Stol ikke på kvinder der er skruk

Stol ikke på kvinder der er skruk Søren
Stol ikke på singelkvinder der er skruk. De ender med at være så draget af deres æggestokkes signaler, at de kun får en mand for at få børn med ham. Så mænd, vogt jer hvis I møder en singel skruk kvinde der med det samme taler om at få børn, man kan ikke være helt sikker på deres intentioner, om de virkelig vil have en for den man er eller om de forblændes af deres trang til at få unger.

Jeg synes sørme jeg ser flere og flere eksempler på dette jo ældre jeg bliver (er 31). Føler jeg er helt heldig at have været med min kæreste i 5 år, så jeg ligesom ved at hun gerne vil have MIG og ikke behøver at rende ind i de andre problemer.

Nu er det jo en generalisering jeg har lavet, men synes bestemt den holder ret godt stik.

Har du oplevet noget lignende ??

Not a secret Oliver Mark
når kvinder bliver sådan desperat skruk og taler om børn med det samme, viser de sig fra deres mest ucharmerende og påtrængende side.
Jeg havde sådan en kæreste da jeg var 30. I starten gav jeg hende lov til at plapreløs, men til sidst druknede jeg i det og kunne ikke finde ud af om jeg egentlig bare var lidt presset til det med at tage stilling til om jeg ville have børn eller om jeg REELT gerne ville have nogen. Det kunne hun ikke forstå. Hun tog ihvertfald meget lidt hensyn til det og så måtte jeg gøre det forbi med hende.
Hun var selvfølgelig helt knust, for nu ville der jo gå lang tid inden hun kunne få børn. Så skulle hun først møde en ny mand osv.
Så var det jeg tænkte, var det MIG hun kom sammen med eller var det tanken om at stifte familie hurtigst muligt hun kom sammen med ???
Døm selv :0)

Dér må jeg være enig laddyladdy
Min bror kommer sammen med sådan en skabning som du beskriver. Jeg kan personligt ikke fordrage hende, har prøvet.

Hun er en syg høne der er fuldsændig besat af at stifte familie, så jeg tvivler meget meget kraftigt på hvorvidt det er min bror der betyder noget. Han betyder noget i form af, at nu er hun et skridt nærmere at få børn, som hun har villet have siden hun var 20 (er nu 30 år). Man kan jo lade det tanken stå lidt for sig selv om hvorfor hun mon ikke har haft nogen kæreste i lang tid..... hm hm hmmm. MON de er flygtet ?? :-D Håber også min bror snart ser lyset inden hun bliver en dominerende kælling der bare vil have tingene på hendes måde så hun kan få de unger. Hun er allerede begyndt. Jeg er en kender på området, har set mange af slagsen :0)

En af mine kammerater kom sammen Rene Willum
med sådan en af slagsen. Hun blev mere og mere umulig som tiden gik. I starten ahvde hun meget travlt med at charmere sig ind hos alt og alle, men vi lugtede hurtigt lunten, da hendes sande jeg kom frem.
Og faktisk tror jeg i bund og grund at hun er en sød person, men de der æggestokke dominerede hende totalt og hun var ganske forfærdelig til sidst.
Heldigvis sluttede forholdet og min kammerat har fundet en der oprigtigt vil have ham

Kommer an på Benja
hvor LÆNGE de har været skruk. Hvis det er noget de lige er begyndt på når man lærer dem at kende, så har man stadig mulighed for at bremse dem ned til et acceptabelt niveau for omgivelserne

Godt for ham :0) Benja
Har fundet ud af, at det er særligt pædagoger der er helt ulidelige mange gange. Så hvis man ikke ønsker sig børn sådan lige nu, så er det en god fingerregel at holde sig fra pædagogerne.

en skam Benja
at de sådan formår at ødelægge det for sig selv :-/

stop NETOP på kvinder der er skruk :o) kvinde40
DE siger da i det mindste hvad de vil!
DE siger i det mindste rent ud at kontakten med dig er for at få børn og stifte familie.
(... modsat mænd der taler om romantik og fremtid, og alle de planer de har for at lave dejlige ting med hende... men som ikke holder een meter hen ad vejen - rent scoreævl (genetisk betinges???)

