Stop utroskab ved at slippe hende fri

Stop utroskab ved at slippe hende fri danjj
Jeg har en kæreste, som jeg holder meget af. I starten af forholdet gjorde hun stort set alt hvad hun kunne gøre for at gøre mig jalous. Nok fordi det var hende, der ude efter mig og ikke følte sig bekræftet.
Hun var stadigvæk venner med sin x-kæreste, hvilket egentlig ikke pirrede mig så meget, fordi han efter min mening var mindre seksuelt attraktiv og en tøsedreng. En dag kommer hun så hen til mig og siger, at hun havde danset med ham og nok var kommet til at gøre det for seksuelt, men at hun havde stoppet ligeså snart hun opdagede det var på vej hen til noget andet.
Herefter tænkte jeg lidt, hvad faen jeg skulle gøre. Der stod hendes x-kæreste, som stadigvæk var forelsket i hende, og som prøvede at forføre hende. Resultatet blev at jeg sagde til hende, at jeg fremover ønskede hun skulle tage i byen med netop ham, så hun kunne bevise det bare var en fejltagelse.
Dette har hun gjort, hvilket førte til stor frustrationer fra x-kærestens side; men ikke desto mindre er der ikke sket mere.
Piger kan ikke lide at blive kontrolleret. Hvis man bare gør det modsatte i en stor dosis og gør det counter-intuative vil det ofte ende ud med ligepræcis det man ville have. Jo mere frihed man giver - des mindre utro bliver hun; og omvendt bliver hun mere utro, hvis man kontrollerer hende. Ha tillid til at du er bedst. Det min oplevelse som jeg ville dele med jer.

Rigtigt. Kvinder er meget utro fra naturens hånd Quinden
så det bedste mod dette er at slippe kvinden fri. Og skal der være bare lidt ligestilling skal manden også slippes fri.

Ja tror du har ret kapen
Man skal bare være lidt mere ligegald med det der utro halløj så sker der ikke noget af ubehag.

Tværtimod UTROlig Kvinde ;-)
Men det giver et vis spillerum mht. utroskab at manden kan bildes hvad som helst ind - i frihedens navn selvfølgelig [;)]

Du har sikkert ret... herete
I de fleste tilfælde ja, for hvis ens partner er overbevist om sit eget værd, bliver man langt mere OPMÆRKSOM på at man mister noget, hvis man forsøger sig med en anden. Manden skal dog også vise sit eget værd ved at være opmærksom og kunne give kvinden følelsen af at være elsket. Det er når hun tvivler eller rettere ikke FØLER sig elsket, trods forsikringer om det modsatte, at nogle kvinder vælger utroskab. Og så er hun utro hvadenten han giver hende fri eller ej.

Men med mandens selvværd mener du vel også at han ved han giver sin kvinde NOK og er den bedste for hende...ved han det med sig selv, så er han det sikkert også[;)]

Jeg mener nu det samme gælder mænd. Hvis de har en kvinde, der godt ved hvad hun selv er værd, og som signalerer at hun sagtens kan undvære manden, hvis han overskrider grænsen og søger mod en anden kvinde, så stopper flirten inden den bliver alvorlig. Min erfaring..[:)]

Så jeg frygter ikke. når min mand har beundrende kvinder gennem sit arbejde. Jeg inviterer ham nærmest til at være i kontakt med dem, for at blive udfordret og for at udfordre hans følelser for mig osgå. Så jeg slipper ham gerne fri, dog ikke fordi jeg mener, at jeg er bedre end dem, men fordi jeg ved, at hvis han vælger en anden end mig, jamen så må det være fordi jeg ikke er den rette for ham - så har jeg taget fejl. Inderst inde ved jeg jo at jeg er den rette for ham! Ja indtil videre sæføli...

At give sin partner fri er at respektere ham/hende men kun et menneske der selv er en fri personlighed og hviler i sig selv, vil have format til dette!

Pusser

Og har man været utro, herete
ja så bør man vel også sætte sin partner fri, og forklare hvad som er sket og hvorfor, hvis såfremt man føler situationen nødvendiggør det. Ikke som en regel men som en frigørende handling, der kan rense ud i al det dynd der jo også samler sig, når ens følelsesliv er mudret.

Min mand blev sat fri idet jeg fortalte ham om min elsker. Mærkeligt for han havde "vidst" det hele, og havde helst bare ønsket at vi kom videre sammen, idet han også havde fornemmet, at jeg var kommet helt over det og var rolig ved jeg jo er sammen med ham 100% igen. Den anden part fornemmer/ved der er en krise, og er medansvarlig - så man er efter min mening også to om det, når der opstår utroskab.

Hm..I virkeligheden gad min mand ikke tale om det (typisk mænd?) - så det var vist mere for min skyld, at vi fik den snak. Jeg blev vel også selv sat fri på denne måde, så jeg var helt rolig, idet jeg ikke frygtede noget. Ville han mig ja så ville han det også nu ..så meget vidste jeg intuitivt.

Så man skal ikke frygte at miste den man elsker, men turde sætte den anden FRI.

For hvis man virkelig elsker, så KAN man bare ikke miste hinanden. Der er nogle bånd der ligger som et trådnet dybt i sindet og forbinder ens sjæle. Helt umuligt at skære over, hvad der er forbundet i sand kærlighed.[l][:*(][:*(][l][:)][l][;)][l][:/][l][:O][l]

osv..osv.....

Pusser

PS)
Vær mere omhyggelige derude med at elske hinanden fremfor at kontrollere hinanden - det første binder sammen mens det andet adskiller.