Stoppet afløb

Stoppet afløb anonym
Vores afløb i bruseniechen er stoppet - hvad gør jeg ved det?
Jeg har prøvet at fjerne risten også sidder det vist en vandlås, men synes ikke jeg kan få den væk.

På forhånd mange tak.

hej tartan
er hullet rundt

nix pille mrcash
du skal ikke fjerne vandlåsen.
prøv først med en svupper
prøv med en split...langt ståltråd
afløbsrens

hej tartan1
Ok du har da vist aldrig rodet med sådan noget selvfølgelig skal vandlåsen da op og renses hvis man kan det, så vidt muligt skal man da undgå kemi i afløbet, er der nogle synlige skruer oven i

Under min rist sidder der dulkis
- ja det kan da godt være, det hedder en vandlås[:D] den har et øsken som jeg sætter en krog i og trækker den op. Så kan der renses for sæbereste og hår (fanden tage de langhårede om lørdagen)

- Jeg har iøvrigt lagt mærke til, at nogle cremesæber er rigtig slemme til at stoppe afløbe - eller i hvert fald værre end andre.

fjern risten mettemokke
og sæt en klemme på næsen. Fjern hvad du kan af hår m.v. og skru derefter brusehovedet af bruserslangen. Stik slangen så langt ned i afløbet du kan, og skru helt op for det varme vand. Det er effektivt - i øvrigt også i håndvasken, hvis problemet også opstår der. Husk at rengøre bruserslangen grundigt bagefter.

afløbsrens renosto
Det eneste du skal gøre, er at hælde næsten en hel flaske afløbsrens ned i hullet ved risten.
Lade det stå natten over, og næste dag er alting klar igen

Undgå kemikalier mettemokke
Kautisk soda og lignende er også effektivt, men kan det ordnes med en gang spuling er det vel at foretrække.

Alternativt kan man kalde på sin mand med panik i stemmen, mens man står og sopper og vende det hvide ud af øjnene og se aldeles hjælpeløs ud - det plejer også at virke ret godt.

Holder også på en svupper! ayoub_dk
Sæt svupperen på, fyld evt. lidt vand på så du får godt med vakum og svup så til et antal gange... Og fjern det snask der evt. kommer op (Hår, sæberester og hvad der ellers kan være).

Evt. (formentligt ikke nødvendigt) Afløbsrens (Natriumhydroxid/kautisk soda i vandopløsning) er godt mod hår og fedt (Fedt omdannes til sæbe+glycerin, hvis det er naturligt fedtstof) osv. Men pas på emaljen, fliser osv. - dvs det bør hældes direkte ned i - og husk at det er ret kraftigt ætsende (Specielt på hud, øjne osv) så hold det væk fra huden, børn og dyr.. Og du bør nok ikke bruge en svupper mens du har sådan noget stads i afløbet (undgå sprøjt)... Skyld godt efter, og vær forsigtig med det...

Du er klart en rigtig "gør det selv" Revisor
Helt vildt, hvad i kan ødelægge i et snuptag. Der må ikke, sig efter mig IKKE komme afløbsrens i plastrør.