Stop folkemordet i Darfur

Stop folkemordet i Darfur Anonym
Mens verden lukker øjnene, får den islamiske forbryderregering i Sudan uhindret lov til at myrde løs:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/6166305.stm

Støt kvindernes protester imod massevoldtægterne:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/6165017.stm?ls

Du virker naiv AnonymB
du ska ikke regne med den store protest herhjemme mod et politiskt korrekt folkemord. Bag massakrerne står islamisterne i Khartoum. Da ska du ikke vente noget helhjertet engagement fra f.sks. venstreføjen, Amnesty International eller Folkekirkens Nødhjælp. FN har stort ikke foretaget sig andet end yderst høflige protester til morderne i Khartoum

På den anden side er Darfur et uhyggeligt racistisk folkemord. Hvor araberne systematiskt voldtager, fordriver og massakrerer den sorte befolkning.

Modild og lady-in-red ljs
har en mening om alt.
De kunne komme med deres forklaring her.
Hvis de ikke gør eller strør om sig med ligegyldige link til videoer, kalder andre knaldperler eller skylder regeringen for det, så opfatter jeg at det der sker er helt ok efter deres opfattelse.
Jeg kunne også tænke mig at få nogle forslag eller tiltag, for at forhindre den humanitære katastrofe.

Må jeg blande mig? rodvad
Vel, jeg gør det ligevel. I Dafur er der større behov for indblanding end noget andet sted. Den barariske diktatoriske ledelse i Sudan skulle været stoppet folængst. Men der er ikke olie i Sudan, derfor er der ikke den store interesse.
Andre muslimske lande burde også være interesseret i at stoppe dem. For det første taber alle muslimer masser af prestige, for det andet er det truende overfor dem selv.

Lad dem dog slås. anonym
Vi Danmark skal bare blande os uden om.Hvis de vil slås dernede,jamen så lad dog dem gøre det.

Du har selv givet svaret anders and
Da de er muslimer må de godt, da muslimer har lov at begå alle tænkelige gemenheder. Det er jo deres kultur og de kunne risikere at blive fornærmede og voldelige hvis de ikke får deres vilje.

det anonym
Det interesserer ikke venstrefløjen og de fremmede muhamedanere, som f.eks araberen ladyboy-in-burka/modild, at muhamedanere dræber civile i Sudan. Det er meget mere interessant at kritisere Fogh, Bush og Blair, der kæmper mod islamisk terror i bl.a. Afghanistan og Irak.

noget af sandheden boris karloff
Er at Rusland og Kina blokerer for en løsning på dette folkemord og hvad deraf følger. Disse to lande beskytter dette naziregime i Sudan. Begge lande har store interesser i at levere våben til Sudan, sådan blev det oplyst i tv her til aften. boris karloff

Rigtigt.... Sandheden
Der er en larmende tavshed fra venstrefløjen om Darfur, hvor det ellers går udover civile, som venstrefløjen ellers hævder at forsvare og støtte mod overgreb.

Men måske er venstrefløjen nu fanget i deres egen fælde, hvor de fordømmer vestlig indblanding i Irak og Afghanistan, hvor det ellers går udover bevæbnede oprørere, så de ikke kan acceptere indblanding i Darfur?

Gad vide hvad deres undskyldning for ikke at blande sig vil være, eller hvad den vil være den dag de accepterer indblanding fra vestlig side.


Det må være skønt at leve i en så ensporet verden, at alt gøres op i had til VK regeringen og Dansk Folkeparti. Husk at hashrygning ER skadeligt for intellektet.

Tilgiv den Røde Lady, thi hun(?) ved ikke hvad hun fabler om.

Dejligt at VK+DF tør gøre noget ved problemerne, i modsætning til det røde kabinet som kun forværrer dem og lukker øjnene for realiteterne.

Olie er desværre AnonymB
netop en af forklaringerne på hvorfor, Khartoum har fået så lang snor. Folkemordet på de sorte i Darfur er bare ét af mindst tre folkemord som regeringen i Khartoum står bag. Der blev myrdet omkring to millioner sorte i Sydsudan. Pågrund af oljen fik det lov til at foregå i årevis uden andet end høflige prostest noter. Blandt andet valgte den svenske regering fuldstændig at lukke øjnene for folkemordet efter at det svenske oljeselskab Lundin Petroleum fik en lukrativ koncession i Sydsudan

Tavshed? mizzinglink
Tænk at i selv i noget som alle kan være enige i (næsten), vælger at bruge pladsen til at fortælle om den onde venstrefløj. Er i radio Holger? Mig bekendt er det Per stig der blev fotograferet i Afghanistan med mudhjahediner? I er fulde af varm luft - ignoranter ---- STOP FOLKEMORDET I DAFUR!!

Kald det en protest Sandheden
mod den røde lady som ikke bestiller andet end at rakke ned på regeringen og DF uanset hvad hun? udtaler sig om.

uvidenhed ANONYM
det er kinesiske og svenske olie interesser
de gør landet interessant, hvorfor blander du dig i ting du ikke har en skid forstand på ?