Stor vom lille trøje

Stor vom lille trøje Lars von skingrende sindssyg
Nogen ved ikke hvordan de ser ud, for nogen fede klamme pige, går med en trøje, så man kan se deres klamme strækmærkebefængte vom stikke ud over buksekanten. Det er simpelthen for ulækket, og når jeg en dag bliver verden hersker, som jeg uden tvivl bliver, fordi jeg er sej, skal disse piger sættets på hjul og stejle. Det er der måske nogen der synes at det er lidt hårdt at gøre ved nogen, men når man tænker på hvor mange mennesker de har givet en slem form for sure opstød og derved ødelagt deres tænder, så de ikke kan finde sig en livspartner, så de har begået selvmord, og forsaget en tragedie i familien, hvilket har givet en masse psykologiske lidelse, som har kostet en masse sygedagpenge og ødelagt betalingsbalancen, er straffen rimelig nok. Desforuden skal deres forældre have 10.009 piskeslag for ikke at have sat en stopper for deres datters eskapader, samt have deres øjenbryn smurt ind marmelade med blomme smag, for den variant at syltetøj kan jeg alligevel ikke lide.

Hilsen

Lars

Kaldenavn ! Anonym
Dit kaldenavn passer vist fint til dig !!!

Skarpeste kniv i skuffen??? gyffe
Du har fuldstændig ret. Hvorfor skal vi belemres med den slags fuldstændig ligegyldigt ævl?

ja hvad sker der lige her...? øhh...?
jeg synes du bruger nogle meget upassende ord...

jeg tror ikke du har en lang uddannelse når du skirver noget så crazy!? eller har du?

Dårlig ! Anonym
Det må uden tvivl være en person som har det meget dårligt !!!!

Enig! Anonym
Jeps Lars, du har jo helt ret. Det er IKKE et kønt syn med disse tøser.
De sku' købe et større nummer i tøj. Og ikke vandre sådan rundt og fremkalde opkastning hos os andre.

Meeeen Lars, - hersker over verden er nok lidt i overkanten...

Hygge : )

stop HOV HOV
Hvad er der galt med Marmelade med blommesmag

Ikke et kønt syn ... "m"
...så langt vil jeg gi' dig ret! Det er kvalmende, at se en halvfed pige i top og cykelshorts :-(

Meeeenn ... Lars ... Verdens Hersker?!?!? Måske du lige skulle gøre folkeskolens 2. klasse-trin færdigt først. For formulering og stavning - det har du vist aldrig fået lært! Du bruger fire punktummer i hele dit indlæg.

I øvrigt en hel anden debat, at folk i dag staver og skriver som "en brækket arm". Lær det dog!! Det er pinligt som voksen ikke at kunne stave og læse ordentligt (naturligvis med mindre man er ordblind).

Hersker? Anonym
Lars von Trier kan ikke blive meget mere end hersker over
hans egen film, men det er jo godt at han fik luft for galskaben. *G*

Helt enig! Men overvægtige er et symptom på meget alvorlige
metale problemer. Overvægt tilhører den samme sygdom som anorexi.
Forskellen er at de æder som svin, hvis de får lidt modspil eller negative
kommentarer. Men begge sydgomme er udtryk for psykisk svage
mennesker.

Så sandt, så sandt jeppewl
Nogen ser den vovede tøjstil som et tegn på selvtillid, jeg ser det som manglende selverkendelse.

"Zkønhed har ik' noget at gør' med hvor meget man vejer, zkønhed kommer iiindefraa..."

Jaja, men skønhed kan ikke gennemtrænge 10 cm spæk!

"Zelvom jeg er lidt kraftigt bygget (140 kg) er altzå lizzå meget værd som alle andre menzker, nå!"

Ja, du er meget værd som flæskefars i Bilka.

"Der er faktiz mang' fyre zom tænder på oz lidt ztore pi'r"

Ja, og nogen tænder på små børn, husdyr og gummistøvler... der skal være plads til forskelighed!