Så hatten af for de kvinder der blot melder menneskehedens natur ud! - og kan du ikke li hende el. tanken om børn, er det enkle jo at gå. UDEN at nedgøre hende el. det biologiske fantastisk smukke i lysten til afkom.

Enkelt, ikk *SSS*

Skruk kvinder kan skræmme Persson
selv den bedste mand væk. Jeg begriber ikke at de ikke kan slappe lidt af, for det ender jo bare med at man fyrer dem til sidst, fordi man ikke kan få luft

Det er vist ikke HELT der der menes Benja
Tror at pointen var, at man kan være ret meget i tvivl om hvorvidt hun bare er interesseret i at få børn eller om hun rent faktisk er interesseret i den hun er sammen med og som hun SÅ kan få børn med. Det er dér den skærer. Fair nok at man finder en kæreste og man er glade for hinanden og man ved at hun oprigtigt vil én, så er der jo ikke den store risiko ved at få børn hvad forholdet angår. Men der findes MANGE af den anden slags. Og DE kan virke skræmmende og falske

Den type kender vi alt for godt Benja
Håber også for ham at han ser lyset I TIDE :-D

I TIDE, siger du ?? laddyladdy
Ja tak - og det må gerne gå lidt tjep !!
Tror dog først det går i stykker når de flytter sammen, for det har jeg en fæl mistanke om at hun presser ham til at gøre sådan ret snart.
Dvs jeg kommer sjældent på besøg. Hvilket jeg for øvrigt gør i forvejen. Mødes mest med min bror ude i byen :0) Det er hyggeligt

Hvad havde du forestillet dig? Veninden
at du er "nok"? Hvormange facetter tror du en kvinde har? - Jeg har aldrig mødt en mand der kunne dække selv en enkelt kvindes behov. Hvis I ikke skal være fædre og skaffere hvad fanden skal vi så bruge Jer til?

Pengene tjener vi selv, veninderne er vi fortrolige med, vennerne fester vi med, kollegerne spiller vi golf med - hvor kommer du ind i billedet?

Lad være med at optage pladsen, hvis du ikke vil udfylde den!!!

Bare et godt råd.

Forkert udtryk. Skruk betyder gold. Snemanden
Du mener "I brunst" eller "I løbetid".

Frøken kynisk Manden med kanden
Hvad er det for en følelseskold og kynisk indstilling du giver udtryk for. Hvor er din menneskelighed og kvindelighed ?

For satan en hyæne du er !

Du har næppe forstået det Søren
Jeg siger at nogle kvinder kan godt bare tænke i børn med det samme således at det går forud for hvad de egentlig føler for manden. Det er den slags forhold jeg ikke gider, men jeg kan forstå at du følte dig truffet ??

whatever Søren
så kalder vi det det :0)

Det gjorde hun sikkert laddyladdy
Det var nok min brors tåbelige kæreste der skrev indlægget...hæ hæ :0)

Nej, jeg tror måske nogle kvinder starter med at se rødt når de læser indlægget og så får de ikke læst ordentligt hvad det er du mener. Men så må du lige bede dem om at læse det igen. Jeg kan GODT forstå jer mænd at I har det sådan overfor kvinder der bare tænker i børn og så er det stort set underordnet hvem de får dem med. Det er børnene og rammerne der er interessante og så er manden skaffedyret. ´De bliver fælt overraskede når manden får nok og skrider hæhæ - så kan de fandme lære det :-D

Passer desværre ikke... miss-mee
...skruk er det en høne er, når den vil ruge på æg. Det kaldes også liggegal:-)

...mee:-)

Det er der da ingen der gør Thomaso
De har da skræmt os væk inden man overhovedet er startet forhold med dem. Medmindre man ikke er så trænet i at opsnappe den slags meget klare vibes inden der bliver forhold ud af det.

