Stop med p-piller??

Stop med p-piller?? Anonym
Jeg har taget p-piller i 10 år. Nu har min kæreste og jeg besluttet os for at få et barn, og derfor er jeg holdt op med at tage p-piller... Grunden til at jeg fik dem i første omgang var pga menstruations smerter... Jeg var 15, men havde endnu ikke fået regelmæssig menstruation... Er der nogen der har erfaringer fra sådan en situation?? Vil mine smerter komme igen ved menstruation?? Vil jeg få den regelmæssigt - indtil jeg bliver gravid altså??
Håber at der er nogen som kan hjælpe mig...

Hejsa Rikke30
Først og fremmest: tillykke med beslutningen om at få barn!!
Jeg stoppede også med p piller efter 10 år, og min cyklus fortsatte som den plejede...dvs stabil. Jeg har aldrig haft de helt store mens smerter, men det var det samme da jeg stoppede. Jeg ved ikke, i dit tilfælde, om du vil opleve de store smerter igen.
Prøv på www.netdoktor.dk under siden "snart gravid" der er der en masse i samme situation som dig, måske er der nogle som ved noget om netop det du spørger om.

Men held og lykke med baby-projektet :-)

Hilsen Rikke (som selv fødte sit første barn i Maj)

pause beirut
hej.
jeg stoppede også men det var fordi jeg ikke havde fast kæreste mere, menustration blev væk i næsten 4 mdr indtil jeg mødte en anden fyr som sikkert satte det igang igen.. mener jeg læste i indlægssedlen at det kunne forekomme.. synes måske 4 mdr var lidt længe..

jeg stoppede også gnaek
efter 10 år og havde de samme bekymringer som dig, startede forøvrigt også af samme grund som dig...
Jeg har ikke oplevet stærke smerter ved menstruation, meeen dog lidt kramper. Slet ikke voldsomt (ikke engang så slemt at jeg måtte tage piller for det) som før jeg startede på p-piller.
Min menstruation var en smule uregelmæssig de første 2-3 måneder men nu er det hele som det skal være.
Held og lykke med ønskebarnet!!

Jeg ved ikke... maia
Om dine smerter kommer igen, men jeg var selv i din situation for nogle år siden - og det eneste "mén" jeg fik da jeg stoppede var at jeg pletblødte i lang tid efter den reelle menses var stoppet. Men det stod kun på ved to menstruationer og lige siden er den kommet på klokkeslet - og har været helt normal.

Men det tog mig tre år om at blive gravid efter jeg stoppede. Men det er langt fra sikkert, i er ligeså "langsomme"...

Held og lykke

Tak Anonym
For alle jeres erfaringer!!
Er lidt mindre nervøs nu...
Hygge

Smerter ... Anonym
... nu ved jeg ikke hvor gammel du er - men smerter ved menstruation lindres ikke jo ældre man blir´ !!

Desværre ...

Har selv været på p-piller i en tidlig alder pga. mange menstruationssmerter ..... stoppede for at blive gravid, men måtte konstatere at det absolut ikke var blevet bedre.

Forbered dig lidt ....f.eks. ved indkøb af smertelindrende, og start med at tage dem et par dage før du forventer din menstruation ..... det tager nogle gange det værste !!


Held og lykke ...

kære anonym Anonym
af hensyn til dine smerter kan du nemt få din læge til at give dig nogle piller der hjælper eks ibutem man kan købe dem på apoteket men kun i meget små mængder og mg og de hjælper ikke ved størrer smerter. din læge kan give dig 600 mg de hjælper....
held og lykke med den evt kommende graviditet