Enig rp22
Ha ha. Det indlæg fik jeg til at smile. Selvfølgelig skal "store" piger/kvinder accepteres, men jeg forstår ikke hvorfor de ikke kan gå i noget tøj som klæder dem....Tsk.

tag dig sammen... Anonym
hvis der er nogle buttede piger der vil gå med små trøjer så lad dem da gør det.. tag dig sammen.. Og helt ærligt du bliver ikke hersker med den atitude du har.. nogle er bare fede.. og kan ik' gøre for det.. !! idiot

KAN gøre for det Bamsen
Helt ærlig..hvis man er fed er det enten èn selv eller ens forældre som kan gøre for det.. man blir jo ik bare fed, come on! "jeg kan ik gøre for jeg er fed", bull shit! kom igang med at motionere og først når du kan TILLADE dig at klemme dig ned i en lille trøje gør du det.. ikk bare fordi du KAN ta den lille trøje på.. for det ser pænt klamt ud!

Grimt syn! Blommemarmelade?
De kan måske ikke gøre for at de er "store", men de kan da gøre for at de vælger at gå rundt i tøj der er for småt, og som derved fremhæver det grimme ved disse folk!

Det er grimt! Og hvad attitude angår... det er da bare et forsøg på at gøre et klamt emne lidt sjovt :-)

Forbudt...! tp6100
Bestemt enig!!

Du må forresten ikke udtale dig om folks stavning og tegnsætning!
For så bliver folk sure, og siger det er irrelevant!! FYHA !!
:-) :-) :-)

Jeg synes helt sikkert emnet er værd at debatere! Jeg forstår ikke alle dem der straks sætter sig på tværs!

Gør noget ved problemet 'Lars von skingrende sindssyg'
Til min kommende undersåt

Er ved at gøre noget ved problemet, man kan jo ikke have en leder der ikke kan stave. Men det tager sin tid.

De kærligste hilsner fra din kommende Hersker.

søg hjælp pluto
Det er helt klart den er gal med dig.Hvis du ikke er under psykiatrisk behandling burde du hurtigst muligst søge hjælp. Du må da lide af storhedsvandvid eller være psykotisk. hjælp den er helt gal.

Jamen dog Q ´en
... så er det da godt du ikke kan komme til at herske :-)

moden... Designeren
Det er lige så meget modens skyld... Vi laver det.... men tænker ik over, hvordan det ser ud på andre former end 38 C!!! Hvad jeg selv er... men det kommer nok med tiden... inden for kort tid... ;o)

luk, lige kæften for din egen skylds vinkel............ resident evil.d27/08.04
hej du der lars!...

-du bliver sgu´aldrig hersker på jord kloden dit uselt dyr."sej,du er ikke sej du er totalt sindsyg i bæret-gad vide om du selv har lagt mærke til det.-kvinder med lidt fylde er seje ,og inteligente i forhold til et skamfuldt svin som dig lars!.
iøvrigt spar dinne morsomhedder-de er totalt ret sygeligt syge.-navnet du har kaldt dig selv passer godt til dit sygesind!..

fr.resident evil:-)

jer er enig med lars pie
piger med fylde skal gå i store trøjer, alt andet er uakseptabel.

P.s Du må have set for meget Finn Nørbygård siden du ikke finder hans indlæg morsomt.

Synd for dig Mads
Du skulle vel tilfældigvis ikke have en kæreste med en stor vom som går i små trøjer.

:-) lotte.c
Oh, kong Lars af den lukkede afdeling :-)

Må jeg tillade mig at fremsætte et tillægslovforslag?

Kan mænd i kærnemælksblå ben i hvide tennissokker og Ekkosandaler ikke idømmes fyrreogtyve slag med et stykke letrøget bacon?

Ærbødigst!

ikke et svar værdigt Anonym
ikke et svar værdigt - tøsedreng
MAF (movement against fuckups)

Ha ha ?? Naa..
Ja ha ha vildt sjovt at gøre brede piger til svin hva... du morer dig nok rigtig... Du er kraftedeme syg i roen...

