Stop Horsens, Madonna og Stones

Stop Horsens, Madonna og Stones Svenskeren123
Horsens er ikke i stand til at håndtere arrangementer med Madonna og Stones, og det går ud over lokalbefolkningen.

Læs artikel

http://www.funnet.dk/module/modulekernel.php?kernelid=19&p1=1&p2=66

Åhh hvor det typisk! komododragon
Nu sidder der nogle københavnere og har skrækkeligt ondt i røven over at Horsens har løbet med en stor koncert for næsen af dem.
Uha så skulle det både forbydes og straffes.

Til det der med at Horsens er for lille til at holde sådan et arrangement. Sikke noget fordrukkent sludder. Det ville svare til at sige at Roskilde er for lille til at holde Roskildefestival.

At byen er fesen og småkriminel er noget tåbeligt, snævertsynet og fordomsfuldt ævl. Byen er blevet begavet med et statsfængsel så selvfølgelig skal den have det rygte. Men byen har gjort en kæmpe indsats for at slippe af med sit ry som en kedelig fabriksby som den måske var for 20-30 år siden. Det har de gjort med stor succes og det skaber selvfølgelig misundelse! Ikke mindst i København som tror den har patent på kulturliv og store arrangementer.

Til det med at folk er blevet forsinket.
Ja det kan sgu da vel ikke komme som en stor overraskelse at det skaber forsinkelser når over 80.000 mennesker skal lukkes ind på den samme koncertplads.
Sådan er det fandeme også hver gang en masse vestdanskere må rejse til store arrangementer i København. Københavnerne er bare så forvente at de bliver hysteriske som små forkælede snotunger når det til en afveksling er dem der må rejse den modsatte ende af landet til en koncert.

Det er til at brække sig over.

FLOT KLARET Horsens og allle de frivillige knolden
Horsens kan være STOLT - flot klaret - ja misundelse er en grim ting

sletteknappen laddyladdy
SÅ har vi vist læst det indlæg mange gange !!!! Det er ok bare at skrive det én gang, ik´ :0) Folk skal nok læse det alligevel hvis de er interesserede

tag dig ikke af dem !! laddyladdy
Rapporterer herovre fra, at de fleste synes det er helt fint, at der også holdes koncerter med store navne i Jylland. Der er bare lige nogle enkelte brokkehoveder der bare skal være på tværs. Sådan er det altid, det er en skam.
Men de fleste herovre har ikke noget at invende, vi er rare nok :0)

Var din mund Ebbe Sand
og dine fordomme. Det er som oftest ikke københavnerne der brokker sig, men primært folk udefra. Men hvad, for jyder er hele Sjælland jo København !