have dem som venner/kærester.
fik sågar prøvet lidt selv...
(heldigvis ikke så meget)

den dag i dag ville jeg flippe spat hvis jeg vidste nogen i min omgangskreds/kæreste tog stoffer...vil ikke have noget med det skidt at gøre.

kan man ikke more sig uden, er man ikke værd at kende til .

nu har du fået den sidste chance siger du, og gir udtryk for du kan lide stofferne og vennerne...så det er vel dit valg.

hun var ikke vigtig nok for dig.

Hvad får man selvtillid af? miss-mee
At sejre:-) At at overvinde noget der er svært, at kunne noget, at vise noget, at gøre noget godt...

Er det en sejer eller en falliterklæring at tage stoffer?

Selvfølgelig gør det ondt at miste en sød pige og en god støtte. Hvis det ikke gjorde ondt var hun jo ikke noget særligt for dig. Men du må sq mande dig op og vise hende at du godt kan. Sæt som et mål at hun ikke må får ret i sin forudsigelse og så kæmp for det.

Selvtillid (og selvværd - du ved at kunne holde sig selv ud og holde af sig) får man ikke på en dag. Det tager år at opnå. At du er gået i gang med behandling er allerede et godt skridt på vejen. Opgiv ikke endnu. Plzz.

Giv dig selv lidt ros hver dag. Se lidt på gutten i spejlet og find noget godt ved ham. Det man siger til sig selv ubevidst, er det der bringer en længst ned....mee

prøv at hør her icarus
kvit stofferne...ta i byen og fest uden at drik og ta stoffer... jeg var også utrolig genert da jeg var yngre og turde ikke snakke med folk i byen før jeg var stiv...

meeen når du så står som ædru, så prøv at hør hvor latterlig nogle folk er at høre på når de er på alkohol/stoffer..

du kan sagtens feste uden..

nu er jeg meget til techno, netop det plejer at få mig op at køre...jeg kan nærmest komme i trance bare af at lytte til/og leve mig ind i musikken.
og jeg har haft nogle fantastiske venner der havde det som mig... stofferne blev bandlyst.

den dag i dag er jeg stadig tit på vand når jeg er ibyen... så kan man også altid komme hjem igen ;)

hov glemte pointen... icarus
hvis du får dit liv op på skinner, dropper stofferne, får gang i dit liv, med hus osv. så er der måske stadig en chance med hende?

En chance?? Fjolset
Jeg tvivler på der er noget at gøre.
Hun vil ikke have jeg kontakter hende mere, og det bliver jeg jo nød til at respektere.
Hun ville alligevel aldrig komme til at stole på mig igen, og det kan jeg takke mig selv for..
Jeg tror det ville ha´ været nemmere for mig, at holde mig fra fest og druk, hvis vi havde haft mere kontakt til hinanden.
Vi har skrevet meget sammen, men kun set hinanden en enkelt gang. Jeg ved det ikke er nogen undskyldning.
Hvis jeg fik muligheden ville jeg hellere end gerne stoppe med at gå i byen, for at vise hun betyder noget for mig, men nu er det for sent.
Lige nu har jeg bare lyst til at ta´ i byen og fyre den HELT af, nu hvor hun alligevel er ude af mit liv, men omvendt synes jeg det ku´ være så fedt, hvis jeg ku´ ta´ i byen, drikke mig mega stiv, og alligevel sige nej til stofferne. Jeg ville nyde at kunne skrive til hende sent om natten, at jeg havde været ude for fuld musik, men denne gang havde haft viljestyrken, til at sige nej til stoffer, men jeg tror bare ikke hun ville tro på det.
Hvis jeg vil være sikker kan jeg bare blive hjemme, men det gør ikke nogen forskel længere. Hun er ligeglad nu. Forståeligt nok.
Jeg har virkelig jokket i spinaten den her gang.
Ved ikk hvad jeg skal gøre.
Jeg burde nok bare lade tiden gå, og håbe på jeg glemmer hende. Der vil nok komme en anden pige på et tidspunkt.
Men jeg har bare ikk lyst til at glemme hende.
Hun er så sød og smuk og klog,
og hun giver mig sommerfugle i maven..
Suk.......