Hmm tsk.
Der er faktisk mange der er bygget bredt, fordi de har arvet det... DE kan fx. ikk gøre for det... Men selvfølgelig, hvis de æder, er det deres egen skyld...

Søde Lars MissMedMave
Jeg kan godt forstå dig...det er trist, at kvinder som mig...ligner egentlig lidt, dem du beskriver så smukt...det er dem, der; ikke hersker verden, men hersker over dig...og det er slemt, for det antipati du lægger for dagen, lyder jo meget som om, du bare er blevet så slemt skuffet ved en afvisning, så du ikke kan komme dig over det. Hvorfor skulle du ellers bruge så meget krudt på de udgydelser? Og hvorfor er din trang, at få det ud i et anonymt forum?

Jeg synes, det er fint, kør bare videre derudaf. Det virkede jo også meget godt. Sikke en masse svar du fik.

Men ved du, at man godt kan være et varmt, kærligt og sensuelt væsen, selvom man har strækmærker og mave? Og ved du godt, at det er meget, meget lækkert at være glad for alle mennesker, glad for sig selv, og have lidt medfølelse til overs for en som dig...også selvom du brækker dig ved at se på vores maver?

Du bliver nok både klogere og mere voksen og mere følelsesmæssigt udviklet en dag og glæd dig til at du ikke mere behøver skrive sådan vrøvl. Indtil da, skal du bare sætte en masse rigtig fed musik på.

Langt de fleste tekster handler om følelser og kærlighed, har aldrig hørt en tekst om strækmærker og tykke maver...men den står du måske for at skrive her snart;-)?

Godt Kristian
Du ved udmærket du har en mave, men går alligevel rundt i noget tøj der ikke passer dig, det er for klamt. Bliv voksen og tab dig. Fedme er en sydom, som skal udryddes. Og hvis i ikke selv vil tabe jer, så må i jo sendes i lejre, og tvinges til at tabe jer. Det kan ikke passe at i skal rende rundt og proppe jeg med fedt dagen lang, og blive klammere og klammere. Og ikke nok med i er store, i svin, for jo også en masse følgesygdomme, som appelsinhud og uhæmmet kropsbehåring. Hvilket gør jeg til noget der ligner noget fra en dårlig B - film.
Fede mennesker kan heller ikke holder deres hygiejne i orden, da de f. eks ikke kan tørre sig ordentlig efter toiletbesøg og glemmer mad i deres dobbelthager som rådner og giver eksem.
Til sidst. I fede svin, er nu begyndt at sige det ligger i generne, at bliver fed. Så er der jo kun en ting at gøre, nemlig sterilisere jer, så i ikke skal besmitte verden med jeres sygdom.

Endelig et velformuleret indlæg! tbj1201
Der havde jeg sgu nær fået morgenkaffen galt i halsen! Hold da kæft hvor har du ret!!!

Lad os tage ALLE fede mennesker i verden, og sende dem i koncentrationslejre, hvor de bliver tvunget til at tabe sig. Hvorfor nøjes med at sterilisere dem? Næh, dem der ikke kan eller vil tabe sig, skyder vi sgu!

For helvede! Vi vedtager sgu en BMI-Lov - og ALLE der falder udenfor skal sendes i kreaturvogne til disse lejre, hvor vi kan få landets bedste læger til at foretage eksperimenter på dem, børn som voksne, for KUN på den måde kan vi skabe det PERFEKTE menneske ...... SIEG HEIL!!!!!!

Men indtil denne lyksalige dag oprinder, har jeg følgende forslag til dig:

Tag folkeskolens tre sidste klassetrin EN gang til... for kun på den måde kan du udvikle dit i forvejen velformulerede sprog. For selvom stavemåde og tegnsætning skal have lov til at være alternativ - hvilket dit indlæg til fulde beviser - så kommer man i denne verden bedre til magten, hvis man når ud til den brede befolkning - og dertil kræves om noget: VELTALE!!!

