Store eller små?

Store eller små? Pigen
Hej..

Jeg er en pige på 22 år.. Jeg har meget små bryster, kan næsten ikke engang passe en B skål.

Tænder i drenge kun på store mega patter som i pornofilm, eller findes der nogen der også kan li små bryster????

Hilsen pigen (Der er ked af det)

Helt enig Anonym
Jeg synes det er ligegyldigt om brysterne er store eller små. Det jeg tænder på er at mærke at pigen er lige så tændt som jeg og se glimtet i øjet når der er kontakt.

Vær ikke ked af din krop. Tag i stedet og nyd den som den er.

Knus M

Godt Den gamle dreng
Kære pige

Selvfølgelig findes der drenge, der kan lide dine bryster - de fleste har sikkert slet ikke taget stilling eller skifter mening, når de møder en i virkeligheden og lige pludselig synes, at HUN er den sødeste med sine 10 gram eller 10 kilo!

Hvis du har knap B-skål, har du faktisk kæmpebryster ved siden af min kone... Jeg fik for øvrigt "erobret" hende, da hun var 22 (-; Jeg havde prøvet første gang, da hun var 16 - men da var hun for genert (og jeg vel også).

Du ved slet ikke alle de vidunderlige ting, du har at give som pige, når du er glad og dejlig. Og det bryststørrelsen... tja, jeg er lige ved at tro, at det passer så godt sammen, at når man passer godt sammen med en pige, så synes man også tilfældigvis, at hun har de kønneste øjne og den rareste stemme og de sødeste fødder og ... you guessed it: de sødeste bryster.

Det er faktisk meget lækkert alt sammen, når man passer sammen (-;

Stol du bare på, at du er en dejlig gave til dig selv - og til en eller anden heldig kartofel (-;

mvh

Hvorfor så... ??????
dte r en ting jeg tit har tænkt på, hvilket er at piger må ikke have for store bryster hellere ikke for små... hvad så med resten af kroppen??? skal hun have stor bryster og lille røv, eller små bryster og lille røv??? eller hvad?? Hvad kigger mænd efter når de ser en pige på gaden???

nej anonym
Nej det gør vi ikke, jeg har ikke noget imod små bryster