Stop dyretransport til udlandet NU

Stop dyretransport til udlandet NU Nexus X
det er dyrplageri og skaber arbejdsløshed.
Hvis vi sender vores råvarer til udlandet for at blive manufactureret og genimporterer dem som færdige produkter som pålæg, læder, børster, skind, kødmel, og benmel, etc er vi ikke bedre end en Bananrepublik, vi tvinger danske arbejdere i arbejdsløshed og på efterløn, kontanthjælp, eller udvandring.
Regeringen tillader vores upatriotiske spekulanter at skumme fløden,
regnskaberne holdes ude af Danmark og de danske skatteydere betaler gildet.
Hvorfor er der ikke ET politisk parti som protesterer?
Dette omstrukturerer Danmarks traditionelle produktioner og Danmark mister kontrol over vores verdenskendte fødevare kvalitet, og mister derved et typisk (Danish Brand). Udenlandsk arbejdsløshed takker.

Imens betaler internationale firmaer i Danmark skyhøje priser for manufacturerede specialiteter fra deres egne producenter i udlandet, som de registrerer i deres (kreative regnskaber) så det altid giver underskud her i Danmark og derved ikke behøver at betale skat.
behøver vi at importere tysk leverpostej og medisterpølse? bare for at tage et eksempel
Så der er nok at tage fat på, men hvem tør hænge klokken på Katten?

man taler om åbne grænser, petraus.
men det er nok for at stikke folk blår i øjnene.
de får garanteret et kæmpetilskud, når varene krydser grænserne.
vi kan købe tysk mælk, der er 2 kr. billigere i danmark.
forleden købte jeg rullepølse, hvor noget af kødindholdet, kom fra spanien.

de danske bønder overlever på de fantastiske tilskud de får fra EU, en slagtet gris vejer ca. 70 kg. og bonden får højst 3 kr. pr. slagtet kilo, indmaden, hjertet, lunger, nyrer, hovedet, flommefedt fra lungerne, grisetæer, og masken, grisens ansigt, bliver farvet og saltet, og sendt til afrika, ørene bruges til hundefoder, og en kirtel i hovedet bliver boret ud, og brugt til insolin.

ovennævnte hoved og indmad, betaler prisen, for at få grisen slagtet, og desuden er der et tillæg, som danske forbrugere skal betale.

kun de bedste svin går til exsport, grise med blå stempler bliver solgt herhjemme, og det grise som dyrlægerne har taget fra, fordi de måske har bylder, eller lungehindebetændelse, den med 1 klasses kød, gælder ikke for kødet som sådan, men er en defination på, at dyret er fuldstændig sygdomsfri, og det er dyrlægerne der bestemmer.

grisene bliver klasificeret i a, og a1, b, og c, c betyder aT fedtlaget er for tyk på filetten, og det koster bonden penge, forbrugerne mærker intet, de får blot en dårligere kvalitet.
enhver landmand vil blive lykkelig, for at sælge en SORT gris, nogle gange kan det skyldtes, at grisen måske vejer lidt for meget, så det koster også bonden penge.

hvordan finder slagteriet så ud af, hvem der har leveret grisen, jo når grisen er på vej op i lastbilen, så får den et hak i begge skinker, med en slags hammer, hvorpå leverandørens nr. er lavet med lange pigge, det er naturligvis smertefuldt, men under flytningen er grisen stresset, så jeg tror ikke den fatter det.

gamle søer bliver brugt til pølser, og mange uærlige slagtere, bruger so mørbraden som sschitzel, selvom en ægte schitzel er lavet af kalveinderlår.

mange bagere laver ikke længere wienerbrød og rundstykker, det bliver leveret fra fabrikker, føtex har 2 bagere i randers, og de kan umuligt lave det brødudvalg der findes på hylderne, føtex må ikke have lærlinge, for intet bliver lavet fra bunden mere.

de store brødfabrikker får lavet deres boller og rugbrød billigt i polen.

en del af problematikken skyldtes de danske arbejdere, jeg ved godt, at man skal være soledarisk med sin arbejdsgiver, men så er der fagforeningerne, det burde være enhvers ansats pligt, at anmelde de virksomheder, som snyder med råvarerne.

ægte remoulade er lavet med relish, eller saltsyltede gulerødder, blomkål, asier, løg, samt diverse kryderieer, men i dag er det udelukket lavet med hvidkål, fordi farven er billigere end rødkål.

rødbeder og frugtsalat er lavet af roer, og vingummi er lavet af farve og *gelatine, kogt på grisehoveder, tænk bare på, hvor stiv en julesylte er, tidligere brugte man stivelse fra støren, men det er slut nu.

Dyrevelfærd? ingalil
Troede altså lige, du var dyreven, og at det var derfor, du gik ind for stop af transport af de stakkels levende dyr.

Det var så ikke det, dit indlæg handlede om, men hvad mener du om at behandle levende dyr så groft, som vi ofte har set det beskrevet i medierne?