Og sidst men ikke mindst - Jeg ved ikke om stupiditet - i en sådan grad, som den DU er i besiddelse af - er genetisk arveligt, og om du derfor bør steriliseres omgående, inden vi risikerer at denne verden bliver yderligere besmittet? Jeg tvivler dog på at det er nødvendigt, da risikoen, for at en som dig - med den grad af oplysning du kan mestre - overhovedet er i stand til at producere afkom, er MEGET lille.

Skulle det dog være tilfældet at du rent faktisk NÅR at få børn, inden verden bliver et bedre sted at leve i - tjah, så KAN det jo være at de bliver "fede og klamme" og "Går rundt i tøj de ikke kan passe"... Og så sender vi dem sgu bare i sommerlejr!!!

/DGH

Undskyld kristian1
Jeg er blevet steriliseret, da jeg er et dumt svin. Men det var mere fordi jeg havde gravet øjnene ud på en masse kaniner med en ske for et par år siden. Jeg er ligeledes en klap hat af format, og burde egentlig slås ihjel.
Man kunne også straffe mig, ved at smøre mine testikler ind i honning og sætte mig i en myretue i et par døgn. Jeg skal i hvert fald bøde for mit syge sind og min manglende evne til at stave, formulere mig og sætte tegn.
Men da der nok går mange år inden jeg laver noget slemt, som at æde storken i Ribe, eller koge det Brasilianske synkronsvømmehold i lud og bliver straffet. Har jeg valt at spise en hel pakke alufolie, mens jeg ser samtlige afsnit af det lille hus på prærien på tysk synkronisering. Jeg undskylder mange gange over for overvægtige mennesker, for min meget upassende indlæg og håber at jeg kommer til at brænde op i helvede, når jeg en dag dør.

Hilse Kristian.

Det går begge veje! charlotte2
Forståeligt at du væmmes ved nogle kvinders påklædning - det gør jeg også - men det går begge veje. Mænd i tangatrusser eller g-strenge på stranden?!? Mænd med store bagdele i tydeligvis for lavtaljede bukser (den berømte håndværker revne)?!? And last but not least, mænd med store vomme i alt for korte trøjer?!?
Men et eller andet sted så kunne andre jo også bare se den anden vej hvis de ikke er interesserede i se 'varene', for et eller andet sted er påklædning jo en ytring, og vi lever jo som bekendt i et smukt, lille
land med ytringsfrihed!!!

hov hov mr-papa
Du gælmer at der også nogen der ordblind, og der for vil det altid være svært for dem at formulere sig på skrift. Med der er nogen man skal stå tidligt op for, hvis man skal klare sig verbalt.

tænk dig lige om mr-papa
Kære bamse, du glimer at der noget der heder sydom som gør at det ikke kan lade sig gøre at tabe sig, der er en del medicin som har den virkning. Der er også nogen der er så tynde at man kan se i gemmen dem, det er lige så slemt om at være for tyk

den var skud god mr-papa
Men lige det med ekkosandaler og så sko halder ikke, for mit vedkome kan jeg ikke gå i andet.
Men hvide sokker fy dog for en led ;.)))

møj abe mr-papa
Du skiver så dumt at din IQ må være ca. mellem 55 og 56

Der er ikke rigitg Kristian
Jeg har faktisk en IQ på 123, har fået den tjekket af Mensa. Men det var selvfølgelig også kun den matematiske intelligens der blev tjekket der. De andre seks intelligenser ligger nok som du siger på 55-56. som du siger.

Smag? Æble
Jeg kan heller ikke lide blommemarmelade eller syltetøj for den sags skyld

Hvis du alligevel ... "m"
... skal kommentere mit indlæg, så læs det hele. Skriver jo netop til sidst, at der bør tages hensyn til folk der er ordblinde :-)

"m"

håndværkerrevne Ego sum
Jeg anbefaler, at man straffer mænd med "håndværkerrevne" ved at stikke en Richard Ragnvald cd ind i slidsen!

Der er nok en der ikke Steel
får noget ret tit
;-)

Undskyl mr-papa
var lidt sur over noget andet jeg havde læst.

;-) Mr Targa