Kan kun give dig ret.. Dater36
min ex stoppede forholdet med ordene:Du skal ikke være far til mine børn.. Hun var skruk og jeg ville ikke stifte familie sådan lige med det samme efter et par måneder. Man skal helst kende hinanden godt for det er rigtig hårdt at få børn og man skal være sammen i mange år, hvis ungerne skal have en god opvækst. Desuden så er det noget overdrevent hvor fedt livet er med børn. De er lisså stor en gave som de er en byrde.

Personligt foretrækker jeg egentlig et liv uden børn, men kan da godt overtales hvis jeg tror på at hun virkelig er et godt menneske som vil opdrage ungerne til at blive gode mennesker selv om jeg skulle falde fra i utide.

du har fuldkommen ret.. Linefie
..det er meget præcist skrevet..
mænd er sæddonnorer - ganske enkelt andenrangsmennesker!

når manden får nok og skrider? Linefie
Hvis det alligevel er børn man er interesseret i, og ikke en eller anden mand der tror han er Guds gave til kvinden, så er det da vidst kun en fordel at han ryger og rejser..Det gør det hele en del nemmere!

Mars og Venus? Daphne
Jeg tror dybest set det handler om nogle store forskelle på mænd og kvinder, det her. Mænd aner ikke hvad det vil sige at kunne føle på sin krop, at man skal ha' børn NU, for om ganske få år er det for sent. Fatter I det?? Hvis man som kvinde er i starten af trediverne både VED man og MÆRKER man, at allerede ved de 35 år daler frugtbarheden og der er større risiko for misdannelser hos fosteret. Prøb engang at forestille jer, mænd: At I vidste, at I fra I var ca. 35 blev jeres sædkvalitet drastigt forringet, og at I, når I var et par og fyrre og så var sædkvaliteten statistisk meget dårlig og BUM, så duede den ikke til mere. Hvordan ville det indvirke på jeres hele system? Hvis I ikke bare VIDSTE det med jeres hoveder, men også mærkede det i jeres krop?? Der kommer et tidspunkt i kvinders liv, hvor det BLIVER et spørgsmål om at få børn snart eller måske aldrig at få dem, og hvor man langt hellere laver en UPS'er end blir ved at vente på Mr. Right.

Når dét så er sagt.. så forstår jeg godt at mænd kan blive bange for at rende ind i en kvinde, hvor de ikke kan afgøre om kvinden faktisk er faldet for HAM eller besat af tanken om at få børn.. her er det to forskellige behov, der kolliderer. Og drenge: tænk på: når I er så vilde med porno og onani og sex med alle mulige kvinder, så handler det også om en BIOLOGISK trang, dybest nede, om at formere jer - sprede jeres sæd. Dén trang manifesterer sig altså på en anden måde i en kvinde i trediverne,, that's it! Det er det biologisk faktum.

Men mænd kan jo også blive 'skruk'. Jeg har mødt en mand +´50, der mente, at han ville forelske sig i den kvinde han en dag 'kom til' at gøre gravid, af den simple årsag at hun bar hans barn. manden havde ikke mødt den rette kvinde og var nu parat til at få barn med den første, den bedste, der ville lægge krop med, og tilmed forelske sig i hende, fordi hun ville! Det sker bare 15-20 år senere for mænd. Så kære mænd, der skriver de her indlæg: er I mænd i slutningen af fyrrene, der IKKE har fået børn endnu, eller?? Tag dog og se en sag fra flere vinkler..

Og kvinder: prøv at behersk jer bare lidt.. jeg gør selv mit bedste, selvom det er SVÆRT som singelkvinde på 34...

