Store fremskridt

Store fremskridt modild
”Over to tredjedele af Indiens gifte kvinder mellem 15 og 49 år har oplevet at blive pryglet, voldtaget eller tvunget til at levere sex, viser tal fra FN’s Befolkningsfond.”

” Den nye lov anerkender også emotionelle, verbale og økonomiske overgreb begået af en ægtemand som en forbrydelse. Strafferammen går op til et års fængsel eller en bøde på op til 200.000 ruppees (3.000 kr.). For hustruvold er strafferammen højere i henhold til den gældende lov af 1983.
Men hvad der måske er mere afgørende, giver den nye lov også den krænkede kvinde mulighed for at få andel i sin mands indtægter og ejendom, ligesom den garanterer hende retten til at blive boende i familiens bolig.”

http://www.dagbladetinformation.dk/1515/271006.pdf

Det er befriende og rart, at også Indien stiler mod er anstændigt samfundssystem, selvom der er lang vej endnu, da lovgivning som bekendt gør det alene, men det er den rigtige begyndelse. Nu skal vi bare vente, til den kulturelle og samfundsmæssige udvikling, gør denne makabre opførsel og holdning til en saga blot.

Der er lidt over en milliard mennesker i Indien, hvis ca. halvdelen er kvinder, vil ca. 2/3 dele af 500 millioner blive fri for at blive brændt i køkkenets ovn, banket, voldtaget og på anden måde mishandlet, hvilket svarer til, at ca. 333 millioner kvinder går en lysere og ikke mindst tryggere tid i møde. Det er da et enormt stort fremskridt, eller hur?

V.H. Modild

Jepper det er super! Abu Laberlarve
Så mangler vi bare at lære den muslimske verden at de ikke skal skære fjamsen af deres piger og pakke dem ind i lagener og viskestykker.

Det er lovende.............. Hahahihaha
.......men desværre siger erfaringen, at der vil gå MANGE år endnu før disse ting virkelig slår igennem for alvor. Holdningsændringer afstedkommes ikke af lovgivning.

I f.eks Tyrkiske retssale er det, den dag idag, udbredt at lade "familiens ære" gå som formildende omstændighed i drabs og voldssager (sikkert på grund af det beklagelige faktum, at der ikke er standarttakst, og fordi dommerne også "kun" er de mennesker de er.)

Det er et skridt på vejen, og så fantastisk det er, er det dog et meeeeget lille et.

i de a laban
I de islamiske lande er der udviklet en kulturberigende praksis. Kvinder der gifter sig med den forkerte bliver aflivet af familien. Voldtagne kvinder bliver også aflivet af familien. Men ægteskab med piger på ni år er tilladt. Kulturberigelsen fra stenalderindividerne er særdeles stor, som partiet de radikale udtrykker det.

meget Anonym2
Kulturberigerne(de såkaldte flygtninge) koster de danske skatte betalere mange milliarder om året. Ved hjemsendelse af de omkostningskrævende udlændinge kunne staten spare disse unødvendige udgifter.