At opgive... Fjolset
Jeg føler jeg er klar til at opgive..
Jeg har lyst til at tage stoffer, fordi hun er væk..
Jeg har lyst til at tage steroider fordi hun er væk..
Det var hende der fik mig til at tage et skridt i den rigtige retning.
Hende der har fået mig til at søge hjælp.
Hun har virkelig forsøgt at hjælpe mig, og så takker jeg hende ved at trampe på hendes følelser..
Jeg fortjener slet ikke at være sammen med hende.
Ikke efter den behandling hun har fået..
Socialfobi´en har gjort, at jeg ikke turde møde hende. Nu er hun hjemme på ferie, og jeg føler faktisk at jeg er klar nu, og så fucker jeg det hele op..
Simpelthen for dumt..
For dumt at såre et menneske, som har været så sød ved en, hele vejen igennem...

hmmmm kan sætte mig i hendes sted men og så dit anonym
for jeg er selv sammen med en fyr der tager noget i weekenderne.. og jeg er også modstander af stoffer meget faktisk...
og jeg gik også fra en fyr før pga at han tog stoffer men da jeg mødte ham jeg er sammen med nu som jeg har været sammen med i et halvt år.. var det noget helt andet... jeg accepter nogenlunde han gør det... men har du tænkt over hvordan du er når du har taget noget? om du forandre dig? for det var grunden til at jeg gik fra min tidligere kæreste... men igen hvis hun ikke vil have dig selvom du gør det i weekenderne så vil jeg sige ærligt at hun ikke er den rigtige for dig... for verden er sådan i dag... men som sagt grunden til hun ikke vil være sammen med dig MÅSKE er fordi du forandre dig meget fra den du er og så til hvad du bliver når du har taget noget...
håber mine ord har hjulpet dig lidt :)

Et møde.. Fjolset
Vi hat kun mødt hinanden en enkelt gang, for to måneder siden, og der havde jeg ikke taget noget, så hun ved ikk hvordan jeg er, når jeg er på stoffer. Kun ud fra de beskeder jeg har sendt hende.
Måske jeg ændrer mig lidt når jeg tager noget, men kun til det positive, da jeg bliver meget rar, kærlig og forstående overfor andre mennesker.
Måske vi slet ikke passer sammen, når vi først lærer hinanden at kende, men det får jeg jo heller ikke muligheden for at finde ud af nu..
Jeg kan godt se ud fra det vi har skrevet sammen, at vi er meget forskellige på nogen punkter..

Du skal elske dig selv før Eks - misbruger
du kan elske andre....

Jeg er selv eksmisbruger og kender lidt til dine problematikker. Dine kæreste kan ikke leve med at se dig ødelægge dig selv sådan, hviket jeg godt forstår.
Hvis du gerne vil være en god kæreste så begynd at gør noget ved dit misbrug.
Jeg er går selv til møder i AA og NA og har nu ikke rørt noget stof eller alkohol i 4 år så det kunne være det også var noget for dig.

Her har du et link til siden og så håber jeg du kan bruge det til noget.....

http://www.anonyme-alkoholikere.dk/
http://www.na-kbh.dk/
Held og lykke

Kender det..... eks-misbrugeren
Og hvis man starter igen er det ligesom at pisse i bukserne på en kold og våd efterårsdag det varmer KUN i 3 min og så FRYSER man bagefter.....

kun set hinanden 1 gang?? icarus
det var ikke meget...

men hvis hun også elsker dig vil hun måske alligvel kunne tilgive dig...hvis du kommer på ret køl.

jeg har givet flere fyre ekstra chancer efter det var gået i stykker, fordi de ændrede sig.

men kunne aldrig drømme om at finde sammen med en der tar stoffer i dag.

din pige var fornuftig! og jeg forstår godt hun ikke vil leve med det.