Mange hilsener,
Daphne

Tilføjelse: skrukke mænd! Daphne
Nu faldt jeg 'sjovt nok' lige over en blog, hvor en mand på 43 fortæller om sin skrukhed og en anden svarer:

"@Kent: Klap lige hesten, mester! Lige så lidt som mænd vel har lyst til at føle sig som sæddonorer har kvinder heller ikke lyst til at føle sig som fødemaskiner, så hvis du skal have børn med hende der må du nok (for en stund) lade som om det er HENDE og ikke hendes livmoder du vil have :-)"

Se tråden på:

http://takashimaya.smartlog.dk/om-m-nd-der-er-skruk-post128413

- så ja, det ER en trang der kommer til de fleste af os - bare naturligvis senere til mænd, og måske ikke i samme DESPERATE forstand, fordi mænd i princippet kan få børn til de falder om som 90-årige..!

... Larsemand
Hold da helt kæft, ja lad os som mennesker skulle BRUGE hinanden til noget praktisk ellers er vi intet værd. Det er bare synd ford dig at du kun tænker på andre mennesker som at de skal dække dine behov. Jeg tror du har et forfærdeligt liv hvis det er dit menneskesyn.

Hold kæft hvor er i alle sammen sure... GGg
Når en kvinde er skruk, bør man tænke på at det er et naturligt instinkt, som hun sikkert ikke er klar over.. lad være med at få det til at lyde som om hun er blevet et ondt besat monster. Der er mange situationer man kan tænke over hvorvidt der tale om kærlighed eller noget andet. Der er folk(ofte mænd) der er sammen med kvinder for at få sex. Der er nogen der har kærester for at få accept og nogen fordi de er ensomme. Fælles for alle er at de sjældent er helt klar over det. Måske er kvinden fra starten glad for sin kæreste, og hun ønsker børn med ham, og så kører møllen derfra.

Hvad skal en skruk kvinde så gøre? Truntemus
Som det er blevet nævnt før er det ganske rigtigt biologisk korrekt at en kvinde der er i 20'erne er klar til at få børn. Biologisk set er vi jo alle for gamle til at få børn når vi er 30! I naturens fæle verden er hunlige dyr fuldstændig som os kvinder. de er skruk for at få afkom! den vigtigste opgave på denne jord er at få afkom.

Mit spørgsmål til alle jer gutter.. Hvordan skal en skruk kvinde så få børn, hvis hun er så uheldig at hendes udkårne er stukket af og udsigterne er lange? Personligt har jeg en drøm om at få børn inden jeg bliver 30. Skal hun gå ud og blive spontant gravid, ville I så overtage som faderrollen?

Noget andet er kvinder som ikke har haft det nemt i kærlighedslivet. på et eller andet tidspunkt opgiver man ideen om kærlighed og romantik fra en partner. Men man ved at der vil herske en helt speciel kærlighed mellem mor og barn. En dragende tanke. Ubetinget kærlighed.

Manden før børnene eller omvendt? Stine34
Jeg forstår ikke dem, der kun har børn i hovedet og bare gerne vil have dem med den første den bedste mand. Man skal leve sammen med manden i 40 år og børnene i 18-20 år. Så for mig er manden vigtigere end børnene. Med mindre man dybest set ikke gider at leve med en mand, men kun med en tjener. Desuden har man jo selv indflydelse på, hvordan børnene bliver - det har man ikke på manden. Han er "færdiglavet" hjemmefra.

For mig forekommer skrukke mennesker utroligt besidderiske, så der ville jeg også løbe langt bort.

Ubetinget kærlighed? Stine34
Den tror jeg ikke på.

Jeg tror desværre, at du vil opleve de samme problemer med dine børn som du oplever i kærlighedslivet. Børnene vil bare først kunne give udtryk for det, når de er over en vis alder - og på det tidspunkt vil det give sig udslag i deres adfærd.

Jeg tror, at dine kærester gennem tiden har følt at du har været for omklamrende.

Så mit råd til dig er: Accepter, at du ikke kan tvinge andre mennesker til noget - heller ikke børn.

Mennesket hader at blive tvunget til noget de ikke bryder sig om - også at få børn på et tidspunkt, der ikke passer ind i deres liv.