Stop misbrug-frimureri?

Stop misbrug-frimureri? MISBRUgfrihed?-frimureri?
Så vil jeg lade det op til den enkelte at bedømme hvad de syntes om at Mr Ford Mr Bush Mr Arnold Mr Rockefeller stikker hovederne sammen hver sommer og slapper af og hygger sig med at brænde et menneske offer af foran Magog i bedste Baal stil mens 50 kutter og en yperste præst står og råber ukulte tekster ud over forsamlingen i bedste ferie stemning.

http://www.savethemales.ca/251102.html

Vi kunne jo også overlade det til konspirationsteoretikere der ikke har lyst/evnen til at sætte sig ind i sagerne. Så kan deres vilde gætterier blive sandhed. Som eksempel kan vi tage det du skriver: "brænde et menneskeoffer" og "Råber okkulte tekster".

At lave en dukke som de kalder "Mr. Dull Care" (for at symbolisere det ansvar alle bærer i sin dagligdag) er ikke det jeg ser som et menneskeoffer. Et menneskeoffer er det du ser i kanibalismen, religiøse myter og eventyr.

Det de råber da de brænder dukken er "cre-MAY-shun". Ja, det kan for nogen læser som noget okkult. Men udtaler man det så hører man ordet "cremation" som er lige det de gør. De kremerer en Mr. Dull Care for at symbolisere at de nu har ferie.

Toni Blair er 33 grad frimure George Bush er 33 grad til dem der ikke viste det.


Så når du siger at frimureriet har 33 grader, så siger du ikke andet end at det findes et frimurersystem hvor der er 33 grader. Det er kun dem der er interesseret i det skotske system det kan få 33 grader.

Bush er ikke, og har aldrig været frimurer. Han var, da han læste på universitetet, medlem af "Skulls & Bones" som ikke har noget med frimureri at gøre. Han har flere gange sagt han ikke er frimurer, og der er ikke noget loge i USA der vil stå frem og sige han er medlem (tro mig, det ville de hvis han var. Det ville være god reklame for mange amerikanere).Han er højere end frimurere i Illuminati hierarki.

Blair har flere gange sagt at han ikke er frimurer. Grand Lodge og England, der er hovedsædet for frimureri har sagt at han ikke er frimurer. Grand Lodge of Scotland siger også han ikke er frimurer.Han er også højere-Bilderberg,illuminati?

Om seksuelt misbrug af børn og unge i frimureri:

http://www.mindcontrolforums.com/stopchildrape.net/coreofrape.html

Adam Weishaupt er deres Mentor og satan deres Gud men fat mod og frygt ikke for de har tabt slaget Jesus har sejren.----

Derfor synes jeg vi skal adskille denne trå og oprette én hvor vi kan snakke frimureri og én hvor vi kan snakke kvindens rolle, etc. Jeg kopierer dette svar og bruger det som en start på en ny tråd.

mvh.

JVM
Satanist-Jesuit-Katolik,CIA, Frimurer

yeah, stop baal, Love
pray jesus!

jesus saves!