Stop med at synde!

Stop med at synde! uffevj
Din beskrivelse af et troende menneske viser hvor lidt du egentlig ved om Gud(og om Bibelen). Men jeg ved at du har din opfattelse et sted fra, og at du ikke har taget den ud af den blå luft. Der findes mange hyklere, og mange der er vildledte af religiøse fanatikere, som i bund og grund har misforstået evangeliet. Jeg vil opfordre dig til at læse Bibelen selv, inden du udtaler dig om den vigtigste bog i verdenshistorien, som hele vores samfund er bygget på.

For at tage imod Jesus Kristus, og altså ikke bare tro på ham som en hypotetisk figur der gik rundt for knap 2000 år siden, men for at få et personligt møde med den opstandne frelser, så bliver du nødt til at erkende at du er en synder, dernæst bede om tilgivelse, og samtidig være villig til at omvende dig fra dine synder. D.v.s. at du ophører med dine onde gerninger, som du bliver bevidst om, ved at lade Gud ransage din sjæl. Der står skrevet, at Gud vil dømme enhver efter hans gerninger. Og vi har alle sammen syndet imod Gud. Men ved at omvende os fra vores synder, og tage imod Jesus Kristus, kan vi blive født påny, d.v.s. at vi kan få en ny chance, og få hele vores synderegister slettet, en gang for alle. Tager du ikke imod Jesus, så vil du for det første gå fortabt, blive dømt af Gud for ALLE dine overtrædelser, og du vil desuden gå glip af den største glæde der kan opnåes i et menneskes liv, og ikke mindst ramme ved siden af det, som var formålet med dit liv.

Min kære meddebbatør, og medborger i det danske kongerige. Du er ikke nogen tilfældighed. Det burde være åbenlyst for enhver, at alting her i livet, ikke på nogen måde kan være en tilfældighed. Se bare på en solopgang, eller dybt ind i øjnene på en du elsker. Gud har skabt dig med et bestemt formål for øje, fordi han elsker dig, og ligesom en kærlig far ønsker at se sine børn lykkelige, så ønsker Gud også at se dig lykkelig, og jeg kan garantere dig for, at hvis du ikke søger Gud, og lærer ham at kende, så vil du aldrig finde ud af hvorfor du er til, og så vil der altid mangle noget i dit liv, om du vil indrømme det eller ej. Intet andet kan erstatte den plads, som Gud skal have i ethvert menneskes liv, hverken selvgodhed, eller idoldyrkelse, eller stoffer, alkohol og sex, eller velgørende arbejde, eller høj musik, eller fodbold eller karate. Uden Gud er livet tomt. Og med Gud er livet et meningsfyldt og fantastisk spændende eventyr, der altid ender lykkeligt.

du lyder som enoch hooooooooost
fandme jeg tror du og han er den samme, lige langt ude er i elle du.

The.chosen.One - Al den respekt ............................. jalmar
................du selv mener den fortjener til din egen måde at Tro på, din måde at elske Jesus på, og din Tro på din Gud.

Men jeg må indrømme, at jo mere bombastisk du er i dine udmeldinger om vores andres måde at Tro, eller mangel på Tro, falder min Respekt for din tro på Troen proportionalt.

Tro er en Tillids sag og jo mere tvungen en sådan Tro er, jo mere falder falder tilliden og forvandler sig til noget, der går over i angsten for ikke at Tro rigtigt, og dermed mistes Kærligheden i Den lære du prøver at formidle!


Og hvad er der så tilbage?Med venlig hilsen

jalmar

Kære Jalmar uffevj
Jeg er ikke ude på at få respekt for MIN måde at tro eller gøre noget som helst andet på, jeg er ude på at fortælle sandheden, så mennesker kan blive frelst.

ho ho ho. enoch.ben.enoch
Det er han ikke.

Jeg er mig, han er sig og du er dig.

Enoch

Hej Jalmer enoch.ben.enoch
Hej Jalmer,

Jeg giver dig ret.

Jeg kender alt til den kristne tro og de mere end 50.000 kirkeretninger (jeg sagde kirkeretninger og ikke kirker). Dem er der millioner af.

Alle kirkeretninger ejer sandheden til forskel fra "den anden / de andre".

De der har mest succes er af djævelen, siger "de andre".

Jeg vil tro, at the.chossen.one (one among many) er glad for sin tro, som du er for din (også "ikke tro", den kan man også være glad for).

Nå, men skulle vi ikke tage en øl og så skåle med hinanden og hinandens tro.

(et godt råd fra guller).

Det er "Bibelsk". 5.Mosebog kap. 14 vers. 24.

"Hvis helligdommen ligger så langt borte, at det er for besværligt at bringe tienden dertil, kan I sælge de varer, I skulle give i tiende, og bringe pengene til helligdommen og dér købe okser, får, vin og øl, så I sammen med jeres husstand kan feste for Herrens ansigt glem ikke at invitere levitterne iblandt jer og dele med dem...."
Citat slut.Enoch

copycat er du britzen
du snyder ingen længere, spillet er slut, løbet er kørt :

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=289&posting=718225

The.chosen.One - din udmeldning..................... jalmar
..............Der findes mange hyklere, og mange der er vildledte af religiøse fanatikere, som i bund og grund har misforstået evangeliet.

Er en "Jeg er bedre" udmelding, jeg fortrækker at sige:

"Enhver er salig i sin tro"!

Men vil dog tilføje, er man i egne øje så salig, at men ikke kan se det er til skade for andre, og / eller man i forbrødringens navn, som f.eks. hos JV, nogen lider overlast uden den rette retslige påtale, så er det enhvers pligt, at udmelde hvis man ser / fornemmer, der er noget galt, ligesom du forhåbentlig ville reagere prompte over din Nabo, hvis Barnet derinde led overlast!


Med venlig hilsen

jalmar

Hej Enoch.................. jalmar
...............jeg ville elske en SKÅL med dig, og vil tage den i tankerne.

Jeg har (Enormt meget) desværre (Da jeg elsker et godt glas Rødvin og en god Whisky) et problem med alle former for Alcohol, grundet smertestillende medicin, en halv øl eller et glas rødvin, og jeg er fortabt for omverdenen, de næste 3-4 timer --- SURT men Sandt!


SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL

Mange hilsner

jalmar