Een gang Fjolset
Ja, vi har kun set hinanden een gang.
Hun rejste væk dagen efter det første møde, hvor hun skal bo, og arbejde i et år, men hun var slet ikke sikker på at vende hjem igen..:(
Hun har slet ikke de samme følelser for mig, som jeg for hende.
Jeg har allerede skrevet jeg elsker hende, hvilket jeg fortryder nu, da jeg er lidt i tvivl.
Har måske forvekslet forelskelsen, med at elske..
Hvis ikke hun var flyttet, bille vi kun være få minutter fra hinanden, men nu er vi flere timer væk..
Jeg har lyst til at lægge mig til at sove, og håbr på jeg aldrig vågner igen.
Så svært er det...

Tak Fjolset
for linket, men det er ikke fordi jeg har et desideret misbrug.
Det ikk sådan at jeg sidder og tripper efter at få noget, har bare svært ved at lade være, når jeg bliver fuld..

Samme her eks -misbruger
jeg kunne heller ikke lade være.....når jeg først var kommet igang.........havde som regel nogle vilde ture i weekender og ferier.......
Jeg havd enok det man vil kalde et kvartals misbug
En alkoholiker og en adict er ikke kun en der sidder på bænken. Jeg gjorde en uddannelse færdig...passede familie og alt muligt........så prøv at se om AA er noget for dig..Giv det lige en chance......

Jeg Fjolset
har skrevet en besked til hende idag, hvor jeg skriver at jeg ligger mit liv om NU, og at jeg har brug for støtte fra min famile, og mine venner, og at jeg har brug for hende.
Men uanset om hun er der for mig eller ej, så vil jeg stadig ændre mit liv.
Hun har ikke svaret på den, og tror heller ikk hun gør det.
Jeg vil ikke bombe hende for at få et svar, for det ved jeg hun hader, men jeg vil skrive til hende i morgen eftermiddag, og bede om et svar.
Hvis hun svarer er jeg næsten helt sikker på det bliver et nej.
Sidste gang jeg fuckede op, var hun næsten sikker på jeg ikk ville få flere chancer, så det er nok for sent nu.
Men jeg bliver ved at håbe.
Jeg holder så meget af hende...:'(

Hvad er det for noget vrøvl? TheBo
"behøver man at give en forklaring på at man ikke kan leve med at ens kæreste er på stoffer...... - troede virkelig sådan noget var indlysende."

Det er da noget uoplyst vrøvl for at sige det ligeud.

Det er vigtigt at skelne mellem stofbrugere og stofmisbrugere. Hvis man tager noget en gang imellem på et fornuftigt plan (altså sætter sig ind i stoffets virkninger og bivirkninger), så er der jo intet problem. Jeg ville sagtens kunne leve med, at min kæreste tog noget engang imellem, hvis det blev gjort med måde - og jo, man kan GODT indtage andre rusmidler end alkohol uden at være narkoman, lad os få det slået på plads en gang for alle.

Problemet her ligger i, at manden har lovet sin kæreste ikke at gøre det. Det er et tillidsbrud, og man kan i denne situation ikke tale om fornuftig omgang med stoffer. Hvis man ikke kan lade være, når man drikker, har man i mine øjne et forkert forhold til det.

surt F.eks. Tarzam
Jeg kan godt se hvorvidt at dette kan skabe grund til at stoppe med div. stoffer - men jeg synes at for en person som dig, er det vigtigt at komme andre i forkøbet? for hvad var det der var problemet her.


Havde du et misbrug? var det dit brug af stoffer der ødelagde dit liv? eller var det omverdenens manglende viden på stoffer der ødelagde dit liv?..

at en person nægter at være sammen med en anden på grund af den slags ting kan da være forståeligt når staten bliver ved med at fylde vores hoveder med løgne! "man dør af det!" "du bliver dum af det!" "det er sindsygt at gøre!".. - så når du nu er igang med at "ændre dit liv".. så lad dog for guds skyld være med at give stofferne skylden, men fortæl folk sandheden..

at folk der afprøver ting ikke er farlige, men misforstået...

Hvis du læser alle fordommene, og vælger at tro på dem, på nazistiske hjemmesider så får du ca. samme forhold til sorte/invandre, som hvis du går i folkeskolen 10 år og så kigger på en der ryger hash...

er det en god ting? er det godt at vores stat vælger at manipulere med os?