Stop kongehusets forbrug !

Stop kongehusets forbrug ! franklin
Det hører ingen steder hjemme, at en familie- de kongelige - skal have så mange penge, mens unge,ældre og syge ikke altid kan få økonomien til at hænge sammen og må fimde sig i besparelser her og der; selv en busbillet er blevet en dyr omgang og detv er beskæmmende at se de to unge: "Pingo" og "Kængo" lege i sandet på Tasmo. Ud med dem- og det kan ikke gå hurtigt nok!

Helt Enig tina
Du har så ret, jeg og mange andre er helt enige med dig. Det er fuldstændigt latterligt, at vi skal sidde og glo på, at de morer sig, rejser og fester på befolkningens bekostning. Når mange mange mennesker knap kan få livet og økonomien til at hænge sammen. Sygt. De skal ud...Man bør gøre som de kloge Grækere gjorde, smide dem på porten simpelthen. De er simpelthen Danmarks største og dyreste bistandsklienter. Men i dette land har vi desværre demokratur, dvs at man ikke må tale dårligt og nedsættende og kongehuset...hvilken diktatorstat i virkeligheden..Men danskerne er hjernevaskede og naive og bør åbne deres øjne og sige fra...Vi gider ikke have dette cirkus af deres kongelige højheder, hvor vi andre er undersåttere, sådan er verden ikke mere idag...VÅGN OP...og fasthold demokratiet...

Yup enig! ...zzz...
yeah jeg er total enig. Hvorfor skal vi spilde vores penge på deres morskab.... Især når der bliver sparet her og der... Det er ikke fair..
Ameen for that!!

ENIG!!! Maja
Jeg er helt enig! Desuden er det da forkert at nogen fødes til at være bedre end andre!

ENIG ENIG paladinbee
det er jo sygt de skal det

jamen ppp
jamen - hvornår gør vi noget ved det ?

hlfjkl flfjl
vlchfl